Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    14. Siječanj 2016. 15:17

Rekla mi je dr da sam se "zaokruzila dosta" a ja trudna 5 mjeseci i dobila do sad 3 ipo kg?? MM poludio,mislim sta bih trebala nego dobijat kg u trudnoci

Majadila
    14. Siječanj 2016. 15:21

Svašta ste pisale, teške teme o suživotu s majkama/svekrvama/šogorima itd.. Žao mi je svih koje su se patile, a onima koje broje sitno do "osamostaljena" zelim da vrijeme prodje cim prije. :)
    Uzasno mi je to tudje zadiranje nosa u stvari koje ih se ne ticu. Brrrr. 

Sanjarka, Starim, MalaKoza i betyboop, divne slikice! 
    Nevjerojatno je to sve... Meni danas doc pokazuje obris šarenice oka - ono, wtf. Ne možeš vjerovati da je to unutra već pravi mali čovjek. 
    Tako mi je drago da nam svima pregledi idu po peesu, i da je sve u redu. 

Starim - ovo da ti "disk izleti i prereže živac" se može dogoditi eventualno u nekoj brutalnoj saobraćajki. Ne brini se. 
    Disk općenito ne izleće, nego se događa protruzija (napuknuće) diska, kroz koju onda želatinasta membrana može malo (ili više) izaći van iz njega. Ako je to u smjeru u kojem pritišće živac - onda to boli. Za vrijeme poroda, zbog položaja u koji se žena najčešće stavlja (tzv. položaj kukca), može doći do dodatnog pritiska na kralježnicu, što pak može djeloavati kaskadno i na protruzije. Inače, često ih ljudi imaju ali ih drže pod kontrolom a da to ni ne znaju. Znači nije nužno da je protruzija diska opasna dijagnoza koja otežava normalan život. 

Cure, vježbajte, održavajte taj mišićni tonus i pokretljivost zdjelice i kralježnice, bit će vam lakše i za vrijeme poroda i oporavak nakon njega. 

Cro262, ni moj soc. gin ne printa fotke, pa ih ja okinem mobitelom nakon što mi on zamrzne na monitoru. No, s 18 tjedana su bile toliko loše da nije bilo niti za pokazivati, niti se ja ikad vraćam na njih 

Majadila
    14. Siječanj 2016. 15:25

Mi ćemo na more u kolovozu, mladunče će imati 3 mj. Nisam razmišljala o kupanju, eventualno nogice. 
    Ja ću se, nadam se, baiti natrag na treninge odmah nakon babinja, kao i na anticeluitne masaze, tako da ja racunam na svoje kupanje i brčkanje u moru.   

Super su mi ove info o veličini odjeće! Da, moram uzeti u obzir da mpp zahtjeva veću guzicu. U HMu ima benkica, a u C&A sam snimila jeftine pamučne bodiće, 5 kom za 70kn. Samo se ne sjećam duljine rukava. 
    Izdajalicu sam ja već kupila, i to električnu. Nosim ju sa sobom u rodilište, da me ne iznenade prepunjene cice tam 2-3-4 dan, izdajalica puno olakša tu navalu. Samo je bitno da se ne izdaja previše odjednom već samo do osjećaja olakšanja, da se ne radi više mlijeka nego je bebi potrebno. 
    Ali i s obzirom daplaniram jedan obrok dnevno davati izdojeno mlijeko (da ju može i dragi hraniti ili netko treći), izdajalica mi je neophodna. 
    O sterilizatoru još moram razmisliti, čini mi se da se komotno može i bez toga.

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 15:26

Majadila je točno si dobar izbor riječi iskoristila za sve ovo, baš je nevjerovatno!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 15:27

Majadila mudro zboriš.... koju si izdajalicu kupila?

sarlina
    14. Siječanj 2016. 15:29

Sanjarka...sve moje prijateljice i poznanice kupuju puno u Lidlu, kažu da je pamuk odličan i da je jako kvalitetna dječja robica kao i ostalo...ja imam par kroica za sebe iz Lidla i odlične su - peri deri!

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 15:32

ooooo ako će koja u pon. rano u lidla nek mi kupi ovo što si želim, pa joj platim :D :P
    stvarno slatkoća!

Zumbul
    14. Siječanj 2016. 15:34

Sto se tice Lidla, ja uvijek idem ujutro. Jer kod mene u Dugom Selu, ako ne dodes ujutro, sve se rasproda do 10-11 sati.. tako da sam ja odma u 8 u ducanu 😂 ovaj put ce mama ic po neke stvari :) posto ja jos mirujem

Plahtice, uopce nisu skupe a pamucne,  uzet cu si i grudnjake za dojenje, i taj komolet trenirku i majcu za trudnice :)
    A za bebicu zutie i plave bodiće, one majce po 3 komada i one male tutice i zute i plave 😃😄 preslatko mi je to.. Sad, valjda ce mama uspjet sta uhvatit

A i kumce mi ima rodendan pa moram i  joj izet nesto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.