masha jesmo mi zadnje😊 a nikad se ne zna s nasim bebama mozda budemo sve rodile do 20.8

Tpol lipu je cura kilazu uhvatila 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni rodjendan 21.8. ( jel onaj omrazeni ujak neciji na taj dan??)..mogla bi i tad.
Ja osim sebe znam jednog lijepog djecaka, zeta (zacopani su on i moja mala)..koji je rodjen 21.8.
Ja bi da rodim prije rockasa. Da izbjegnem vesele cestitare ;) premda i nemam s tim problema. Ja sebi ne slavim rockas. Ni muzu. Samo dijete slavi ;)

sanjarka ja isto ne trazim epicu 😁 a moje trudove sam mogla izdrzati sto se tice boli,ali kao sto kazes molis da te upuca kako god.
Ma zene sve smo prezivile ,boli kako god bez muke i boli nema ovih nasih malih ljepotana i zafrkanata

masha nama je godisnjica 20.8 5god braka/mraka😁
a sveki ima rodendan 28.8 ne bi volila da se rodi na njen rodendan,jer kcer se moja rodila isti dan kad i mm i od tad mm nema rodendan,svi njoj a njemu kako tko.

Evo mene s ctg a , malo ovo doktori premalo pričaju , prvo me je poslala neplanski na ctg a zašto nije rekla o sad moram opet u utorak na ctg kao na jednom se umirilo
Srce pa opet skočilo 😕😕😕a moj mm bio samnom kaže da je rekla da kao previše skače ta frenkgwncija Haha oboje smotani 😆
A ja sam vidjela bili su otkucaji od 120-190
Evo mene s ctg a , malo ovo doktori premalo pričaju , prvo me je poslala neplanski na ctg a zašto nije rekla o sad moram opet u utorak na ctg kao na jednom se umirilo
Srce pa opet skočilo 😕😕😕a moj mm bio samnom kaže da je rekla da kao previše skače ta frenkgwncija Haha oboje smotani 😆
A ja sam vidjela bili su otkucaji od 120-190
To je najgore kad od njih moras izvlaciti rijeci da bi nesto saznala.Ti otkucaji sto si ti vidjela su ok,mozda beba spava pa se malo smirila

Cure mene ulovila luda zelja da perem sve zivo,oprala sam i ispeglala zavjese,prozore oprala.Zavjese ponovo zakacila.Cak sam ciste staze iz sobe i kuhinje oprala.Gotovo pukla sam skroz

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji