Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    15. Kolovoz 2016. 11:01

Tina cestitkeeeeeee!!!!

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 11:58

Cure kakvo je stanje kod vas?
    mene dole reze kod mindje a doktor je rekao da to znaci otvaranje,e sad hocel sta biti do kraja dana ili ne tko vise zna. Jedino znam da se osjecam slomljeno

bellaru
    15. Kolovoz 2016. 12:04

Cure ja dobila epi pa sam u zenu😁😁😁 dobila drip nakon epi. Ne znam koliko sam sad otvorena. Nije mi reko doktor. Gledam u strop i cerekam se. Sseka mi dosla. Ona je samnom unutra.

Abies
    15. Kolovoz 2016. 12:08

Bellaru super! Nek ide ekspresno. Bravo za seku! Mora te paziti i maziti 

Jedva cekam da se javis da si mama!!!!!!!

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 12:18

bellaru super da si dobila epi,sad ti je sve ravno

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 12:29

Ajme super, sve kako si htjela!! Baš mi je drago zbog tebe! Još malo malo i imat ćeš svog smotuljka kraj sebe!! 

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 12:32

Mare kod mene stanje super, mali aktivan da aktivniji ne može biti, ja se istuširala, kuća je pospremljena, noćas se naspavala, nemam zatvor, dapače, i to je to. Malom je unutra super i neće van ni pod razno. Ja mu govorim da će mu biti teže što je veći ali nije ga briga
    Tebe i dalje kontrakcije zafrkavaju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.