Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    11. Kolovoz 2016. 10:00

Ja ne znam do kuda je ruku gurnuo al kad sam vidjela da je skupio prste i da to sve gurnut unutra roleta mi pala na oci😨😱 mozda je do lakta😂

Vjeverice 😂😂😂😂😂  da da sve sami crnci oko mene😁

Mare😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja se osjecam a i hodam ko da sam posjetila olimpijsko selo😂😂

Sanjarka radjaju sa trudovima ili u trbuhu ili u ledjima?  Ma meni oko tih trudova nista nije jasno . 

E da bome.bi bilo fora . Jedno jutro zatisje pa se sve javimo da smo rodile😁  
    Ako ja odem u nedjelju na ctg. Mogu me ostaviti jedino ako otkucaji nisu u redu?

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 10:07

sanjarka ja sam prvi put imala trudove sa bolnim ledima,drugi put trbuh,e sad nek se podjele

Ja ctg imam u utorak tek,ako ne rodim do tad. Imam od jutros full jak iscjedak,do jucer nije bio tako jak

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 11:28

Mare i sto te vise bolilo?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 11:35

Trbuh,a jos kad su drip dali tad sam molila Boga da me ubije u tom trenutku.

miska
    11. Kolovoz 2016. 11:35

Meni su lazni trudovi bili isti ko i pravi, mislim isli iz leda, jedino su pravi bili u pravilnim razmacima.

A sto se tice bolova, lijepo po epicu pa necete osjetit ni leda ni trbuh 😂😂😂

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 12:31

miska

Meni su lazni trudovi bili isti ko i pravi, mislim isli iz leda, jedino su pravi bili u pravilnim razmacima.

A sto se tice bolova, lijepo po epicu pa necete osjetit ni leda ni trbuh 😂😂😂

Tko to jos epiduralnu traži ja ne 😂😂😂

Mare Boga molis da te propuca s ledjima ili trbuhom isto ti je 😂 a virujem da boli i bez dripa 

Lucy zovu jos vrucine ako im je vjerovat iako sumnjam ja posli Velike Gospe prva promjena i pozdrav ljetu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    11. Kolovoz 2016. 11:37

A sta može bit da leđa uopće ne bole ??? Nisam to znala , mene boli cjelo vrijeme trbuh . 

Evo kratko javljanje iz bolnice ja čekam na ctg , to nije bilo planirano ali su me poslali . Inače Lea je dobro raste lijepo i gospođica ima već 3380g ☺️☺️☺️

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 11:46

Tpol super da Lea napreduje,vec ima super tezinu

miska bole svi trudovi samo na ledima nisam obracala paznju,a trbuh vec osjetis i panika lagano😊

Danas imam cijeli dan jaci iscjedak i prepone rasturaju,a ja kao da mi nista nije perem prozore,zavjese i cak peglam😊

vjeverica8
    11. Kolovoz 2016. 11:47

O, pa super za gospođicu  sretno na ctg -u 

Masha
    11. Kolovoz 2016. 11:55

Mare i iz mene šiklja nešto i sve boli. 
    Sad kad nas dve ostanemo zadnje, sto i jesmo po terminu, ali................;)

Tpol super za curku.

Ja samo molim Boga da stignem primit epiduralnu i da mi upali ko prosli put.

Lucy16
    11. Kolovoz 2016. 11:58

Bellaru, da, to joj je prvo unuce i svima se hvali kad ce postati baka i da joj je vrijeme i blablabla. Ne mogu vise to slusati.

Kod mene nista novo. Boli me trbuh samo zbog zatvora, jos kad mali nekad pritisne crijeva. Sva sam napuhana, a ne jedem nista sto napuhuje. Bilo bi grozno ovakva ic rodit. Vec me sram pred muzem vjetrova kao rafala.

Slozili jucer kinderbet i to je bila zadnja stvar. Zahladilo je i sad si mislim da mi bodiji bez rukava nece ni trebati.

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 14:05

Lucy16

Bellaru, da, to joj je prvo unuce i svima se hvali kad ce postati baka i da joj je vrijeme i blablabla. Ne mogu vise to slusati.

Kod mene nista novo. Boli me trbuh samo zbog zatvora, jos kad mali nekad pritisne crijeva. Sva sam napuhana, a ne jedem nista sto napuhuje. Bilo bi grozno ovakva ic rodit. Vec me sram pred muzem vjetrova kao rafala.

Slozili jucer kinderbet i to je bila zadnja stvar. Zahladilo je i sad si mislim da mi bodiji bez rukava nece ni trebati.

Lucy zato i je tako jer joj je prvo i ne mozes joj to zamjerit😞 moja svekrva kaze volis svoju djecu al ljubav prema unucima je posebna. Moja mama je tipicna hercegovka, ne pokazuje njeznost, ljubav, nema pohvale od nje, nema zagrljaja, pusa, al zato necaka...boze sacuvaj...ja svoju mamu ne prepoznajem kad je sa njim. Budi sretna da se veseli i da ce ti pomagat i to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI