Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    13. Siječanj 2016. 13:41

Betty, jako si lijepo ti to opisala.. :) Super...nek dečko rastura, raste i pleše.
    Ty, nisam ti ja neki maher u njemačkom, ali gradivo za OŠ još donekle mogu objasniti, posebice malom klincima od 8 godina :) 
    MalaKoza, curica....jeeee...slatko! 

Ajme koliko nas je na popisu za roditi...haha....
    Ma i ja sam stalno gladna...jela u 12 i sad mi već tijelo traži hranu...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Cro262
    13. Siječanj 2016. 13:49

Ajme koji dan, pun pregleda 

Bettyboop, fora si nam to napisala, bravo za malog coolera! Ja sam mislila da je moja cura debela jer je 273g, a na netu citam da bi u 18tt trebala imati manje, a ono tvoj frajer ima 300g u 19tt...onda je i moja ok 

Bruna, i moj ima već planove za šetnju sa curkom...pocela sam ga sve vise ukljucivati u trudnocu, vec zadnja dva puta je bio samnom na pregledu i ici ce svaki iduci, mislim da je to dobro za njega, mozda se bude osjecao više važan u svemu tome. 

Sanjarka, vjerujem da mu nije teško palo pojesti čoksu umjesto tebe  

MalaKoza, sad udri po kaloričnoj klopi da nadoknadiš kile 

MalaKoza
    13. Siječanj 2016. 13:50

Hvala na cestitkama!
    Sanjarka, cura ima 270 g, a prosli mjesec je imala 110. Tako da ona lijepo napreduje.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    13. Siječanj 2016. 13:55

Cro, kolko je tvoja cura bila dugcka u 18tt? Sad me zanima da usporedim sa svojom. Jer je doktorica mjerila bedrenu kost pa je rekla da je dugacka dosta. Ja reko, bolje dugacka nego bucmasta, barem dok porod ne prode, a kasnije moze bit i mali medo dok cica :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Bruna257
    13. Siječanj 2016. 13:56

Cro moj vec po netu trazi mpp i gleda neutralne uzorke pelena i covera za bebu.... I od tog uzv u 12 mj je na svim pregledima,i na hitnoj i pp svud bio samnom... Nije da ga vucem,zeli ici a ko sam ja da mu branim... Nema sretnije od mene kad zeli biti u sve ukljucen :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 13:56

Cro super da ga uključuješ u sve, tako bi sve mi trebale jer ipak oni (čast iznimkama) nisu svjesni toga svega dok se beba ne rodi, ovako je lijepo da budu uključeni od početka, mislim da se tako i njihova povezanost jača

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 13:58

MalaKoza, diiivno! Super mi je to ime... nadam se da će ti u HT na dokumentima priznati y u imenu... :)

Karlo je dobio u tjedan dana 60grama... u Austriji je imao 260. Vidjet ćemo u petak koliko je narastao..

Ajme... Linolada na akciji... kako da joj odolim da ne smažem žlicom SVEEEEE!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.