Dunya ti si baš super organizirana odlična osobina!
Uživajte u biranju i kupovanju tih slatkoća... i ja bi, al nemam dovoljno muda odvažit se taj pothvat
Majadila ti bar vježbaš nešto, ja ništa. Još mi je posao uredski.... imat ću 100kg ako se ne pokrenem
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel te pocela zezati trtica? Ja uopce vise ne mogu dugo sjediti na stolici, bas se moram zaleci da mi pritisak nije drito na nju. A ako je stolac tvrd, to je prestrasno kako me rastura.
Dupe me boli čudo jedno koliko..... baš me živcira i kolina isto, neznam šta bi to značila, al osjećam se na momente kao da imam 100godina
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo da vam se pridruzi jos jedna ljetna beba :) termin je po z.m. 10.7, ali gin je napisao u trudnickoj 5.7. Pratim vas skoro od pocetka, ali tek sam se sad odlucila ubacit. Inace, ovo je druga beba, imam sincica od godinu i pol i imam osjecaj da nam opet stize deckic
Sto se opreme i svega tice, mislim da cu jedino morat kupit dodatni krevetic...drugo sve imam- i stariji braco je ljetna beba, pa ce se pratit po velicinama. Sanjarka-imamo ista kolica :) dobar izbor-lagana, super za vozit i odrzavat i dan danas su nam ko nova :)
Ipak danas nista od mojih pidjamica, inventura u ducanu... Zato sutra :)
A sad kak imam viska vremena malo cu cackat po netu o cijenama... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Kokolo dobrodošla! :D
Dunya, jesi samo ju nisam skuzila prije
Molly je super, cim sam rekla da sam nova u tom svijetu odmah se spustila na moj nivo
Sto se stvari tice, ja sam uzela vecinu ovih vecih i skupljih stvari s njuskala, super sam prosla jer je sve ili novo ili odlicno ocuvano, a ustedila sam par tisuca kuna sigurno. Obrstila sam Ikeu i Lesninu, jos mi fali robice i ovih kozmetickih stvari.
Lunale, naljepnice su odlične, ne znam koja mi je ljepša :)
Sanjarka, mučnine lagano nestaju. Ima 9 dana kako nisam povraćala, ali uvijek kad navečer perem zube prije spavanja me tjera na povraćanje, a ne mogu. Jako mi se luči slina, čak prejako. Javljaju mi se tu i tamo lagani grčevi kao pred M, zdjelica mi se, pretpostavljam, širi jer me svaka kost boli i križa ubijaju.
Jedva čekam drugi ponedjeljak da vidim svoje sunčeko.
Ja ću dosta stvari dobiti: kindač imam od brata, komodu za presvlačenje, babyphone, baldehin, krevetninu i kolica od sestrične iz CH, zipkicu od strine,...ostalo ćemo ili dobiti ili kupiti. Mi još ništa ne kupujemo jer nemamo novce, muževa plaća nije dovoljna, a ja ne radim :/
Neku odjeću imam od brata i od sestričnine male, nešto sam zamijenila na krpicama.hr
Nekako će već biti.
Kokolo, baš mi je drago da si nam se pridružila.
Dunya, kako će se zvati tvoja princeza? Znam da si negdje napisala, ali sam zaboravila.
Ja se po noći ili jedamput ili nijednom ne budim. Za sad spavam kao beba
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Kokolo, dobro dosla!! Neka si nam se prikljucila, lakse je lad se medusobno tu jadamo, podupiremo i sl..
Majadila, ja sam isto razmisljala izeti s njuskala, ali tako sam nepovjerljiva prema svemu tome.. Ne znam... Evo, upravo saznala da ce mi kolega posuditi nov novcat madrac za kinderbet, sin mu uopce nije spavao na njemu. Jedna stvar manje za kupiti!! 👏👏👏
Zabice, jesi li na burzi? Provjeri koje uvjete moras zadovoljavati da dobijes barem onih 1600 kn naknade za nezaposlene mame!
Sto se tice imena: Nika, Lana ili Marla.
Vidjet cemo kad ju vidimo. Iako ju svi vec zovu Nika..
Sortiraj odgovore
Najstariji