Bok curke,redovno vas citam al dugo nisam pisala,neda mi se,al od sad cu cesce teme su zanimljive :)
Svim novim curkama uspjesnu trudnocu zelim...
Ja sam Inace iz Bosne al zivim u Njemackoj i ovdje uvijek na pregledu piskim i krv vadim(zbog stitne znam da moram a da li jos sta provjeravaju to ne znam).A vidim da je Ty pisala nedavno da se iznenadila zbog rukovanja s doktorom na dolasku i polasku,da to je uobicajeno ovdje al ne nazalost i kod nas.Pricam nedavno mojoj koleginici koja se porodila prije pola god kako beba vec mase i to ona kao nemoguce to tako rano,nema zena pojma kako ide razvoj bebe nit doktor pokazuje,ZALOSNO!
Moj pregled je 19.1 tad ce biti punih 15tt,nadam se da cu mozda i spol saznat...a i cekam sad 11-tog rezultate kombiniranog pa malo sam nestrpiljva...i tako :) da ne duljim vise :)
Meni je već s 12tj sumnjao na dečka, sa 16 potvrdio mamin pišonja hahhaha. No šalu na stranu, inače se dečki ranije malo skuže
i Pupoljak piši, nemoj da ti se neda
Ty o ja i ti smo iste, niti folne niti vitamina da ja se mislim magenzij isto, ali imam doma tbl ne želim ih, kupit ću si šumeći, kažu da ima neki koji je okusom kao cedevita, zna tko? Također znate li da li gin opet šalje vadit kv nakon nekog vremena ili je ono na početku sve? Ja sam vadila krv na početku prije svih povraćanja i gubitka kg, trebalo bi prekontrolirat malo to sve, bar željezo....
hoćemo dječji šampanjac? oh lako tebi i Dunyi, ja sam daleko od vas
a tako bi vas volila upoznat....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da,da i ja sam u pocetku prvo mislila da je samo sto sam tek dosla al svaki put rukovanje,ispita kako si i to pa onda uvijek detaljan pregled i sve ma divota...Vjeruj da jos ne znam tacno te informacije..al uskoro cu da saznam, porodila se nedavno zena jednog druga od mog muza koja je isto ovdje pa cu da ipitam to samo mi nezgodno jos da zivkam...a meni i muzu je svejdeno mada ipak negdje u dubini mene zelja za curkom je veca :)...valja onda opet cekat mjesec do narednog pregleda da bude sigurno onda
Sanjarka ,obecavam
joj mene ubi kiselina al kazu da to znaci da bebi kosa raste,ako bude istina ja cu onda morat s bebom prvo u frizerski iz bolnice pa onda kuci
Ako je tako ja opet rađam čelavu bebu
Pupoljak, kad saznaš javi, ja sam fascinirana tim pričama. Čak sam trebala roditi u inozemstvu, ali ništa od toga jer nemam osiguranje tam. Imam samo za hitne slučajeve.
Sanjarka, mislim da ćemo nakon sveg ovog zaslužiti pravi šampanjac :)
Možda se nekak i uspijemo naći, tko zna... :)
Kad smo kod nalaženja, zagrebačke cure, di ste? ona kava što smo planirale je još aktualna?
Kad citam kako izgledaju njemacki pregli, osjecam se sretnom i blagoslovljenom jer tako izgleda svaki moj pregled. Osim sto me ne pokrije.
Sad razmisljam na iduci doc u sunknji, pa kad prode vaginalni pregled, da ju spustim, a ne ko majicu koju na kraju dignem do cica 😂😂😂
Nakon zadnjeg pregleda sam malo citala o ovom velikom pregledu koji mi slijedi i skuzila da je menindr vec na ovom pregledu zapravo pokazala vecinu toga sto se gleda na anomaly scanu. Cirkulaciju kroz pupkovinu, mjegur itd, itd. A rekla je:sljedeci pregled je veliki uzv, tas cemo biti detaljni.. A kae ovo sad onda bilo?? 😏
Sampanjac cemo popiti kako god!!! A sto se tice kave, mozemo onaj vikend iza? Ja sam na radionici do 13, pa vam mogu poslije sve u zivo prenijeti.
Meni je spol posumnjala u 14 tt, a dobila sam potvrdu u 16, pa onda i sliku u 18 tt.
Ty si trošila još šta novčića?
Sortiraj odgovore
Najstariji