ps. a Ty? jel živa ta cura? Sigurno je već na skijanju
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro djevojke 😊
Sretna Nova svima, nama ce i biti najsretnija 😊😊
Koliko sam jela ovih zadnjih dana ne zelim ni znati koliko kg sam dobila. Mob sam izgubila negdje na Vlaškoj, u toj hrpi ljudi i zvala sam i nitko se nije javljao da bi vratio mobač koji mi je najviše zbog slika trebao. Pravi Božićni duh kod ljudi 😆😆
Buše su vam predivnee 😍😍😍
Što se tiče pomoći poslije poroda, nadam se da neće nitko doći haha. Meni treba netko za skuhat (iako ima opcija dostava) i pospremit (ima opcija platim tetu neku i ona sve počisti) . Ja bi voljela da sam kod sveki, jer iako zna iskomentirati hoću li malenoj dat jest/pit/itd, ne radi to zlonamjerno, dapače ta žena me iskreno nazove na telefon da me pita kako sam, kako se osjećam i treba li mi štogod. Moja mama više gura neku svoju politiku. Ali sve u svemu što se tiče bebe ne treba mi nitko. Muž mi poslije rođenja bebe ide na sezonu, ali svejedno, snaći ću se. Ne smeta mi da mi netko uzme bebu u ruke, prvu malenu nitko baš nije balio tako da se nadam da neće ni ovu. Mama mi je bila tjedan dana doma i ugl je kuhala ili pazila dok sam se tuširala, ili nadobudno drugi dan od kad smo došli kući iz bolnice išla na tržnicu i to samo zato što je te godine pao prvi snijeg taj dan 😂😂😂 jedna prijateljica je došla drugi dan i to na 5 minuta samo da nas vidi i ne zamjeram joj jer sam se dobro osjećala, a billa je citavu trudnoću uz mene. Ostali poslije mj dana, i to svako posebno dolazio. A sad ce me svakako vidjeti vani jer jedva čekam šetnju.
Opremu kupujem i sve ostalo, iako se svi nude jer misle da je muško, a ja se nadam još jednoj princezi. I da doći će patronažna, kao i s prvom, žena je predivna, neki dan sam ju srela, toliko nas je izljubila i baš se razveselila što sam opet T. A i nju mogu i dan danas nazvat ako mi bilo šta nije jasno.
I da vidjela mislim na zimskim, ako vam netko previše pametuje, ono plače beba jer je gladna itd, samo recite a jebemu nisam je nahranila od jučerašnjeg dnevnika, a i sa balkona je nisam unijela u kuću 😂😂😂😂😂😂😂😂😂nek se malo zapitaju 😂😂😂😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Zakon objašnjenja hahahha
Ja neću imat tih problema, moji su odlični! a s njima živimo, tj, svak u svom stanu al u istoj kući nema mi tko pametovat, stari je relax od čovjeka totalno, mama je puna iskustva,i zna znanje no nije neka koja pametuje , sveki i svekar su isto sasvim fine, niti puno prilaze, niti se mješaju.... u svakom slučaju ne očekujem probleme ni s jednima ni s drugima
Jutro curke...
Sad gledam zadnju sliku s uzv,od cijele ove strke nisam ni primjetila da nam je datum poroda promijenjen... :D sada smo na 6.7., mrvica je maalo duza... :) pa eto,da se zna :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro cure!!
Kako ste?
Baby girl, super ovo za balkon i nehranjenje 😂😂😂😂
Mm zna kuhati, pa ce nas on paziti, a i buduci da ce vani vec biti toplo i bit ce klope, jest cemo svasta, i sto vise povrca na sve nacine..
Ja kazem, za sad imam takvo stajaliste, a kako ce biti kad rodim, najvise ce ovisiti o porodu samom.. Pogotovo ako zavrsim na cr..
Sanjarka, opremu si narucila preko interneta? Ja bih morala to sve otici prodrmati, nisam povjerljiva na slike nikako... Ali krevet s madracem i posteljinom za 1200 kn je super opcija! Moram malo muza aktivirati, ali mislim da cemo to sve od iduceg mjeseca kupovati.
Nude mi neki opremu, tipa krevetica, a koliko god ja zelim biti ekonomicna i razmisljati da ne trebam imati sve novo, toliko me vuce da eto, bas sve imamo novo!! U subotu idemo u ikeu, pa cemo se dogovoriti sta i kako...
Ja dns planirala ici do posla, da odnesem doznaku za bolovanje, ali vani tooliko pada snijeg, da su mi na poslu zabranili da dolazim! Kolega rekao doci poslije posla do mene i uzeti doznaku..
Zagrepcanke, pazite kako hodate!!
Dunya vidila sam u baby centeru sve uživo, meni izgleda sasvim fine sve
Znači snijeg i dalje pada, zavidim meni je sestra išla na doček u zg, stalno mi šiba slike snijega... dobit će jačmenac
a s opremom polako, možda je i lakše krenit na vrijem pa malo po malo... meni je lakše jer ostalo nam dosta novaca od svadbe... pa ne moram polako. No ja kupujem kako nailazim na akcije, to mi zgodno
Btw, htjela sam staviti ticker u potpis, ali ne mogu jer mi je u nadimku srce, a nadimak to ne moze sadrzavati, a ne mogu ga promijeniti 😂😂 ne možeš vjerovati 😆😆 uglavnom 16+1 i nadam se otkriću spola do kraja tjedna ❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Nama ce krevetic kupit moja mama, kolica peg perego book plus 3u1 teta od mm, komodu cu dobiti od sestricne a neke stvarcice( lezaljku i hranilicu chicco 2u1) cemo sami.... I necu jos previse nista kupovati, sad mi je vaznije da se mi oporavimo...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, sad kad ste doma, oporavak će biti brži!!
Samo pozitivno! Stigneš sve kupiti, nema panike i žurbe!!
Ja skužila da kupujem od manjih prema većim stvarima. Od čarapica do ormara
Sortiraj odgovore
Najstariji