Moja mama ima citat koji vuče već godinama : možeš koliko hoćeš ali ne i dokle hoćeš
Dunyasha, to što kažeš za posjete je ispravno, jer baš sam čitala i u knjizi na tu temu nešto.
Pa i bebi treba mir, da se privikne na svijet izvan trbuha, njima je i rođenje šok, svijetla, zvukovi.. a kamoli da im sad čitava svita krene gugutati iznad krevetića..
TM treba sa svojom rodbinom to riješiti :)
Da, imala sam hrabrosti otići iz toga jer sam se udala da budem mama :) ..
Moj bivši zna da sam trudna, i kad se čujemo i pričam mu o Karlu komentirao je da je sa tim karakteristikama tvrdoglavosti i samovolje baš na mamu :)
Joj dobro si me podsjetila da treba mjesta u bodiju za PP. Definitivno ću uzeti još 56ice.. ili 62.. vidjet ću.
Zumbul lako je to tak komentirat kao druge a ustvari se ide nje,al kad takve znaju bit tolko blesave pa ne kuze da se to njih ide,to je najzalosnije..
Mislim da tih body benkica ima u h&m, kolko se sjecam,a da sam i u c&a vidjela isto... Ima ih u bubamari, a cini mi se aurelija da su u slo u pikapolonici cak jeftiniji na klub karticu,sad imaju i popuste od 30-50%..
Ja cu hrpu toga dobit sa 3-4strane tako da cu malo robice kupovat...
Sterilizator necu uzimat,niko od mojih nije i klinci su im zdravi... A izdajalicu cu vidjet ak ce mi trebat...mm i ja odlucili za mpp,jedino u startu cemo kombinirat u noci jp, a kroz dan tetranje :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cro, Bruna, a vjerojatno ih ima, nisam detaljno gledala, na vješalicama je visila hrpa tih bodića i svi su bili bez kopčanja. Dosta skupi su mi se činili, al ja isto neću pretjerano kupovat, pošto su sve moje frendice, kume, rođakinje već rodile, nadam se da će koja udijelit neki komad :) Htjela sam samo sebi za gušt nešto kupit
Jutro cure :)
Uglavnom sam u blagom šoku radi svega sto ste prozivjele i prozivljavate i dalje.
I mi zivimo u zajednici, ali moji svekici su divni ljudi. Ne mjesaju nam se u nista, ne zabadaju nos, dok sam bila na mirovanju sveki je kuhala i donosila mi u krevet. Cak su nam oni dali novce za mpo, jer u tom momentu u Splitu nije radio odjel humane reprodukcije na KBCu nego smo morali ici privatno ili cekati. uglavnom vise od 30 000 kn su nam dali za to. kad smo se vjencali su nam dodali jos novaca da kupimo novo auto.. Ma stvarno nemogu nista ruzno reci.
Tek sad vidim koliko sam zapravo sretna. Svima vam sto se jos mučite u losim zajednicama zelim da sto prije rijesite sve i u miru provedete ostatak trudnoce.
A sto se vjere tice, sve nas ceka gore On.. a tu nema muljanja..
ljubimo vas
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Aurelija ti samo kao pitaj za iskustva kao kaj trebas kupit,vidit ces kak budu se ponudile d ce ti posudit robice, ove moje gledaju kak budu se odmah rjesavale da im ne smeta :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Joj brbljavice, meni gužva na poslu a vi tipkateeeeeeeeeee
Ja hb nemam problema s obiteljima, niti malo! hb sad vidim koliko smo sretni
Držite se, budite hrabre i mudre za sebe i svoje male obitelji!
Ty gdje vi idete na more?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji