Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    15. Kolovoz 2016. 09:14

Curw curi iz mene. Ja na putu za bolnicu! Drzte mi fige.

TPol
    15. Kolovoz 2016. 09:31

Yeeey eto ko ce prvi bellar sretno !!! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💕💕💕

Kod mene nista nastavljam s pakovanjem 😀, jedino me sve boli jer sam juce bila previse na nogama.

Tina2901
    15. Kolovoz 2016. 09:49

Evo mene s lijepim vijestima.Trudna sam!!!Napravila sam test ujutro i crtice su obe vidjele...Ne mogu vam opisati koliko sam sretnaaa!Nadam se da nece opet biti kao i prosli put..Naravno bit cu tu prisutna i razgovarati s vama.Hvala vam puno na potpori i razgovoru!

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 09:50

Bellaru pa ti bus rodila jupiiiii 

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 09:51

Tina,cestitam ti!!! Iako sam znala vec da si trudna jer si rekla jucer da je i druga crtica vidljiva na testu  sretno

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 10:06

Awwwww Bellaru sretno!!!! Želim ti brz i sto manje bolan porod!!!! Danas ću cijeli dan visiti tu u iščekivanju vijesti 

Tina čestitam!! Želim ti školsku trudnoću 

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 10:11

bellaru prestigla lucy i tpol,njezinom decku se bas zuri van

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.