Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    14. Siječanj 2016. 10:55

Cure, ja vam skidam kapu do poda, svaka vam cast na svemu sto ste istrpjele i prosle... Te su najbolje koje guraju nos di im nije mjesto,uvijek u pravu i onda kad joj proturijecis,nade se uvrijedena... Zato ja u startu rekla da idemo na svoje, da sa sogoricom i svekrvom SIGURNO necu zivjet jer obje zive u nekom svom svijetu, al je mm rekao da ne zeli ostavit MOJU majku samu u kuci od 300kvadrata, plus jos poljoprivreda od koje i mi imamo koristi.. A kako se njih dvoje slazu i on zbilja voli raditi na poljoprivredi(decko iz grada,definitivno nije sin svoje majke kojoj se gadi zemlja i kopanje u vrtu itd), pristala sam... Ionako smo na raspolaganje dobili 200kvadrata kuce,odvojenih stepenicama i vratima...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Zumbul
    14. Siječanj 2016. 10:56

Oooo da , jako je velika vjeenica za SELO !! Mora ic svaku nedelju na misu, jer sta ce selo rec ako ne odr 😂

A da ne kazem kolimo je zlocesta i pokvarena.. Samo ogovara, traca, blati.. Itd..procitala si sve iz mojih postova...

A kako kazes ti, i sama Biblijs kaze- Muž će prionuti uz svoju ženu, i ostavit će majku i oca!!

Taj dio je valjda preskocila u Bibliji.. Ja ti njoj na fini nacin odbrusim nekada,pa po 3 4 dana ne prica samnom  😂

I naljutila se jednom, jer inace imam bolne menstruacije , i kaze mi - ajme kako lose izgledas , sta ti je ? I ja joj kazem sta mi je i da me jako boli.. i ona ni 5 ni 6 , da ju vozim u ducan i do poste da plati racune 😂 ja reko nemogu stvarno, kad dode muz s posla neka vas on vozi.. i 3 4 dana nije A samnom progovorila zbog toga.. aj sta rec za tako velikog vjernika..

Pa mi je za Bozic citala bukvicu sto neidem na misu, a zna da sam tada morala strogo mirovati ! 
    I sta rec, nekad mi to sve skupa bude smjesno.. anekada neznam dal da se smijem ili placem.. Ali imam i dana kad puknem i cmoljim ko djete od 4 godine..

pupoljak
    14. Siječanj 2016. 10:57

bas ste vrijedne jutros sa pisanjem :)
    Zumbul,sanjarka cestittke na dobrim pregledima i zdravim bebicama
    Novoj curi(zaboravila ime sorry) dobrodoslica
    Bruna i meni se desi da mi krv na nos krene cesto a tu smo negdje al ne dizem frku oko tog...sretno danas na pregledu i ipak javi sta ti je receno za to krvarenje(da znam:))
    Ty zalosno citat to sto si prosla kao i ovih par curki...naklon svakoj zaista su to sitacije uzasne,ja volim muza toliko da bi bila s njim bilo gdje al to je bas previse pogotovo kad on nije na tvojoj strani,onda bas nemas tu sta ocekivat da ce bolje bit...Sretno svima i da se sto prije osamostalite s vasim voljenim...
    Starim ja idem u februaru za BiH a mm mi je iz Viteza tako da ce bit kupovine a taman cemo dotad saznat spol...i dosta je jeftino tamo..jedva cekam :)
    Ostalim koje ne spomenu veeelikiii pozz

Bruna257
    14. Siječanj 2016. 11:04

Zumbul, kad ti ponovno spomene to neidenje na misu, pitaj ju cemu ona tolko ide a tako radi grijeh u vlastitoj kuci... Kod nas se kaze za te bogomoljke koje idu na misu radi drugih, a poslije tracaju i pljuju po drugima da SE BOGU MOLE A VRAGU MISLE... Ja sam ove god isto za Bozic prelezala u krevetu,kad je svecenik dosao blagoslovit kucu, ja njemu velim da se nismo vidjeli od naseg vjencanja u 9mj, a veli on meni,da nije vjernik onaj koji stalno ide u crkvu, vjernik se i u svojoj kuci pomoli bogu,ode na misu kad osjeti potrebu i to je to... Znam kako je to zivjet na selu di svi prate kad i kud se kreces pa ti onda takve dosu i pametuju... Sreca pa mi mama nije takva nego i nju zaboli za te i takve babe... :)
    Pupoljak,naravno da cu izvjestiti :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Rozalija
    14. Siječanj 2016. 11:08

Cro262 nema na cemu.  Ja dosta cesto kupujem u Lidlu, Kiku i ponekad u C&A dok je snizenje 50%. Ali tu kod nas nije neki veliki izbor, a najblizi mi je Varazdin, Lumini tak da budem tam isla pogledati, ali tek kasnije dok dobiju ljetnu odjecu. Ja sam svojima napocetku kupila 56 vel. jer su svi dosta veliki rođeni. Najstariji je isto u 8. mj. i sjecam se da je bilo jako vruce tak da je bil vecinom u bodiju. Oni su vec s 6 mj. nosili vel. 74, cak i 80 tak da ni sad ne mislim kupovati puno 56 vel. A mozda i dobijem od koga.
    Mi zivimo u stanu s mojom mamom i ona nam pomaze, ali sad trazimo veci stan ili kucu u najam jer nam je ovaj vec premali. Nazalost suprug samo radi pa ne mozemo kupiti. Kod njegovih u kuci isto ne mozemo zivjeti jer tamo ih je isto puno, a i ne bi htjela zivjeti sa svekrvom.

url=http://lilypie.com]

Aurelija
    14. Siječanj 2016. 11:10

Starim, sad vidim i tvoju priču, žao mi je iskreno...
    Ali nećemo više u ružnim temama curke, zato imamo bebače, da mislimo na ljepše stvari! 
    Vidjela sam da si spominjala da ideš neurologu zbog kralješnice prije poroda... I mene ta tema zanima, mene kliješti u lumbalnom dijelu od osnovne škole, dijagnoza  - skrivena spina bifida. Otkrivena na rtg, nije to tako strašno kao što je nedaj Bože moglo bit, ali isto znam imat problema s križima. A posebno me zanima što će se sad dogodit u trudnoći, da li sam kandidat za epiduralnu, carski...? Koji je tvoj problem s leđima? Štogod saznaš na tu temu, javi!

Dunyasha
    14. Siječanj 2016. 11:10

Znaci, ja stojim u sparu, nasred trgovine, citam ovo i ne vjerujem!!!
    Ty, svaka cast na hrabrosti za otici iz svega toga. 
    Zumbul i Pupano, pa ja ne vjerujem da citam sve ovo.. A bome me i Starim iznenadila!!
    Da mene tako maltraju isto bih zabranila vidanje unuka, otisla ili stogod.. Imam i ja sa obitelji mm pricu, ali ne mogu ju tipkati u ducanu... Trajalo bi.. 
    Sto se tice robice, ja cu br 56 kupiti ove koji se kopcaju na stranu, dugi rukav i nekoliko s kratkim rukavima. Hlacice s papicama su mi 56, a bez papica 62. Bodici su 62 i 68 jer sam isla ovom logikom: neka su joj dulji, bolje tako nego da ju zuljaju. A mi cemo koristiti pp, pa ce guza biti veca i popuniti bodic. Uzela sam kratke rukave jer ce biti ljeto, pa 09. mjesec, a na njih lako obucemo vesticu ili tako nesto kad zahladi..
    Cure moje, ja sam u soku od svega ovog sto sam procitala.. Ali zbilja.. U danasnje vrijeme... Ja sve koji me nerviraju, od kad sam trudna, kresem u startu i nisam fina i pristojna kakva sam inace. I upravo zbog obitelji mm, koja se voli ponasati kao gazde svemira, sam tamo prije i pisala da cu zabraniti dolaske prvih mj dana. Jer isto tako, upadaju u sobu, sve se njima mora podrediti i sl... 
    Mah.. Ali sva sreca, ja to rjesavam. A kad dode cura, pa bit ce krvi ako ce me zaj.. Nemam zivaca za to!!
    Inace, bila na vjezbanju i jos si mislim sad ce se raspisati.. I evo ga, 5 str...

Cro262
    14. Siječanj 2016. 11:14

Jao cure, svaka vam cast na hrabrosti i ludosti zivjeti u tako velikim obiteljima. Ni ja ni mm si ne bi mogli dopustiti zivjeti sa ijednim roditeljima, oboje smo sa nekih 18 napustili starce i krenuli svojim putem, ali to je naravno stvar od osobe do osobe, vama se divim i nadam da ce se situacija promjeniti na bolje jer najgore što se može desiti da se zbog odnosa u kuci naruse vasi odnosi sa muskom polovicom, a beba dolazi i najmanje sto vam treba su stres i svade... 

Starim, presladak mi je kompletic, lots of love je   Morat ću i ja razmisliti o odlasku do Bihaća, to mi je najbliže, kako si rekla da se zove dućan? 

Aurelija, jesi sigurna da nisi samo fulala bodice na kopćanje/vezanje sa strane u H&M? ja sam ih vidjela tamo, a i drugi su mi pricali da ih ima... Ja sam kupila par stvari 50 vel, ali da, krecem sa 56 i 62...nekak si račinam da će biti dugačka na tatu, ali ionako za sada kupujem samo stvari na snizenju, bodice za prvo vrijeme ću pričekati do proljeća da vidim kako će se mala razvijati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.