Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    11. Siječanj 2016. 20:40

Koliko cice narastu u trudnoći?
    Moje su pod normalno D košarica,a bole me od početka kaj se nemrem taknuti

ivf_mommy
    11. Siječanj 2016. 20:54

Dobra večer drage moje trudnice. Ja vas ne stignem pohvatati sve, pa dok pročitam sve većinu zaboravim😂
    Mene danas nekako boli trbuh,  ne jako i ne stalno. Pa me malo strah.  Sve prođe kad legnem.
    Ima li koja da je bilo tako i bilo sve oke? Glupo mi je sad radit paniku,  jer sam i tako od početka imala previše pregleda.

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 20:54

.Ja sam inace C, a od pocetka trudnoce do sada dobrano popunila D... Neznam dokle ide, al sad su prestale bolit tolko.. Tj bole me samo bradavice...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Tockica_1906
    11. Siječanj 2016. 20:59

Nadam se da je neka od vas tu, znam da se me bi trebala brinuti ali znate kako je, uglavnom, radila sam pretrage krv i urin i sad me zvala sestra iz ambulante da su mi nasli neku bakteriju u urinu i da moram ponoviti urinokulturu, imate iskustva? 

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 21:01

Draga ivf mi smo skoro pa u dan po tickeru... I sama imam taj problem... Kroz dan me zna zaboljet trbuh pa neznam sto se desava... Pitala u sub ginicu kad bila na hitnoj.. Odg je bio: Draga, bit cete mama, sire vam se ligamenti i bokovi, normalno da boli :) i rekla da ako povremeno osjetim kontrakcije bilo kakve, jedan nomabel od 2mg mi je dozvoljen.. Popiti i panciti :) i sve ce biti ok... S tim da mene vise sve boli od lezanja..

ivf_mommy
    11. Siječanj 2016. 21:10

Draga Bruna hvala ti,meni je termin 11.7, a pregled mi je tek za dva tjedna.  Nije to neka bol nego nakon svega na početku,krvarenja,  ležanja, hematoma sad i na hladno pušem. Sutra ću nazvati doktora da ga pitam za mišljenje, iako ne vjerujem da je nešto loše neki mali crv me kopa i neda mi mira.. 😞

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 21:13

meni isto termin 11.7., iako po zadnja 2 uzv pomaknut na 6.7.... i imamo sasvim iste probleme, kapolarno krvarenje u početku, zatim prestanak, pa 30.12. pukao jedan hematom, hospitalizacija, pronaden 2 hematom.. u subotu me presjekli ti bolovi i pravac hitna... kako i sama kažeš, pušem i na hladno... iako imam pregled sada u četvrtak, nisam htjela čekati pa smo mm i ja u subotu odletili na hitnu... samo pitaj, zato smo sve mi tu 

Deedee01
    11. Siječanj 2016. 21:21

Cure, ja stalno osjetim te bolove, moj je mali tjedan dana napredniji po velicini pa mi je doktor reko da je od tog, te kontrakcije. Isto tako mi je reko da ce apaurin od 2mg umirit situaciju. Vjerujte mi da se naviknete  s vremenom.

Zumbul
    11. Siječanj 2016. 21:21

Blago vama sa velikim cicama 😂
    Ja sam inace A kosarica,ali sam sad B kosarica, iako me i B pocela stiskati 😂

Bruna257
    11. Siječanj 2016. 21:25

ooo draga zumbul, vjeruj mi nije lako sa velikim cicama... ne mogu se namjestit na krevetu, smetaju, pa se naramenice od grudnjaka urezuju.. strasno.... to je super samo našim muževima :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.