Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Kolovoz 2016. 17:45

Ejic super da se ti i Marcel uhodali,i da se dobro oporavljas

Deeka je mozda isla roditi

Ja sam isla s mm u kupovinu i bome crkla sam od hodanja,pa kao da sam maraton otrcala,a dok sam cistila nista nije me bolilo sad sve boli😭

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 17:57

Meni se isto cini da je deeka isla rodit

Mare znaci bolje u shopping da prije rodis😁😁

ejic
    11. Kolovoz 2016. 18:36

Bellaru, da na 9cm sam tek dobila epi. I to prije nego je odluceno za carski. Znaci oni bi me stavili na izgon s epi.

TPol, lokalnu sam dobila, preko te sonde gdje ulazi epi. Ali kao da sam imala opcu jer sam bila toliko izmucena da sam u par navrata zaspala na onom stolu 😀😀

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 18:38

bellaru da u shoping i kad dodes na kasu da platis od cifre odma trudovi dodu😁

Cure drage kakva je situacija kod vas? Hoce li ta djeca izaci van ili misle cekati novu godinu u trbusima 😂😂😊

TPol
    11. Kolovoz 2016. 18:44

Ejic pa kad mozes onda kuci? 

Mare u dobroj si kondiciji danas
    A deka je izgleda stvarno idlucila danas rodit .

Meni je pocela od juce neka tupa bol u ledima, jesul to lazni? Ctg je ocitavao u jednom trenutku 50 jel to sta? Nerazumijem se bas 😕

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 18:50

Mene vec danima u ledima boli,jos je pocelo sad u trbuhu da boli pa prestane pa sve tako. Plus prepone,i dole minda pece kao da neko svaki put pomalo nozem zareze😩

E i sad vec par sati lijevo uho mi kao zacepljeno,neki pritisak unutra. Majke mi raspast cu se

CrazyPuppet
    11. Kolovoz 2016. 19:15

Ejić moj je isto takav bio prvih dana, pospanac... Probaj ga budit i održavat budnim tijekom dana, to je ful teško... Al nemoj se previše sekirat, još oni traže svoj ritam...
    Mare ako reže, otvaraš se ;)
    Nadam se da Deeka rađa, a Žabica bi mogla sutra ;)
    A i vi ostale ste sve već u niskom startu :)
    držite se, cmokić

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 19:17

crazy super da nam se stignes javiti. Kako su djecica? Sta veliki braco kaze za malog?
    Znaci ako reze otvaram se😊 jeeej vec sam tri prsta

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 19:40

Uho te boli?? Siguran znak skorog poroda😂😂

Jbt kako vi znate kolki vam je trud na ctgu?? Meni dali taj papir sa kojeg znam drek iscitat! 

Ma mene isto boli sve al vise se ne obazirem na sve to. Ovaj moj nece van do slj ljeta😩

zabica25
    11. Kolovoz 2016. 19:41

19:11
    19:14
    19:17
    19:21
    19:27
    19:29
    19:33
    19:37
    19:40
    .......

samo križa, režeeeee.....grčeva nema, traju oko 30 sek...i onda popusti. Tak mi je bilo danas na pregledu. Ako bude tijekom noći tak i ne bude mi dalo spavati idem opet i nek me ostave

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.