Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    04. Siječanj 2016. 21:09

Za povrat neznam  jer nemam pravo na njega, a za ovu nadoknadu naknade budem pitala kad ću se ići prijaviti na burzu

Majadila
    04. Siječanj 2016. 21:25

Super za povrat poreza i za ovu naknadu. Treba se dobro raspitati i uzeti sve sto nam sustav nudi. :)

Dunya, inace salje Tiskom, da. Pokupis na najblizem kiosku, mislim da joj javis na kojem prije nego salje. Ima na Tiskovom webu popis kioska. 
    Al ja cu sutra pokupiti osobno jer je taman nekim poslom u Zgu. :)

Bruna257
    04. Siječanj 2016. 21:28

Curke moje mene sad navecer ulovila nek panika... Nista me ne boli,nema nikakvog sumnjivog iscjetka, ali kako moram vag stavljat uzrogestan, zbog cinjenice da sam bila otvorena z vrh prsta,bojim se da bi tim cackanjem mogla ponovno potaknut sirenje cerviksa...:(

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    04. Siječanj 2016. 21:41

Mi idemo u četvrtak kod Dr. Kosa , prošli tjedan smo prvi put bili kod njega .... sve mi žao bilo što prije nisam išla kod njega....čitala sam da nije baš rječit i da je štur oko informacija, ma ljubaznijeg doktora u životu nisam upoznala....

Bruna257
    04. Siječanj 2016. 21:54

Mislim da cu sutra opet pocet barem sa jednim normabelicem na dan(od 2mg), cisto da me opusti... Ujutro sam jos bila ok, al popodne kaos kroz glavu... Tim vise jer kad sam stavil utrogestan,osjetila sam da je cerviks omeksao... I sad neznam da li je to normalno ili nije...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Marie4
    04. Siječanj 2016. 21:59

Ja sam cula da je jako dobar doktor, i svi ga hvale. Mi idemo na anomaly scan samo sam zaboravila sestru pitati kolika je cijena.
    Inaj ides na uvz, jel mozda znaš cijenu? 
    Dunayasha izgledala je kao da pleše zumbu nisam je stigla pratiti, vjerojatno si radni mjesta pa me i zato i mene boli.

Rozalija
    04. Siječanj 2016. 22:55

Sretna vam Nova godina. Vec vas neko vrijeme pratim, ali sad prvi put pisem. Vidim da vecina vas ceka prvu bebu. Ja  ih imam 4. Tri decka i jednu curu.  I sad cekam 5. Izracunala sam si termin 8. 8, ali  u petak idem na prvi pregled pa budem znala vise. Nadam se da bude sve u redu jer sam prije treceg sina imala dva spontana u 9. i 12. tjednu. Onda sam imala dvije normalne trudnoce. Htjeli smo jos jednu bebu, ali sam proslo ljeto jako krvarila dok smo bili na moru i zavrsila sam u bolnici u Rijeci gdje su mi rekli da imam vanmaternicnu trudnocu. Zato se sad malo bojim i jedva cekam petak da vidim da li je sve u redu. Ispricavam se na duljem postu. 

url=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.