Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    15. Kolovoz 2016. 12:35

Ne znam kako da vam ovo kazem ali,to je tako bolno da jedva pisem jer mj se ruke tresu..Znaci jutros sam saznala da sam trudna i plusic se pokazao na testu.I onako idem malo prileci i zaspem na pola sata.I probudim se u lokvi krvi.Nisam mogla vjerovati svojim ocima.Evo me u bolnici.Bio je spontani u 8-om tt.Sve se to desilo u trenu.Jutros plus,i u istom danu gubitak bebe.Nije proslo ni tjedan dana od vijesti da sam trudna nego damo dva dana.Ne mogu vam opisati koliko to boli.Ne mogu.I evo suze mi se slijevaju kroz lice i jedva vam pisem.Prvi spontani-sve ce bit ok idemo dalje opet zatrudnjeti.I uspjelo je.I onda ista prica.Drugi spontani po redu.Da nisam imala ove gubitke moja Ariela bih sad mozda imala 2 mlade brace.No desilo se suprotno.Sve me boli.Stvar je u tome koliko god se ja veselila,dogodi se nesto lose.No,nedajmo se.Idemo dalje i nadam se da ce se opet desiti trudnoca.Ono sto je uzasno jest da kako cu ja svojoj curici objasniti gdje se sad nalazi beba? Ona je bila tolko sretna da sam trudna da je pocela sa bakom sivati robicu za bebu.Oni su sada andeli na nebu.Ne mogu se suzdrzati..jednostavno ne mogu.Bellaru,i ostale koje trebate roditi,zelim vam puno puno puno srece,zdravlja i puno bebica.I neka se nikome ne dogodi ovo sto je i meni.Bit cu tu s vama ..Sretno vam i cuvajte svoje bebice

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 12:36

vjeverica mene dole reze mindja,bas me zeza ova moja cura. I kod mene sve sredeno,cistim cisto.

bellaru nas prestigla,a ja se na lucy kladila

Masha
    15. Kolovoz 2016. 12:36

Bellaru sad ce to brzo! Tvoj porod bas podsjeca na moj prvi ;) 

Mare, kod mene nist. Mali mi se sinoc i nocas umirio...ev gs sad opet luduje. Napravila cufte i ko da sam se na planinu popela. Imamo i goste popodne al je mm zaduzen za palacinke. 
    Kako i ne bi kad je jutros dobio 

Lucy16
    15. Kolovoz 2016. 13:01

Tina, zao mi je.  Drzi se!! 

Bellaru, sretno!!!! To kod tebe izgleda tako filmski. Brzo, bezbolno i uz osmijeh. Nadam se da ce tako biti i do kraja.

A ja cu zadnja izgleda. Kod mene se nista ne dogada osim grceva u nogama. Nocas skocim iz kreveta zbog grca, trgne se muz i pita jel pocelo. Reko da, evo zato skacem po sobi. Bili na misi i odmor popodne. Cesto me glava zaboli, pa ignoriram i prode da ne pijem tablete. Al cijeli trudnocu me nije bolila.

Tina2901
    15. Kolovoz 2016. 13:08

Hvala svima na podrsci.
    Sad cekamo da se malo opravim pa onda cemo opet krenuti..

deeka
    15. Kolovoz 2016. 13:32

Mi jos ostajemo u bolnici :( :( :(
    Obe zdrave ko dren, osim te glupe zutice :( :(

Bellaru super za epi. Sad ce to ekspresno!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.