Lijep pozdrav!
Sad kad sam konačno sve uspjela pročitati, krećem:
Ty, muž će odnijeti TV na popravak da vidimo hoće li moći popraviti ili ćemo ga trebati baciti s tim da smo onda sigurno pola godine bez TVa osim jednog malog kojeg imamo u sobi. Ali nema veze, i taj će poslužiti. Kad sam pročitala tvoju priču, pao mi mrak na oči. Što si sve prošla, Majko Božja! Ali vidiš da se sve u životu posloži kako treba. Sad uživaj u svakom trenutku s mužem i bebicom
Zumbul, ni MM ništa ne zna skuhati, ali sad me ispituje kako se peče pizza, kako ovo, kako ono.. Nešto mu je puhnulo u glavu i primio se posla. Što se tiče kućanskih poslova, sve radi, maksimalno pomaže. Tebi isto kapa do poda. kako možeš to sve trpjeti? Ja bih već poludila. Da su vam uzeli novac od svadbe- KOMA! Ne mogu vjerovati! Puding ti i kod nas lako nestaje, ali ga uzme mlađi brat kao i sve slatko jer to obožava. Ali mene to ne ljuti. Kad pita, uvijek mu dam!
Baby, gdje si nam ti s izvještajem?
Dunja, odjeća je baš slatka! Nek mama kupi ako hoće. Moji još to ni ne gledaju po dućanima, ali sam sigurna da će pretjerati kad za to dođe vrijeme. Znači, dečki vode 8:7? Mislim da ću ja izjednačiti jer mi je trbuh postao špičast i nisko je, samo kukovi, bokovi se šire, struk i dalje tanak. Vidjet ćemo!
Sanjarka, drago mi je da je sve ok s bebicom, a slika je premedena. Kako je Petar već velik!
Rozalija, hvala na info za Lidl...nisam to znala, sam sam pogledala! Ići ću barem po jednu trenirku budući da imam samo jednu i jedne tajice koje perem i odmah sušim d aimam čisto. U majice za sad sve stanem.
Cro, što si to našla po 8 kn u Kiku?
Starim, joj ni tebe život ne mazi. Imala spontani, svekrva se najede, a vas tko šiša! Užas. Što muž veli na to? Nadam se da ćete brzo to riješiti. Slikica s UZva je odlična, prava mamina maza! :) Odijelo je preslatko, da barem kod nas to ima po takvim cijenama!
Bruna, čekam tvoj izvještaj!
Pupano, drago mi je da si nam se pridružila, ali opet mi nije drago da trebaš stanovati u podrumu i stalno hodati na kat na wc. Nema u podrumu vlage? Odseli se samo ako imaš kod svojih mjesta.
Betty, i tvoja bebica je slatka, joj, kako vrijeme ide!
MalaKoza, baš si me nasmijala s pobožnom bebicom!
Ja sam prije podne učila, imala grčeve i baš mi je loše u trbuhu od jutra!
MM je kod nas povlašten, dobiva hranu kao u hotelu serviranu! :)
Ja se ne žalim na svoj život: muž za poželjeti budući da sam prije bila u vezi (na sreću kratko) s tipom koji me znao i udariti, varati, ali sam sve prekinula odmah. NA GREŠKAMA SE UČI!!!
Svekrva mi je odlična, ne zna što bi mi dala, a i sama nema dovoljno za sebe. Moji me isto maze, mi živimo s mojima na katu, oni su dolje. S nama je gore moja sestra, ali nam se uopće ne miješa u život, svi nam daju mira i pomažu koliko mogu.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
O maj gad, kolko pišete, aaaaaaaaaaaaaaa
Prvo izvjestaj s pregleda, a onda idem hvatat zaostatke.
Danas sam 22+4, s bebolinom je sve u redu, jedino su mjere sve vece za tjedan, neke cak za dva!
Kad sam to unijela u kalkulator, ispada da ima 630g. To je već fakat konkretno.
Uglavnom, uputa je da idem raditi OGTT, doktor misli da je mozda secer u pitanju - e pa samo bi mi to falilo!
To je inace bilo u Vinogradskoj, ugodno sam iznenadjena svime
I još nešto - veli doktor da je ovo izgleda cura, da "ništa ne visi" između nogu.
Izludit ce me to mladunce, prvo decko, pa se nije vidjelo jer je polozaj bio nespretan, pa je sad cura... Srećom pa sve kupujem neutralnih boja
Za dva tjedna idem kod svog ginekologa i zamolit cu ga da i on opet pogleda (a i izmjeri i on, u 18. tjednu sve mjere su odgovarale). Fakat bih se htjela ufurati u odredjeni spol, ali ovaj malac bas odugovlaci. No, neka je on meni aktivan, sad znam di mu je glavica, a gdje tijelo, pa ga mazim po ledjima
Dunya, moji su kod iznad Vruljice, onda se definitivno moramo vidjeti :) Došle purgerice šetati bebe po Zd :) A i mi imamo pasicu, koja se sva raspameti kad vidi more, tako da će ovo biti zanimljivo ljeto...
Mi isto planiramo svakodnevne šetnje cim se ja budem osjecala dovoljno dobro da izadem iz stana, a vjerujem da će to biti brzo jer će biti ljeto pa će mi odgovarati.
Majadila, zaj*** neko dijete Nadam se da ćeš za dva tjedna saznati spol da ti olaksa shopping, ali da, bitno da je zdravo i živahno. Joj nemoj se zamarati dimenzijama, mislim ako ti i dragi niste neki tenkovi, sumljam da će i beba biti...
Sanjarka.....ma i nama je 1000 kn, ali ovih 200 je bilo dodatno kao bon-samo za platnene pelene.
Majadila......ihaaaaaaaaaaaaa.....cura kažeš ipak....neka neka (treba nam cura za vodstvo hhhh)...ma ajde da je i pišonja-samo neka je good...
Zabica---pusti TV, zabavljajte se "prirodno" kak bi MM reko iz zjb....
Dunya...viš ti tu Vinogradsku kako napreduje....
Ja nekako uopće ne razmišljam o porodu...uopće...mene sad trenutno sekiraju gaće-jer me sve stišću pa moram po nove, a grudnjaci da ne govorim..bila na 95 B, sad na 42 D (to sam otkrila danas)...
Uvijek se sjetim moje mame, koje je mene sa 22 rodila, a studirala je taman u ZG i kaže: pregledali me 2x u Klaićevoj, vozala se u tramvaju i molila B da me netko laktom ne gurne u stomak jer se nije vidio...ja se rodila sa 2800 i 50..ko zagorsko pile, u terminu...moja mama ostala žgoljo, e zato sam ja ko stari-prčasto sve na tijelu što može biti, sa 5 kg viška...kao-sportašica pa nabijena hihihi...
O Majaaaaaaaaaaaaa pa hoćemo tu možda imat iznenađenja?? hehehhe fora! nek je živo i zdravo, al nek se isto otkrije za 2tjedna pa da mama se ufura u ideju i shoping znači veliki bebi ha? kolika je glavica? 600g? wow komad bebe bogme
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ima li koja iskustva s Lidlom i kupovinom stvarčica iz kataloga? neznam jel kasno doć popodne taj dan tek....
ima stvarno slatkih stvarčica
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=609
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji