Jutroooo!
Abies joj evo i ja cekam vise😩
Ugolina ne govorim ja da svi moraju imat hrpe djece . Svatko zna sta zeli za sebe. Obicno jedinci zele jedno dijete. Ja imam dvije seke i ne mogu zamislit da moj sin odraste bez brata ili sestre. Bez tih svadja, pa i tuce, podrske, ljubavi...itd...i razumijem te. Prosla si tesku trudnocu i tezak porod i sve ti je to jos frisko i mozda nikad ne izadje iz glave. Ko zna mozda cu i ja tako razmisljat nakon poroda a sad sam hrabri pero. Al ovo sta mare kaze kako ljudi reagiraju za njeno 3 dijete...to mi nikako nije jasno.
Zene ja sam prespavala noc samo sa jednim dizanjem. Uj odem piskit i sjednem na skoljku i ne ide. Pisa mi se na ne mogu pisat😣😣 pa mrdam trbuh on nista, pa ustanem i hodam po kuci da se mozda on pomakne. Sjednem opet na wc i sad dal se on pomaknuo il sta al ono ko tupi udarac iz unutra cujem. Uspijem se popisat al osjetim da nele do kraja . I sad me poceo tako bolit trbuh dole da bi si oci izvadila radije. U jednom trenu pritisak dole😣😣😣😣 koji klinac mi se desava?😩
Bellaru draga mogla bi nam ti prva na tobogan 😊
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
bellaru ides ti prva na tobogan😜
meni se malo stanje smirilo jedino sto sam 10puta isla na wc,i naravno tjera me kakat dodem u wc i nista
Sad mi je ispao sluzni cep brijem cure. U skoljci sam ga vidjela tamniji neki komadic i uzela rukavicu da izvadim al se raspao. Napapiru mi je jaci mljecni iscjedak i mrvicu kao crvenkasto
Ma ja sam trudove dobila. Jer ako ovo nisu trudovi prave ne zelim ni osjetit
bellaru pocni da mjeris ako su ispod 10min i traju 25-45sekundi lagano se ti uputi na tobogan
Izgleda da cure pustaju decke prve na tobogan😜 bas su kulturne
Tpol kakvo je stanje kod tebe?
O Bellaru, ode ti na tobogan!! Ako da, onda sretno!! Daj me povedi sa sobom!!!!
Ja sam noćas isto dosta dobro spavala, to je valjda ona jedna noć tjedno kad spavam ok
Jedno dijete, vise djece, stvar osobnog izbora. Ja sam za vise, ali ne pada mi na pamet nikome nametati broj djece koji će imati i očekujem isti tretman
Sortiraj odgovore
Najstariji