Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    14. Kolovoz 2016. 22:44

Crazy kroz nos mu izlazilo😂😂😂 mali pero zdero👍👍👍 dobro se usudis tako dojit da stariji skace oko vas😲
    Mare cokolinooo mmmm ! Ja to napravim tako gusto da su to gromade cokolina. Svi se cude tome al nebi ga rijetkog pojela nema sanse. Cek jel to muz oce reci da si sad nenormalna?😝
    Ugolina ja bi taj dolantin ako ce mi bit ko tebi😂😂😂😂 svidjaju mi se takve droge😂😂

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 22:49

Citam ovak i svi se cudimo kako mare sad ceka 3 i mislim da jos jedna je rodila trece. Ko da je to svjetsko cudo a ustvari bi trebala biti najnormalnija stvar. Trebalo bi bit cudno kad netko ima samo jedno i ne zeli vise djece.  ( meni i je to cudno)
    Kad ja kazem dao Bog da imala jos 5.l djece svi skomentiraju isuse boze! Ne kuzim zasto😞

Abies
    14. Kolovoz 2016. 23:06

bellaru

Citam ovak i svi se cudimo kako mare sad ceka 3 i mislim da jos jedna je rodila trece. Ko da je to svjetsko cudo a ustvari bi trebala biti najnormalnija stvar. Trebalo bi bit cudno kad netko ima samo jedno i ne zeli vise djece.  ( meni i je to cudno)
    Kad ja kazem dao Bog da imala jos 5.l djece svi skomentiraju isuse boze! Ne kuzim zasto😞

Bravo!!!!

Tina meni je u ovoj t onaj skupi test bio bez kontrolne crte... Radila 5dana prije m jer sam prokrvarila. (Nit za ginekologa nit za test, samo za zivce kidat). Onda onaj najjeftinijinna dan iza m blijedo druga crta. 
    Cestitam ti! Trudna si!
    Ovaj smedji iscjedak me pratio do 10tt. Do 7tt ti ne mogu nista garantiratoaim izvanmatericnu.
    Blizanci - jednojajcani se svima mogu dogoditi. Do 14dana trudnoce.
    Dvojajcani mene su ucili nasljedno po majcinoj strani. Iako mi danasnji doktori to nisu potvrdili. 
    I mogu biti zbog hormonalne terapije. 
    Bellaru daj vise se porodi da se petra ima s kim igrat :)
    I ti Mare ;)
    Tpol slatka robica 
    Bas si pomislih jos malo i zatvorit cemo ovu temu jupi!!

Ugolina
    14. Kolovoz 2016. 23:15

bellaru

A mene pak iritiraju izjave- drugi put ce bit bolje ili drugo dijete ovo ono ili drugi put kad budes trudna, ufffff, ja se iskreno tako najezim, ono ko da je drugo dijete ono must have ak dobim prvo.. Ono, popizdim!!!!! Ko da moram odma sutra delat drugo.. Ili izjava,kad rodis sve zaboravis.. Ako se itko sjeca kada sam pricala o svojoj trudnoci i porodu- ja nista nisam zaboravila!! Jako se dobro sjecam svih onih mjesrci riganja ili 15 sati dripa i tako dalje.. Ok,dobila sam svoju ljubav i priznajem da se sve to isplatilo i opet bi pretrpila i gore za ovu moja malu buckicu,sve bi za nju dala i dusu bi vragu prodala,ali te izjave.... Da se razmemo,htjela bi ja mozda jednom i drugo dijete,ali kaj ce prvo moje dijete onda..kako da joj dam jest dok mi cijela kuhinja smrdi i dok mi je glava u skoljci i tako dalje.. Ne mogu zamisliti trudnocu a prvo dijete me treba.. To drugo dijete ce neko drugo vrijeme cekat...

TPol
    14. Kolovoz 2016. 22:54

Cure hvala na podrsci! Javim kwd preselim, lokacija je super sli zato manje kvadrata, no ja se sjetim kako oni u NYC zive u 12kvadrata pa sam zadovoljna 😀😀😀

Vjeverica kao sto bi rekle babe ruke ti se pozlatile ☺️☺️ To sto se tice trbuha da tek je sada pocelo tj danas, u ledima osjetim al ne u kombinaciji 😬

Crazy joj super nadam se da ce moja mala tako jest i da nece bit na mene, ja nisam htjela nikako nista

Bellar oni vec pomislili da si rodila heheh

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 04:57

jutro cure

tina reagovali su ok,ali u pocetku je bilo tesko nikako objasniti da mama ne smije dizati,zasto mama povraca kao blesava na sve zivo. Sad govore mama progutala loptu😁

bellaru ja cokolino isto volim gusto i jos ga ugrijem😊

ugolina kad nemas djece pitaju kad ces,nisi ni rodila prvo tj jos si trudna s prvim pitaju kad ce braco ili seka da nije samo,e kad imas dvoje i desi se trece onda ide pa kako se desilo trece,svaka cast na hrabrosti,nek ti je Bog na pomoci (kao da ides u rat a ne imas dijete u trbuhu),a nitko nikad ne pita kako je trudnoca je li sve u redu s tobom i bebom,vec pitaju musko ili zensko.

TPol
    15. Kolovoz 2016. 07:30

Jutro cure, ja sam bas slabo spavala 😕

Mare jel ti bolje danas? 

Evo ovo je prigodna pjesma za do sad navedene teme hihihttps://youtu.be/MgdUBRfnNy4

deeka
    15. Kolovoz 2016. 07:33

Jutro!
    Mi se budili, nju su odveli na vadenje krvi i uredivanje pa cemo cekat nalaze zutice. Nadamo se pustanju, nestrpljivi smo, a i tata isto!
    Mogla bi koja danas na Veliku Gospu rodit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI