Pupano, sretno na pregledu i javi se s vijestima!
Sanjarka, hvala za sreću za učenje..baš malo pauziram i onda dalje. Već ne znam što znam, a što ne, sve mi se pobrkalo.
Bruna, jako mi je drago što je hematom nestao, vidiš...lijepo si mirovala i on se povukao. SUPER!
Dunja, to je bio samo san, stvarnost je puno ljepša! :) Iako znam o čemu govoriš jer i ja nekad znam imati užasne snove pa se probudim u noći jer me strah. Onda se samo pomaknem da muža da me zagrli i strah nestane.
Kaj se tiče zatvora, ja s tim nemam problema, svako jutro obavezno, ali sam imala problema sa zatvorom kad nisam bila trudna.
Seks? Ne hvala, uopće nemam volje ni želje za to sad. Zadnji put je bio možda prije 10-12 dana i to da mu udovoljim. Sad ništa! Ako mi dođe želje, znam da je on uvijek spreman..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
I sad idem malo off topic, ali zasto se Baby girl ne javlja? Baby, javi se da znamo da je sve u redu!
Ja sam na bolovanju zbog komplikacija krvarenja ( bio hematom) sad sam u 18tj i još uvijek imamo zabranu spolnih odnosa. No, vodimo ljubav. U početku polako i s oprezom, a sad normalno. Nije redovito ali bolje išta nego ništa. Znamo gdje je granica i sve. Mada iskreno, zaručnik sad stalno visi na meni tj mazi me, pa ga ulovim kako me promatra. Kaže da sam mu sad najljepša i najprivlačnija, a meni onda neugodno. Evo ja sam danas prvi put osjetila žgaravicu u jutro za sretan rođendan :) i opet mi narastao trbuh od jučer do danas, pa sam pola h stajala pred ogledalom i buljila, i kažem sama sebi, e sad već izgledam trudno. Žene se čude, nije se ništa vidjelo do prije 2 tj. :) :) :)
Jutro ženske, pozdrav svima iz šugavog kišnog Zg i mog ureda Ja sam danas u totalnog guzvi na poslu pa da vam se javim i nestajem do popodne. Vidim da ste započele sa temom seksa, pa eto Sanjarka, situacija je...blago rečeno jadna. Ajde odradimo mi to tu i tamo, prvo je bila moja blokada da će se nešto dogoditi i poći po zlu, pa sam ionako konstantno spavala i bila umorna, a kasnije kad mi je trbuh počeo rasti je sam se uvjerila da je sve ok sa bebom i da možemo, ali je dragi počeo imati lude ideje da pika bebu u glavu i tako to...odradimo mi to ali rijeđe nego prije i ja se nikako ne mogu opustiti, a i to što kažeš, više se ne osjećam ni malo privlačno, sve me strah kaj bu bilo do kraja t...
Ejic, jelda je fascinantno kak to malo biće ima sve udove, a onda uzmes ravnalo, pogledas koliko je to cm i opet ti nis nije jasno kaaaaak?
Dunya, može kava, bilo kaj idući vikend, ti si rekla da si negdje prema crnomercu, ja sam novi zg, netko nam je iz Sesveta ako dobro pamtim...moramo negdje i sve stati Ti si baš sebična sa tim udarcima bebe
Mm je čak jučer pitao jel se mala kaj javlja, valjda je skupio hrabrosti da i on to osjeti, samo kaj je ona tada spavala...Počela sam hvatati njezin ritam, svaku večer se javlja oko 10 navečer, za ujutro jos nisam skuzila točno kada, osjetim ju, ali ne pogledam na sat...
Idem raditi...javim se navecer ako ne stignem prije...budite dobre da imam kaj za citati navečer
Znači više manje u svakoga slično.... ja se ne žalim doduše za sad al kao što sam rekla, već sam spremna na probleme u tom području uskoro, samo neznam tko će ih izmislit ja ili on :D A i neznam kako da se osjećam privlačno, kad je već sad trbuh veliki
ja blokadu stvarno šta se bebe tiče nemam, od početka a nema ni on. no bumo vidili do kada
ček da se malac krene javljat usred akcije hhahaha, za sad pušta mamu i tatu na miru, al posli toga se odma uzvrti
Pupano ma jel to tebi ročkas danas? pa sretan ti bio i daj nam slikni bušicu pa da i mi vidimo
Cro nemoj se umorit puno danas onda a to za ravnalo u ruci hehehhe redovno sam ga imala nakon svakog pregleda do sada
Dunya da Baby nas opako drži na vatri, s obzirom da se zadnje javila na putu za pregled i od onda niš!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupano, danas ti je rođendan?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
I da zavidim svima vama kojima beba ima ritam moje dijete je vanserijsko izgleda jer se javlja bez glave i repa. Evo od jutros od 7.30h (malo je kasio inače već od cca 6 se javlja) se javio u više perioda.
Npr. neki dan prije pregleda ja ručala i malo se zavalila na kauč prije nego se odem spremit, bilo je oko 17h, uzlupao se ajme. Ja baš kažem mužu ajme koliko je sad aktivan na pregledu će spavat pa nećemo ništa vidit što radi.... i ajde odem se ja otuširat i on se umiri. Na putu do ordinacije oko 18h opet se uzlupao, a na samom pregledu nije stao s micanjem.
da ne govorim da je i posli toga bio aktivan doma eto....
pa ti uhvati ritam
Jutro ili dan
Ja imam povrememo zgaravicu a spavam lose vec par tjedana.
Sex? Sve normalno,nema blokada nikakvih prvu trudnocu je M mislio da ce povrijedit bebu i tako to... ali sad shvaca da je to nemoguce. Sto se tice privlacnosti,jos je i dobro sad kako cu se osjecati kad budem izgledala kao nasukan kit
Nasla sam ona kolica online za naruciti i jeftinija su 1000 kn ali vidim i da stalno imaju snizenja pa cu cekati tamo do 3 mjeseca i vrebati kad ce ih sniziti! Ako netko jos uvijek nije kupio kolica a ove su standarne marke onda da znate da su u Srbiji npr. od Peg perego ili Stokke jeftinije 3000 kn vec kod nas
Ne kužim te razlike u cijeni nekad stvarno
Sortiraj odgovore
Najstariji