Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 12:44

aaaaaaa gle kako se dobro vide i nogice, i rukice i sve, savršeno! frajer!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 13:07

ahahahha, to valjda imam traume jer mi curka bila ugl. čelavica pa nismo mogli dugo frizurice radit. Valjda si sad mislim da ću s malcem nadoknadit ako bude ima kose hahahhahaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    14. Siječanj 2016. 13:09

Aurelija ja ti imam discusherniju,lumboishialgiju i napuknut disc eee sad... da pogledas u druugim drzavama to ti je obavezan CR no kod nas to kao i sve ostalo je nes ti,zena moze rodit uvijek jer je zena od nekog cudnog materijala sastavljena 
    Uglavnom,neurolog je rekao da mi je taj disk najvjerovatnije napuknuo bas prilikom prvog poroda i sad se ja bojim da nebi tijekom drugog skroz puknuo-izletio pa prerezao zivac neki npr. Od noge i eto mene u kolicima...sad imam uputnicu za neurologa od dr opce prakse i uputnicu od moje dr ginekologa za dnevnu bolnicu-rodiliste (jer ona to ne moze odlucit da li je za cr jer nije neurolog niti ostalo) a i svi pa i ona odmahnu rukom na to,mislim ionak ne boli njih jel?!
    Raspitaj se sta drugo da ti kazem

Cro to ti je Fis pogledaj na internetu

MalaKoza
    14. Siječanj 2016. 13:16

Moja je vec i prije rodenja pobozna. Na prvoj se moli, na drugoj trlja okice. Nije htjela spustiti ruke s lica pa ju je doktorica bocnula preko mog trbuha, tad je na kratko spustila rukice i taman kad je trebala nastat slika lica, opet vratila na oci. Sramezljivo moje 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Mama3put
    14. Siječanj 2016. 13:23

Evo mog svrce

Tynchy
    14. Siječanj 2016. 13:24

ajme predivne su vam te slikice...
    MI nemamo tak lijepe slikice, sve su neke mrlje :) Imamo samo sa 4D, al tu bebi zbilja izgleda kao alien :)

Sanjarka, ti imaš kovrčavu kosu?

Tynchy
    14. Siječanj 2016. 13:25

Starim, whaaat? disk napuknuo pri porodu??? Ajme, šta se tamo radi da se tak nešto događa??
    Neki dan sam čitala da je ženi puklo rebro jer su se liječnici nalijegali na njen trbuh ... ostala sam paf..

Očito gledam sve to kroz ružičaste naočale :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.