heheh ma sve smo mi takve kad izađeš iz tog prvog perioda, imat ćeš uvijek neki razlog za paniku, to valjda nama ženama u prirodi, pogotovo kad su nam dječica u pitanju
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
cure, imam molbu :D kak sam ja senilna postala ( poblesavila totalno) negdje na komp sam pospremila onaj popis potrepština koje trebaju za rodilište i kasnije za bebu kad doma dođemo... al to više dragi bog ne nađe, pa ako može koja bit tako dobra da mi to u PVT poruku pošalje da ne krčimo ovdje forum... :)
zbunjola od babe, kaj da vam kažem :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Nabrzinu sam samo preletjela stranice
Hvala hvala hvala osobi koja je napisala za baby artikel.de, stvarno su kolica tamo 250 eura i ako je još danas besplatna dostava uštedjeli smo puno a dobili novo...
Na babyartikel.de imaju dječjih bodija kratkih rukama po 2 eura komad, 100% pamuk...po meni je to dosta isplativo
Da javim stanje s UZVa :)
Sve je ok, veliki smo 3,35 cm, ja imam 58,4 kg, dala sam mokraću, tlak 120/70.
Sve u najboljem redu.
Preporučila mi je Nifty i rani kombinirani, ali sam odbila jer smatram da nema potrebe. Nifty mi je iznad mogućnosti, a dijete ću ionak roditi kakvo god da je.
Kaj velite na moju odluku?
Načekala sam se 3 sata, ali se isplatilo. Čula sam ..išlo je BOM BOM BOM BOM....ma, slatkica moja mala :)
Stalno gledam sliku s UZVa :)
Kontrola 8.2.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Super, bravo za pregled... mene su isto tjerali na kombinir ali nisam htjela, nuhalni mi je bio 1.1mm a i muž je rekao moje stajalište naglas ako se rodi i dijete sa downm voljet cu ga isto kao i svako moje dijete
nifty mislim da je preskup jako
Kombinirani , vađenje krvi je zapravo statistička pretraga, uzima se u obzir uvz i uzorak krvi mislim da je omjer 85% tog kombiniranog je uvz a krv je 15%, tako da nisam se htjela uzrujavat još oko toga
Neki idu na to,ali ja znam sebe i rade sam odustala , na uvz je sve bilo u redu
Zabice to je bila i moja odluka...tako da...to je ipak stav od osobe do osobe i osobni izbor :)
I da, antibiotike bude mi dala zbog bakterije u urinu jer mi je nalazu nešto s urinokulturom.
u 12 tt...mama veli da je ona to pila i bilo sve ok, a kad nie uzela je dobila infekciju u urinu i pobacila.
Amoxicilin ću dobiti.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice, i ja sam odbila sve te moguce dabl tripl i ostale testove.. Nuhalni je u redu.. Tako da mi nije jasno zasto me uopce pitao dali zelim ic na to, a imam 22 godine..
A i muz je isto rekao da nam ti testovi ne trebaju ☺
Ajme mame, ne mogu vjerovat da je pitanje koje sam postavila sinoc 10 stranica prije ove, odusevljena sam. Uvijek puno zanimljivih informacija!
Hvala curama na podrsci sa cice, na mobu sam pa bas ne mogu zapamtit sva imena. To pikanje moze bit cistica? Idem slj.tjedan na pregled pa cu pitat i doktora. Inace, to pikanje najvise smeta nocu, bas neugodno, a grudi su mi vec sad narasle za jedan broj( i inace su velike). Ja sam visoka 177 i sad imam 56.5 kila, kad sam zatrudnila imala sam 55, doktor kaze da je sve ok dok je beba u svim parametrima koliko treba bit za moje razdoblje.
Ja se mazem bademovim uljem, kupujem ga samo u onoj ljekarni kod petrove, kazu da je najbolje, i do sad nikakve strije. A bradavice su mi se pocele susit, posebni desna, i stvarat se ko ranice, kupila sam bepanthen i kroz tjedan dana se sve oporavilo.
Nisam vam rekla da i ja cekam malog deckica kao i neke moje prije, a nekako imam feeling da ce ove godine bit vise deckica. Nadam se da ce kod onih koji ne znaju biti curice, da se izjednacimo
Da vas pitam, neke cure su spomenule da su se uclanivale u neke ducane i neke baby klubove radi pogodnosti, mozete mi samo napisati koje?
P.s. Ja sam isto imala hematom i smedi iscjedak 2-3 dana, pila utrogestan, malo se osjecala pospano od njega i sve je ispalo super. Na prvu sam mislila da je pukla zilica na pregledu pa zato iscjedak, jer sam sva uska i sitna. Onda je doktor vidio hematom koji je poslije nestao.
Evo ga, malo sam se raspricala..
Sortiraj odgovore
Najstariji