Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    04. Siječanj 2016. 09:44

Pokušala staviti ticker i ne ispada kako treba.
    Nema veze, mogu i bez njega.

Bruna257
    04. Siječanj 2016. 10:00

Samo da vam kazem, ako vam trebaju trudnicke pidjamice,u Pletixu vam pocinje sezonsko snizenje,ima divnih modela,ja sam bas svog dragog poslala da mi kupi...:)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    04. Siječanj 2016. 10:36

Dunya jeeeeeeeeej! bravisimo

Bruna koja je to trgovina? nije mi poznata, al pižame imam, baš dvije koje ću moć do kraja... a ove ostale s uskim tajicama i sličnim stiskavcima ah eno ih u ormaru

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    04. Siječanj 2016. 10:42

Evo, ja nasla tetre na metre!!
    U Pamigu u Ilici! Cijena je 16kn, a sirina je 90 cm.. E sad, ja planiram raditi velike tetre, 70x70, jedno 20 ak komada, a od ostatka napraviti male 20x20, da imam za brisati usta i sl. Isto 20ak komada, cak i vise. Da se nista ne baca. Pa eto, nadam se za 300 kn dobiti 50 ak tetri. Sto malih, sto velikih..

Bruna257
    04. Siječanj 2016. 10:44

Pletix inace ima veci asortiman kupacih kostima, imali su ih na izborima za miss universe itd... Mozes na netu upisati... Al imaju jako kvalitetan pamucni asortiman,ja tamo kupijem donji ves i pidjamice... Imaju trgovine po zg(ilica), neznam ni ja di,a kod mene je industrijska trgovina...ovdje sivaju tak da znam sto otprilike kupujem... Ja imam 2pidjame jos koje mogu obuc, al mi smeta sve sto me imalo steze u trbuhu...:D izgleda da je to zato jer je beba visoko u prednjem dijelu maternice(tako pise na zadnjim nalazima ;))

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    04. Siječanj 2016. 10:55

Dunya odlična računica!

Lunale ajme kako dobre naljepnice, moram maloj pogledat za sobu, odlične su! klinjo će spavat s nama
    javit će se curka, pomalo mala je još

Bruna baš ću proguglat malo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.