Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    14. Siječanj 2016. 13:33

Starim, javi što ti je rekao doktor, baš me zanima! Kad ćeš to ići? Uskoro ili pred kraj trudnoće?

Mama3put
    14. Siječanj 2016. 13:35

Jedna strana-lezeci polozaj je obicni uzv a druga je 4D

Pa odskakala sam od kreveta od bolova a imala vec discusherniju i onda da mi pomognu dali mi drip 

Cro262
    14. Siječanj 2016. 13:37

Ajme zenske, blago vama na slikicama! Vi to slikate uzv ili vam daju? Moj doktor ne moze printati pa jedva cekam jos 20 dana da odem pvt na anomaly i da dobijem slikice

Dunya, Tynchy, napokon netko tko razmislja kao ja! Moji kako zive u Zd planiram na ljeto ici dolje cim se ja budem osjecala bolje. Naravno, svi su popljuvali tu moju ideju jer je beba kao mala, prvih x mjeseci nedaj boze da izadem s njom van i takve price...ja razmisljam kako cu se barem malo okupati i osuncati a vi razmisljate i o kupanju bebaca  Zakon!  E daj mi samo recite, kao beba ne bi smjela provesti u AS više od 2 sata, kolika pauza se mora napraviti do nastavka puta? Onak, jel to 2 sata u komadu ili kak? To me jedino malo buni, za ostalo ne brinem    
    Dunya, ti isto ideš u Zd ili negdje blizu? Morati ćemo omda popiti morsku kavu dolje! 

Starim, tnx na info, budem pogledala za taj Fis

sarlina
    14. Siječanj 2016. 14:01

Pozz ljetnice...
    Pupano....imamo isti dan termin i isto smo trudne...baš mi drago...dobrodošla..
    Jbt ne stignem vas pratiti...svašta mi padne na pamet pisati, onda plavuša zaboravi do pročitam još 8 stranica hehhe...
    Skidam kapu do poda svima koje se mučite sa grupnim življenjem...svakome treba mir..ja imam sreću da smo digli kredit u francima(heheh) i da smo sami...10 g prošlo, još 10 i na konju smo :)...ali imam svoj mir, pa ako ću u gaćama biti cijeli dan...
    Samo se probajte ne dat zjb ...treba pomalo i zube pokazati...
    Moja curica još uvijek nježno mrducka, pa nisam još osjetila lupanje konkretno...i sad pomalo zavidim svima vama koje to osjetite...
    Danas mi stiglo otpusno pismo od GUk profila od ponedjeljka- sve super, šećer savršen, ali sad sam anemična i napisao mi Heferol - a ja neee bii, pa ću počet žuljat po kupusu, cikli....ima tko kakakv prirodni prijedlog?????
    Išla sam jutros na kavu sa kumom, pa smo "slučajno" svratile u DM vidjeti tetre, a na EBayu sam naručila jučer PP i to samo komad-piše da je pamuk, all in one, ali užas jeftino pa sam skeptična...20kn/kom????? Uložak za nju 5 kn/kom....
    I jučer saznam da je Požega prva dijelila friškim mamama , uz 1000 kn kad se beba rodi, i bon od 200 kn za platnene pelene - nažalost novi gradonačelnik to ukinuo...baš ću mu napisati fini email...da vidim zašto to-i sam je postao tata prekjučer....

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 14:04

I mi ćemo u šetnje uz more, čim stanemo na noge jedva čekam!

Cro ja dobijem slikicu od ginića,nekad jednu nekad dvi...

Malakoza slatko malo tvoje  a Starim tek tvoj šrvćo! ma divna su vam dječica

Starim držim fige da dobiješ carski bez puno problema!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 14:06

Sarlina ima da nas stigneš pratit krenut će curka lupat ne brini, pitanje je dana
    oh šteta što vam je to ukinuto.... moja općina (ja sam van St-a) daje 1000kon, fino!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.