Tynchy, ja sam bila kod dr Dedeić jer sam htjela što prije doći na red. Kod dr. Harni se malo duže čeka, ali obje imaju licencu za NN pa mi je bilo svejedno. Super mi je bilo što, čim je upalila uzv, je rekla pa beba vam ima mali nuhalni nabor i riješila me tako muke! Također je rekla da će to sve baš detaljno pogledat, a ne onako revijalno, tako da sam po mojoj procjeni preko 20 minuta ležala na stolcu. Pogledala je baš sve organe, i protoke krvi, a kad sam se digla i otišla obuć, ona je još uvijek pregledavala te slike di se najbolje vidi nuhalni, tako da po mojoj procjeni je detaljna. Pošto je tvoja doktorica već jako detaljna, ne znam što očekuješ, ali ja sam jako zadovoljna i definitivno je vrijedilo tih 400 kn!
Sanjarka predivan opis pregleda hehe baš mi je drago da je sve OK i da je muž uživao :)
Pupano dobro nam došla :) drz se i misli pozitivno...
Ja još ne osjetim bebu valjda zbog viška kg...iako mi se učinilo u dva tri navrata da je to to al nisam sigurna...
Inaj ja ću kupit izdajalicu jer sam u prvom imala problema s dojenjem... A što se tiče sterilizatora ja ću ko i Sanjarka u lonac s vodom...tako sam i prvi put :)
Isuse, Zumbul, ne mogu vjerovat da ovo čitam! Baš si me šokirala, pogotovo s ovim novcima od svadbe! Dižem ti spomenik! Pozitivno je jedino što je muž na tvojoj strani, bravo za njega!
jesam slatki?
Mjere:
teški 336g (odgovara točno u tjedan)
BPD (opseg glave) 51.17mm (veća za tjedan)
AC (opeg trbuha) 152.48 mm (točno u tjedan)
FL (bedrena kost) 30.15mm (za tjedan manja)
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme prekrasno!! Moja beba se nije nikako htjela iz profila okrenut da ju cijelu vidimo, iako ju je doktorica malo bockala da se okrene, baš sam ljubomorna
Sa njarka presladak je :)
Zumbul svaka ti čast...ja ti to ne BiH mogla..mi imamo malo al svoje...mama je pet kuća dalje a svekrva 10 min autom...i ove su super al ne BiH zivila ni s jednom hehe
Zumbul, moj naklon do poda, i tapšam te po ramenu!
Inače, razumijem te donekle, jer ja iza sebe imam propali brak upravo zbog ovakvih stvari koje pričaš. Nisam znala šta me čeka kad sam se udala.. nemam nikakve predrasude niti fobije, ali neke kulture i narodnosti su zbilja specifične i žive kao da smo ne u 20.st, nego u 19.st. Na kraju je, nakon 2.5godine tog života, moj brak propao. Nismo imali djece, jer u tim uvjetima nam je život bio pakao. Na kraju se moj bivši ipak odlučio za život sa svojom obitelji, a mogućnost naše obitelji je eliminirao.
Prošla sam pakao, tugu, žalost, osamljenost, izopćenost, tako da te razumijem. Neki detalji npr: ja ležim u krevetu, a šogorica mi bez kucanja upada u sobu i sjeda za komp mog muža. Ja gledam: wtf?! Idem gledati kuhinju, a svekrva trči zamnom i govori: e ova ti kuhinja treba! O tome da je šogorica nosila moju odjeću, obje su mi redovito premetale po ormarima, neću niti pričati. Čak sam i svoj kupaći vidjela na njoj. Al sva sreća pa sam ih imala 5-6.
Činjenica je da sada imam toliku traumu da živim sama, trenutno. Zasada.
NIsam jedina kojoj je brak propao zbog toga, imam i u bližoj i u daljoj obitelji te slučajeve, a i među prijateljicama. Čuvaj se draga, i odvojite se što prije.
PS.Situacija sa pudingom mi je poznata.
Aurelija, nisam baš zadovoljna sa svojim doktorom, pomiješala si me sa Dunyashom vjerovatno. Zato i pitam kako je kod Harni.
Sortiraj odgovore
Najstariji