da, da meni doktorica rekla da sad mjeri samo težinu.. tj, procjenjuje :)
U Billi je na akciji Linolada! 18,99kn za ono pakiranje od skoro pola kile..
Gleda me tu pored kompa... Gledam ja nju.. gledamo se.. zasada!
ahahahhaha
trebale ste se samo gledat kad je bila na polici, sad je kasno navali!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pise mi 15.52 cm
Tynchy, nece bit problema s imenom zbog y jer smo u Njemackoj. Tu mogu bez problema dat ime i sa ö,ä,ü ili ß ali necu jer mi je ruzno :D
A moja prabaka koja me obozavala ( i ja nju) se zvala Emilija pa smo malo modernizirali ime.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
aaaaaaaaaa kako je Karlo narastao! Predivna buša! rekla bi ti sad moja mala, e sad si prava trudnica!
i to bijela linolada! e sad me stvarno provociraš
Ooooooooo ti si onda morala ulagat u nove grudnjake? Meni bila četvorka i ostala četvorka šta se žališ? žene su obično sretne s tim simptomom :D
Ti si na 50kg imala četvorku?? :) pa onda si izgledala kao Barbika :)
da, morala sam kupiti nove :(
Ajme Tynchy, bas si me nasmijala sa tom Linoladom I trbuh ti je fakat velik, oprosti, Karlo je baš velik
Ja samo mogu sanjati o kupnji novih grudnjaka...ali vidim da moja curka dobor napreduje pa se ne bunim.
Jao MalaKoza, meni ti je samo na povijest bolesti napisao biometrija 47-166-137-28 kaj god da te mjere značile. Ako itko zna neka me prosvjetli slobodno
Bruna, pokušala sam ga ukljuciti i u biranje mpp ali one koje su se njemu svidale meni nisu i obrnuto, a i on je nakon tri dezena zakjlucio da ih previse ima i da vjeruje da ću ja dobro izabrati
Sortiraj odgovore
Najstariji