Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    15. Kolovoz 2016. 13:37

Mozda nam i lucy radja, ha Lucy gdje si?

Lucy16
    15. Kolovoz 2016. 13:49

TPol

Mozda nam i lucy radja, ha Lucy gdje si?

Nista TPol kod mene. Ja kao da nisam vec trebala roditi 

Bellaru, ti vec na kraju izgleda?? Koliko dana te doma bolilo?? Izgleda da ti je to pomoglo. Mene nista ne boli.

bellaru
    15. Kolovoz 2016. 13:44

Evo dobila drugu dozu epi al mi tako ide na kakanje da bi isla kakat. Sad sam na 8-9. Pritisak na dupe

TPol
    15. Kolovoz 2016. 13:49

bellaru

Evo dobila drugu dozu epi al mi tako ide na kakanje da bi isla kakat. Sad sam na 8-9. Pritisak na dupe

Ti si super dopisujes se dok radas , znaci nije tako strasno s epi? 👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 13:50

bellaru

Dobro je da dobijas epicu,a to na kakanje jos malo pa ce beba krenuti van.Samo hrabro

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 13:45

deeka zao mi je sto jos ostajete u bolnici a proci ce i danasnji dan brzo

tpol i lucy je jos 2u1

Jedva cekam sutra ctg i pregled da vidim na cemu sam,jer ovako se osjecam bas iscrpljeno i slomljeno

deeka
    15. Kolovoz 2016. 13:46

Abies mi bi kuci tati!
    A sta se tice splitskog rodilista, ovde moras bit samouk. Nitko nije zainteresiran za suradnju!

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 13:48

Bellaru to je grand finale!! Sad će ti skoro reći da tiskas i eto bebe  jupiiiiii!!!!! 
    Volim ove live prijenose poroda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI