Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 13:50

Mare i ja jedva čekam pregled sutra... Jos je netko osim nas dvije isto sutra na pregledu, zaboravila sam tko?
    Deeka zao mi je sto vam se boravak u bolnici odužio.. Koliko dugo moze tata biti u posjeti dnevno?

TPol
    15. Kolovoz 2016. 13:53

Ja sam sutra isto na pregledu al samo ctg, posto negledaju dole dok ne krenes radat hihihi 
    Imam u jutro pregled

Ma Lucy ne brini tebe ce odjednom i brzo 👍🏻

Lucy16
    15. Kolovoz 2016. 13:54

Kad krenu trudovi, bole li jednako od pocetka do kraja?? Znaci oni prvi i oni pred izgon? Ili se postupno pojacavaju?

bellaru
    15. Kolovoz 2016. 13:54

Cure to sta doma boli je k**** . Mene tek uj ti pravi trudovi ulovili. I fakat znas kad te primi. Al mi je pocela i plodna curit i sve. Sve nekako skolski. Ako me jos nece rezat ( al ne vjerujem) idem uplatit sve moguce loto igre.  
    Tpol lako kad sam dobila epi. Da nisam bi mob zafitiljila u zid vec.
    A takav mi je pritisak na crijeva. Ono moras kakat a u gostima si pa trpis cijeli dan😩
    Dosla mi od sekinog vjencanog kuma neka babica da mi ide pripremit lijepu sobu gore na kat😍

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 14:00

Ja imam ctg u 11.30 i onda pregled,a valjda je se nesto pomaklo sa ona tri prsta.Ja od jucer imam osjecaj kao da cu se razboliti i temp dobiti,a sreca nista od temp

Bellaru ja sam imala drip bez epice dva puta,jebote koji sam ja ludak da tako nesto zelim opet
    Sad ces ti nama jos malo poslat slikicu malog smotuljka

Abies
    15. Kolovoz 2016. 14:05

Bellaru live porod 😀
    Jos trun i gotovo. Ljubim

bellaru
    15. Kolovoz 2016. 14:19

Evo kaze babica jos mrvicu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.