Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    14. Siječanj 2016. 09:50

Pupano dobro došla! Dobro ti kaže Dunyasha, ima nas više sa spontanim iza sebe, ali to moraš zaboravit i vjerovat 100% da će bit sve ok!

Sad gledam te bodiće koji će bit u Lidlu, al nemaju kopčanje sa strane. I neki dan sam škicnula u HM, isto nemaju. Meni se to čini kao obavezno, kak ćeš inače navuć toj maloj krhkoj bebici? Nemam iskustva, savjetujte!

inaj
    14. Siječanj 2016. 09:50

Mi živimo s mojom mamom i veselo nam je... i još imam dva psa u stanu, heheh to će biti zanimljivo kad bebica dođe...

Moj muž, kuha, čisti, usisava, vješa veš, samo ne pegla, pedantniji je i uredniji od mene i bolje kuha jer uživa u tome, meni je kuhanje mučenje ....od kad sam doma skoro stalno ja kuham i već mi je dosta...

mene danas zdjelica rastura...mislim da ću dan provesti ležeći...

Koje brojeve oblekice uzimate, one skroz najmanje veličine ili?

Tynchy
    14. Siječanj 2016. 09:51

Dunyasha, moram priznati da se ne slažem oko izbora robice za dečke.. za cure je sve premedeno! Ali SVE! :)

Aurelija, imaju sad 5D, nemam pojma koja je razlika između 4D i 5D, no još razmišljam da li da na anomaly idem kod ovog doktora gdje sam bila na 4D zadnji put, ili da odem u Harni? Zato te pitam kak si zadovoljna s njom? Jel priča? Jel jasna? Jel detaljna?

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 09:55

Ty dr. je već pozabavio s time, i to mi je drago, a sebi je upisao posebnu napomenu.
    No koliko njegova riječ ili prijedlog u konačnici vrijede u rodilištu kad on nije u rodlištu? nemam pojma....

što se kg tiče morat ću pratit malo intezivnije, znam da je ovo samo vraćeno ono što je povraćanjem izgubljeno, no ne želim nastavit 3kg mjesečno kupit, nebi hvala!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    14. Siječanj 2016. 09:55

Dali treba kupovat izdajalicu ili pričekat kad se dijeet rodi pa vidjeti?
    a one sterilizatore za dude i flašice

Sanjarka88
    14. Siječanj 2016. 10:03

Pupano imaš tablicu i vidi cure koje su blizu tebe po terminu, ima vas

Starim preslatkooooooooooo! što se tiče prve curke isto je imala 2800kg, vidit ćemo sad s malcem. Nek bude što bude, samo nek me ne muče dugo ako se vidi da ne ide!
    Misliš da su kg od toga? eh vidit ćemo šta će bit do kontrole 10.02.

Aurelija bodići sa kopčanjem sa strane su puno praktičniji, no daju se i ovi preko glave, samo malo prakse i hrabrosti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.