masha jesmo mi zadnje😊 a nikad se ne zna s nasim bebama mozda budemo sve rodile do 20.8
Tpol lipu je cura kilazu uhvatila 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni rodjendan 21.8. ( jel onaj omrazeni ujak neciji na taj dan??)..mogla bi i tad.
Ja osim sebe znam jednog lijepog djecaka, zeta (zacopani su on i moja mala)..koji je rodjen 21.8.
Ja bi da rodim prije rockasa. Da izbjegnem vesele cestitare ;) premda i nemam s tim problema. Ja sebi ne slavim rockas. Ni muzu. Samo dijete slavi ;)
sanjarka ja isto ne trazim epicu 😁 a moje trudove sam mogla izdrzati sto se tice boli,ali kao sto kazes molis da te upuca kako god.
Ma zene sve smo prezivile ,boli kako god bez muke i boli nema ovih nasih malih ljepotana i zafrkanata
masha nama je godisnjica 20.8 5god braka/mraka😁
a sveki ima rodendan 28.8 ne bi volila da se rodi na njen rodendan,jer kcer se moja rodila isti dan kad i mm i od tad mm nema rodendan,svi njoj a njemu kako tko.
Evo mene s ctg a , malo ovo doktori premalo pričaju , prvo me je poslala neplanski na ctg a zašto nije rekla o sad moram opet u utorak na ctg kao na jednom se umirilo
Srce pa opet skočilo 😕😕😕a moj mm bio samnom kaže da je rekla da kao previše skače ta frenkgwncija Haha oboje smotani 😆
A ja sam vidjela bili su otkucaji od 120-190
Cure mene ulovila luda zelja da perem sve zivo,oprala sam i ispeglala zavjese,prozore oprala.Zavjese ponovo zakacila.Cak sam ciste staze iz sobe i kuhinje oprala.Gotovo pukla sam skroz
Sortiraj odgovore
Najstariji