I mi zivimo sa mojom mamom, tj jedemo i kuhamo,dok ne uredimo svoj dio kuce do kraja na prvom katu.. Al se super slazemo,stovise, neki put se mm bolje slaze s mojom majkom nego ja :D ja sam ona temperamentnija.. I moj dragi kuha,fantasticno kuha sve, jedino deserte ne radi...tu su mu palacinke vrhunac :P a kako je rodom s korcule, specijalista je za ribu..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ej cure nisam se dugo javljala al sam vas sve citala i to svakih dva-tri dana po puunnoo stranica
Trbusvici su vam sad svima pravi trudnicki i prekrasni su
Ja sam zapela za ova kolica ali smede boje
https://youtu.be/ro7IjKI1lZ0
Ne znam hoce tko uskoro ici negdje u BiH pa da znate,bili smo u prolazu i u Fisu sam kupila set od 5 dijelova za 7,5 KM to je 30 kn
Benkica gornji dio,donji,babarincic,kapica i rukavice a ima ih i za 4,5 KM to je 18 kn pamuk je-turska proizvodnja
Taj Fis ima u Livnu,Bihacu i najveci je u Vitezu a ne znam ima li ih jos igdje
Ja sam danas na pregledu pa se javim kasnije sa izvjestajem
Bruna ma dobro je to, kad je pregled danas? Sretno! tko nam je danas još sve na pregledu?
Zumbul uuuuuuuu zvuči grozno! svaka čast na strpljenju, i želim vam čim prije odvajanje
Ty tm-a sam dva puta letimično pogledala jer mi je bilo žao maknit pogled sa ekrana da šta ne propustim nije puno pričao , neka blesava pitanje je imao, tipa je ovo srce kuca, jel se ovo malac stalno pomiče.... hahahahha zbunjola totalna al osmijeh kod kucanja srca, kod piše, i dr, konstatacije da je dijete pravo živahno nije skrivao.... ugl. nakon pregleda je bio baš sretan što je sve u najboljem redu, al rekao je da je razočaran koliko se slabo vidi to sve skupa, i da mu većina toga nije bila prepoznatljiva. Utješila sam se da će valjda na 4d bit bolje
Što se kg tiče pa 3kg u mjesec dana? kakav je to prirast? pa kud ću ako tako nastavim? :/
Što se tile zdjelica i CR neznam stvarno, moguće da je i to jedna od opcija? ima li tko iskustva?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure,
nova sam ovdje i dugo vas sve pratim :))) po zm trudna sam 18+1. Nisam se dosad javljala upravo zato što mi prva trudnoća nije prošlo dobro, veselili se navršenom 13tj kad ono na uzv i ne kuća srce eto. Ni sad nisam još sigurna da li je to to, mada sam ušla u 5mj. Nadam se da mi nećete zamjeriti, ali oprezna sam i u strahu. Jučer prolazim pored ribice za dijete i okrenem glavu jer strah me ako se opet po veselim. Tako da od robice i ostalog za bebu + imena nemam ništa. Kad obavim uzv 18.1. (trebala bi tada sigurno znati i spol) možda napokon povjerujem da će biti sve ok. Termin mi je 15.6. 2016. Živim sa svekrvom, njezinom mamom, svekrom, zaručnikom i njegovim bratom. Lijepo nam je, ako me kužite ;)
Evo, ovo smo jcr kupili.. Hlacice su po 2 para, roze sa zvjezdicama i ispod su cisto sive, a druge su s papicama- sivo-bijele prugaste i cisto bijele.
I ovi bodici.
A moram kupitj one koji se kopcaju na stranu, dok malo ne porastemo i jos bodica s dugim rukavima. Tek sam krenula. Frendica ima vrecu robe za mene, tj curicu, pa cu vidjeti sta tu ima a da je iskoristivo.
Zumbul, svaka cast na ovakvom suzivotu. Ja ne znam bih li bila luđa da zivimo s mojom mamom ili njegovima.. Svi su, u prevelikim kolicinama, udavi.
Moras kupiti ves masinu, sto brze! Drzim fige da se sto prije svi preselite u svoje stanove!!
Starim baš mi je drago da si se javila, jedva čekam i tvoj izvještaj!
Kolica su odlična, gdje ih ima za kupit? Koji novci?
wow koje cijene u BiH!
Pupano dobro nam došla i puno tipkala! Strah mogu razumijeti, no kako vrijeme bude odmicalo vjerujem da će se smanjivati, kad god ti bude teško tu smo mi
Dunya aaaaaaaaaslatkoće!gdje si kupila te stvari? Super si krenula, ja šta god imam je za šminku, nisam normalna, moram se uhvatit ovih stvari za početak!
Starim, kolica su super!! Di njih ima za nabaviti? Jel ih se bilo di u hrv moze pogledati u zivo?
Sretno danas na pregledu, javi nam kako je bilo!!
Sanjarka, kupila sam tri majčice kratkih rukava i dvoje kratke hlace, bas me vesele ti jeftini shoppinzi.
Starim, svidaju mi se kolica, si gledala di ih ima za kupiti?
Pupano, dobrodošla, budi optimistična, ja se tjesim da ako trbuh raste i svrbi onda je sve ok. Ima nas još ovdje sa neuspjelim prethodnim trudnoćama, ali samo pozitivno, ipak si već na pola puta i više
Sortiraj odgovore
Najstariji