Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 12:38

Dunya imamo isti problem , ja u majici, hop dignem je za vaginalni pregled, a onda je još dižem do cica za ovi preko trbuha ahhahaha ko od majke rođena

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    08. Siječanj 2016. 12:38

A kako sam se sad obrukala u banci.... 
    Znaci, potpisujem ja neki ugovor i pita me zenska (kojoj se, doduse, ne zivi ocito): imate li vizu za SAD? Ja ne cujem/ne razumijem i pitam molim? Ona meni:imate li vizu sa SAD? I sad ja vrtim po glavi: kaj ona prica, jel ona misli na visa karticu? Kaj je esade? Znaci zbunjola toootalna. Ja rekoh njoj: oprostite, ja vas ne razumijem. Ona me pogleda: niste normalni pogled i kaze: vizu za sjedinjene americke drzave?! A jaaaaa, u zemlju propala od srama. Kazem joj oprostite, ja nisam uopce razumjela sto vi mene pitate... 
    Eto, toliko o pogluplljivanju!!!

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 12:39

hahahhahaha Dunya

Ty kad ti je opet pregled u tvog ginića? Tada bi ti trebao raditi anomaly

Tynchy
    08. Siječanj 2016. 12:44

Sanjarka88

hahahhahaha DunyaTy kad ti je opet pregled u tvog ginića? Tada bi ti trebao raditi anomaly

Dunya, suosjećam se :)

Sanjarka, joj, ne znam kad mi je idući pregled. Isuse, valjda sljedeći tjedan! [udarasepočelu]

al ionak neću da mi on radi taj scan sa onim prastarim uređajem, mislim nek radi, ali ići ću ja i privatno. Za to ne budem štedila. Radost mi je vidjeti bebija skoro pa live...
    Sad malo gledam koji su liječnici najbolji za to... samo da saznam kad je pravo vrijeme za taj pregled.

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 12:41

A mene tako strah tako tih platnenih, prvo špansko selo sve oko njih za mene, drugo da ih neću stić prat

Dunyasha
    08. Siječanj 2016. 12:44

Sanjarka88

A mene tako strah tako tih platnenih, prvo špansko selo sve oko njih za mene, drugo da ih neću stić prat

Kaj ih ne bi stigla prati? Pa ljeto stize, broz ce bit suhe, na suncu.. Milina!! A o tome koliko su ekoloski bolje i isplativije financijski mecu ni govoriti. A o ljepoti tek.... 😚😚😚😚

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 12:42

e da, i ja imam jedog hiperativnog malaca, rekoh već da je više budan nego što spava već sad

Dunyasha
    08. Siječanj 2016. 12:42

Ty, anomaly se radi uzvom. Nista posebno samo se gledaju te neke stvari tipa razvoj ocnih jabucica, cirkulacija kroz pupkovinu, praznjenje i punjenje mokracnog mjehura, srcane komore i sl.. Pregled od glave do pete.

zabica25
    08. Siječanj 2016. 12:46

Ja pijem šumeći Mg, zove se MAXY MG, predobar okus, kao cedevita od limuna :) Pakiranje od 20 kom, jedna dnevno. 33 kn.
    Pupoljak, juhuuu...evo i tebe tu :) SUPER 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI