Crazy kroz nos mu izlazilo😂😂😂 mali pero zdero👍👍👍 dobro se usudis tako dojit da stariji skace oko vas😲
Mare cokolinooo mmmm ! Ja to napravim tako gusto da su to gromade cokolina. Svi se cude tome al nebi ga rijetkog pojela nema sanse. Cek jel to muz oce reci da si sad nenormalna?😝
Ugolina ja bi taj dolantin ako ce mi bit ko tebi😂😂😂😂 svidjaju mi se takve droge😂😂
Citam ovak i svi se cudimo kako mare sad ceka 3 i mislim da jos jedna je rodila trece. Ko da je to svjetsko cudo a ustvari bi trebala biti najnormalnija stvar. Trebalo bi bit cudno kad netko ima samo jedno i ne zeli vise djece. ( meni i je to cudno)
Kad ja kazem dao Bog da imala jos 5.l djece svi skomentiraju isuse boze! Ne kuzim zasto😞
Cure hvala na podrsci! Javim kwd preselim, lokacija je super sli zato manje kvadrata, no ja se sjetim kako oni u NYC zive u 12kvadrata pa sam zadovoljna 😀😀😀
Vjeverica kao sto bi rekle babe ruke ti se pozlatile ☺️☺️ To sto se tice trbuha da tek je sada pocelo tj danas, u ledima osjetim al ne u kombinaciji 😬
Crazy joj super nadam se da ce moja mala tako jest i da nece bit na mene, ja nisam htjela nikako nista
Bellar oni vec pomislili da si rodila heheh
jutro cure
tina reagovali su ok,ali u pocetku je bilo tesko nikako objasniti da mama ne smije dizati,zasto mama povraca kao blesava na sve zivo. Sad govore mama progutala loptu😁
bellaru ja cokolino isto volim gusto i jos ga ugrijem😊
ugolina kad nemas djece pitaju kad ces,nisi ni rodila prvo tj jos si trudna s prvim pitaju kad ce braco ili seka da nije samo,e kad imas dvoje i desi se trece onda ide pa kako se desilo trece,svaka cast na hrabrosti,nek ti je Bog na pomoci (kao da ides u rat a ne imas dijete u trbuhu),a nitko nikad ne pita kako je trudnoca je li sve u redu s tobom i bebom,vec pitaju musko ili zensko.
Jutro cure, ja sam bas slabo spavala 😕
Mare jel ti bolje danas?
Evo ovo je prigodna pjesma za do sad navedene teme hihihttps://youtu.be/MgdUBRfnNy4
Jutro!
Mi se budili, nju su odveli na vadenje krvi i uredivanje pa cemo cekat nalaze zutice. Nadamo se pustanju, nestrpljivi smo, a i tata isto!
Mogla bi koja danas na Veliku Gospu rodit?
Sortiraj odgovore
Najstariji