Pokušala staviti ticker i ne ispada kako treba.
Nema veze, mogu i bez njega.
Samo da vam kazem, ako vam trebaju trudnicke pidjamice,u Pletixu vam pocinje sezonsko snizenje,ima divnih modela,ja sam bas svog dragog poslala da mi kupi...:)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dunya jeeeeeeeeej! bravisimo
Bruna koja je to trgovina? nije mi poznata, al pižame imam, baš dvije koje ću moć do kraja... a ove ostale s uskim tajicama i sličnim stiskavcima ah eno ih u ormaru
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo, ja nasla tetre na metre!!
U Pamigu u Ilici! Cijena je 16kn, a sirina je 90 cm.. E sad, ja planiram raditi velike tetre, 70x70, jedno 20 ak komada, a od ostatka napraviti male 20x20, da imam za brisati usta i sl. Isto 20ak komada, cak i vise. Da se nista ne baca. Pa eto, nadam se za 300 kn dobiti 50 ak tetri. Sto malih, sto velikih..
Pletix inace ima veci asortiman kupacih kostima, imali su ih na izborima za miss universe itd... Mozes na netu upisati... Al imaju jako kvalitetan pamucni asortiman,ja tamo kupijem donji ves i pidjamice... Imaju trgovine po zg(ilica), neznam ni ja di,a kod mene je industrijska trgovina...ovdje sivaju tak da znam sto otprilike kupujem... Ja imam 2pidjame jos koje mogu obuc, al mi smeta sve sto me imalo steze u trbuhu...:D izgleda da je to zato jer je beba visoko u prednjem dijelu maternice(tako pise na zadnjim nalazima ;))
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dunya odlična računica!
Lunale ajme kako dobre naljepnice, moram maloj pogledat za sobu, odlične su! klinjo će spavat s nama
javit će se curka, pomalo mala je još
Bruna baš ću proguglat malo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji