Jutro trudnjače kako ste danas? Ja sam se nešto budila noćas, pa nisam baš svježa jutros. To mi zato jer se hvalima da me ne drži nesanica
Inače, ja se probudila prije 4h, malac lupa, ja se budim oko 6h, malac isto lupa, pa spava li to moje dijete ikad?
Mi jučer bili na pregledu, obavili anomaly scan i imamo jednog zdravog savršenog dječačića u buši mozak, komore, srce, bubrezi, želudac, pupčana, plodna, posteljica.... ma sve je savršeno!
Potvrđeno je opet 100% da je dječačić, tata je vidio pišu i bio cili zadovoljan čuli smo malo srčeko, uvijek ga je fascinantno čuti. Meni je jedino žao šta uzv očito nije dovoljno dobar da bi vidili ikakve detalje.... tako da ja još nekako al mislim da je dragi jedino vidio mrlje po ekranu s obzirom da je malac stalno bio u pokretu i da se zaista ništa dobro ne vidi.... vidiš da je beba u pitanju, da ima glavu ruke i noge i to je to
no nema veze ić ćemo na 4d za nešto više od toga.
Imamo jednu lipu sličicu, dr. je jedva uspio slikat ga iz profila, al nije odustajao pa smo uspili, slatka je sličica skroz
Dr. mi je također mjerio zdjelicu i bokove s nekom metalnom napravom, i izrazio moguće probleme kod poroda zbog moje sitne građe, no rekao je da se za sad nećemo s tim opterećivat, jer sve ovisi koliko će beba rast i tako to....
Posteljica se digla, ma sve štima eto!
moram vidit mjere, pa vam napisat, po mjerama malac mi sliči na Ty-nog malca, s velikom glavom i sitnim tijelom
Jutro trudnjačekako ste danas? Ja sam se nešto budila noćas, pa nisam baš svježa jutros. To mi zato jer se hvalima da me ne drži nesanica
Inače, ja se probudila prije 4h, malac lupa, ja se budim oko 6h, malac isto lupa, pa spava li to moje dijete ikad?
Mi jučer bili na pregledu, obavili anomaly scan i imamo jednog zdravog savršenog dječačića u buši mozak, komore, srce, bubrezi, želudac, pupčana, plodna, posteljica…. ma sve je savršeno!
Potvrđeno je opet 100% da je dječačić, tata je vidio pišu i bio cili zadovoljančuli smo malo srčeko, uvijek ga je fascinantno čuti. Meni je jedino žao šta uzv očito nije dovoljno dobar da bi vidili ikakve detalje…. tako da ja još nekako al mislim da je dragi jedino vidio mrlje po ekranu s obzirom da je malac stalno bio u pokretu i da se zaista ništa dobro ne vidi…. vidiš da je beba u pitanju, da ima glavu ruke i noge i to je to
no nema veze ić ćemo na 4d za nešto više od toga.
Imamo jednu lipu sličicu, dr. je jedva uspio slikat ga iz profila, al nije odustajao pa smo uspili, slatka je sličica skroz
Dr. mi je također mjerio zdjelicu i bokove s nekom metalnom napravom, i izrazio moguće probleme kod poroda zbog moje sitne građe, no rekao je da se za sad nećemo s tim opterećivat, jer sve ovisi koliko će beba rast i tako to….
Posteljica se digla, ma sve štima eto!
moram vidit mjere, pa vam napisat, po mjerama malac mi sliči na Ty-nog malca, s velikom glavom i sitnim tijelom
Bravooo za Petra!!! I za mamu i tatu!! Samo neka malac raste! A da je sve u najboljem redu nismo ni sumnjali!!!
Joj, ti pregledi su toooliko divni, za doma bih si nabavila jedan uzv pa ga malo prislonila!
S cim te doktor mjerio? I kakva zabrinutost, pa rasirit ces se u bokovima. Jel ti poceo mjeriti visinu maternice? Ili jos nije vrijeme za to? Osim toga, vec si rodila, moze biti samo lakse, ne?
Netko me pitao dal sam procitala Prirodni porod. Nisam jos, citam. I knjiga je zbilja divna. I rekla sam mm da ce procitati 6 str u kojima ona opisuje kako porod izgleda u fizioloskom smislu (dakle misici, grloc maternice i sl), da shvati. Mene prosvjetlila s tim opisom! Zbilja je tijelo stroj!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da, moj urin dobar, tlak odličan (115/70), kg 53 kao što sam rekla vratih se na svoju početnu kilažu. No to znači da sam od proše kontrole dobila puna 3kg!!!!!!! Nisu mi ništa rekli, no po meni to previše prirasta za 4tjedna, tako da sam sad u bedu

Betty-st raste Andro slatki ste mi skroz!
Dunya što si kupovala? daj izvještaj ima nas ovdje koje volimo slušat o shopingu što se tiče lupkanja, ja svog svaki dan osjetim i to veći dio dana.... tako da pitanje je dana kad će i vama tako bit pa neće bit brige
Inaj iš iš mučnine! nadam se da ti je uskoro gotovo s time.
Bruna prenesi čestitke frendici
Aurelija super za dobar nalaz, nismo ni sumnjali
Zumbul i vi ste imali uspješan pregled, odlično što hematoma više nema!
Zabica jel ode tv nepovratno? grčevi su normalni nemoj se sekirat puno....
Rozalija hvala na infu za Lidl!
MalaKoza bravo za tvog mužića, moj ne kuha, al očistit mu nije problem, i sad je na njemu usisavanje i pranje podova + smeće, al meni to nije neki problem pa ako mene tko pita mogu i i sama al bitnno da ima volje
Cro o i ti si nabacila shoping! Što si kupovala?

Tynchy, ma ne ulazis u nikakvu intimu :)
Da, svi zajedno jedemo...
1 veš mašina tako da je i s pranjem isto.. S tim da ja otkad sam se udala perem samo svoje i muzevo , njihova roba me ne interesira.. Mislim, grozno je ovako.. Taman pospremim sve, ocistim operem i odem npr.na kavu, ili kod mame,vratim se kad ono bomba.. Sogorica ima 2 male djece pa ni ne stigne bas puno napraviti.. a svekrvu necu komentirat.. ta apsolutno nista ne radi...Sve ti je jasno kad svaki dan ribam wc jer je to strava ... Ali fala bogu imamo 2 wca pa jedni idu na jedan wc drugi na ovaj drugi..
Ali svaki dan ribam u donestosu i kadu i wc, i pospricam sa izosanom sve.. Kupila sam si one maskice za lice da ne udišem te kemikalije.. Sta cu
Ali izdrzat cu jos malo ☺ i onda kad se odvojimo nema sanse da dozvolim da mi se radi nered ili nesto..
Ali da sam vise ludaaa od svega, itekako jesam.
Tynchy, ma ne ulazis u nikakvu intimu :)
Da, svi zajedno jedemo…
1 veš mašina tako da je i s pranjem isto.. S tim da ja otkad sam se udala perem samo svoje i muzevo , njihova roba me ne interesira.. Mislim, grozno je ovako.. Taman pospremim sve, ocistim operem i odem npr.na kavu, ili kod mame,vratim se kad ono bomba.. Sogorica ima 2 male djece pa ni ne stigne bas puno napraviti.. a svekrvu necu komentirat.. ta apsolutno nista ne radi…Sve ti je jasno kad svaki dan ribam wc jer je to strava … Ali fala bogu imamo 2 wca pa jedni idu na jedan wc drugi na ovaj drugi..
Ali svaki dan ribam u donestosu i kadu i wc, i pospricam sa izosanom sve.. Kupila sam si one maskice za lice da ne udišem te kemikalije.. Sta cu
Ali izdrzat cu jos malo ☺ i onda kad se odvojimo nema sanse da dozvolim da mi se radi nered ili nesto..
Ali da sam vise ludaaa od svega, itekako jesam.
ajme, svaka čast! Pitam te to jer moji trenutno imaju sličnu situaciju, i to nikak ne ide..
prvo, tvoja beba će trebati mir kad spava, a pretpostavljam da ovi dvoje baš i nisu mirni!
Drugo, ovo za veš mašinu me isto šokiralo... pa to moraš imati svoje... moje frendice kažu da su na početku bebinu robu prale odvojeno od svoje... A tek da dijeliš mašinu s još xy ljudi...
Ženo, dižem ti spomenik, ali stvarno i doslovno! Kako si na to pristala? mora da jako voliš svog muža :)
Sanjarka, e to se zove fantastičan i pozitivan izvještaj! Baš mi je drago da je sve ok!
Koliko je trajao pregled?
Kako se muž nosio/ponašao tam? Malo detalja :)
Na 4D mu prebroji sve prste :)
Šta znači to sa zdjelicom? CR??
te 3 kile se ne vide pobogu, zašto si u bedu? pa trudna si!
Dunya mjerio je doslovno fizički s nekom metalnom spravom, trbuh, zdjelicu, bokove. Ja zaista jesam dosta sitno građena, pogotovo u tom donjem dijelu. Kad sam bila prvi put trudna tadašnja ginekologica je bila zadovoljna jako što je cura jako sitna baš zbog moje građe. Curka se rodila 2800g teška i tu nismo imali problema, sad je samo pitanje koliko će ovi mali frajer narasta da vidimo ima li razloga za brigu. Neznam uopće kako to ide ako bude veliki, i što se može učinit da se porod olakša? Ugl dr. je rekao da za sada nećemo o tome....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji