Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    13. Siječanj 2016. 14:06

da, da meni doktorica rekla da sad mjeri samo težinu.. tj, procjenjuje :)

U Billi je na akciji Linolada! 18,99kn za ono pakiranje od skoro pola kile..
    Gleda me tu pored kompa... Gledam ja nju.. gledamo se.. zasada!

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 14:08

ahahahhaha
    trebale ste se samo gledat kad je bila na polici, sad je kasno navali!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    13. Siječanj 2016. 14:14

Pise mi 15.52 cm 

Tynchy, nece bit problema s imenom zbog y jer smo u Njemackoj. Tu mogu bez problema dat ime i sa ö,ä,ü ili ß ali necu jer mi je ruzno :D

A moja prabaka koja me obozavala ( i ja nju) se zvala Emilija pa smo malo modernizirali ime.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 14:16

Jos malo pa stane na trbuh :)

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 14:21

aaaaaaaaaa kako je Karlo narastao! Predivna buša! rekla bi ti sad moja mala, e sad si prava trudnica!
    i to bijela linolada! e sad me stvarno provociraš

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 14:30

Ooooooooo ti si onda morala ulagat u nove grudnjake? Meni bila četvorka i ostala četvorka šta se žališ? žene su obično sretne s tim simptomom :D

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 14:39

Ti si na 50kg imala četvorku?? :) pa onda si izgledala kao Barbika :)

da, morala sam kupiti nove :(

Cro262
    13. Siječanj 2016. 14:44

Ajme Tynchy, bas si me nasmijala sa tom Linoladom  I trbuh ti je fakat velik, oprosti, Karlo je baš velik  Ja samo mogu sanjati o kupnji novih grudnjaka...ali vidim da moja curka dobor napreduje pa se ne bunim. 

Jao MalaKoza, meni ti je samo na povijest bolesti napisao biometrija 47-166-137-28 kaj god da te mjere značile. Ako itko zna neka me prosvjetli slobodno 

Bruna, pokušala sam ga ukljuciti i u biranje mpp ali one koje su se njemu svidale meni nisu i obrnuto, a i on je nakon tri dezena zakjlucio da ih previse ima i da vjeruje da ću ja dobro izabrati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.