Majadila, dns bila na vjezbanju, radili na onom cudu od sprave- reformer. Neke vjezbe za trbih, noge, nemam ni sama pojma za sta. Nisam se usudila jednu vjezbu raditi. Ta podloga bega unatrag, a ja moram iz polozaja na sve 4 (ruke na precki) lagano dici koljena u zrak.. Nisam mogla jednostavno.. Ne usudim se.. Hebu me trbusnjaci i ne ide ta blokada u glavi.. Valjda ce bit bolje.. 😞😞
Starim, 3 i pol kg uopce nije puno za 5. mjesec, dapače. Šta je tim ljudima??
Jesi startala s nekim viškom?
Dunya evo poslala, si dobila?
ja odoh kući, dragi ide po pizzu danas nema kuhanja, jej!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabice, tek sad vidim da ti nisam odgovorila, sorry! Kupila sam par majcica kratkih rukava, nesto kratkih hlacica, hlacice na tregere, majcu dugih rukava i jedan mali kompletic vel 50 hlace i majca koji je toliko sladak da se nadam da ce cura biti mala da ga moze nositi.
Majadila, pa nisi ni ti daleko, morati ce pasti onda jedna morska kava ovo ljeto!
Dunya, a di je zapela Zg kava?
i da, mislim da je u Lidl najbolje ici odmah ujutro dok se ne razgrabi, slonici su preslatki
Majadila u prvoj trudnoci sam ovako dobijala 1 kg mjesecno dabi mi u 5 mjesecu trudnoce rekla "jel ti mislis na to dijete,hoces ti da se ono rodi moras jest" i ja budala prva trudnoca,mlada i neupucena pocela jest na silu kao luda. Na porod sam isla sa 20+ pri porodu izgubila odmah 8 kg i onda u sljedecih mjesec dana otislo jos dosta,ostala na +4 i u ovih 4 godine jos 4 skupila ali nisam debela. Sad mi je bas digla tlak s ovim!
Ja u ponedjeljak idem u rano jutro u Lidl kupiti majicu i hlace za trudnice jer ih kasnije nece biti
Ty ja sam prosli tjedan dobila od Hippa paketic a od Novalac nista jos a uclanila se prije dva ipo mjeseca i od ostalih nista,vise nemam pojma niti tko mi je sve trebao poslati
Sortiraj odgovore
Najstariji