Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    11. Kolovoz 2016. 10:00

Ja ne znam do kuda je ruku gurnuo al kad sam vidjela da je skupio prste i da to sve gurnut unutra roleta mi pala na oci😨😱 mozda je do lakta😂

Vjeverice 😂😂😂😂😂  da da sve sami crnci oko mene😁

Mare😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja se osjecam a i hodam ko da sam posjetila olimpijsko selo😂😂

Sanjarka radjaju sa trudovima ili u trbuhu ili u ledjima?  Ma meni oko tih trudova nista nije jasno . 

E da bome.bi bilo fora . Jedno jutro zatisje pa se sve javimo da smo rodile😁  
    Ako ja odem u nedjelju na ctg. Mogu me ostaviti jedino ako otkucaji nisu u redu?

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 10:07

sanjarka ja sam prvi put imala trudove sa bolnim ledima,drugi put trbuh,e sad nek se podjele

Ja ctg imam u utorak tek,ako ne rodim do tad. Imam od jutros full jak iscjedak,do jucer nije bio tako jak

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 11:28

Mare i sto te vise bolilo?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 11:35

Trbuh,a jos kad su drip dali tad sam molila Boga da me ubije u tom trenutku.

miska
    11. Kolovoz 2016. 11:35

Meni su lazni trudovi bili isti ko i pravi, mislim isli iz leda, jedino su pravi bili u pravilnim razmacima.

A sto se tice bolova, lijepo po epicu pa necete osjetit ni leda ni trbuh 😂😂😂

TPol
    11. Kolovoz 2016. 11:37

A sta može bit da leđa uopće ne bole ??? Nisam to znala , mene boli cjelo vrijeme trbuh . 

Evo kratko javljanje iz bolnice ja čekam na ctg , to nije bilo planirano ali su me poslali . Inače Lea je dobro raste lijepo i gospođica ima već 3380g ☺️☺️☺️

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 11:46

Tpol super da Lea napreduje,vec ima super tezinu

miska bole svi trudovi samo na ledima nisam obracala paznju,a trbuh vec osjetis i panika lagano😊

Danas imam cijeli dan jaci iscjedak i prepone rasturaju,a ja kao da mi nista nije perem prozore,zavjese i cak peglam😊

vjeverica8
    11. Kolovoz 2016. 11:47

O, pa super za gospođicu  sretno na ctg -u 

Masha
    11. Kolovoz 2016. 11:55

Mare i iz mene šiklja nešto i sve boli. 
    Sad kad nas dve ostanemo zadnje, sto i jesmo po terminu, ali................;)

Tpol super za curku.

Ja samo molim Boga da stignem primit epiduralnu i da mi upali ko prosli put.

Lucy16
    11. Kolovoz 2016. 11:58

Bellaru, da, to joj je prvo unuce i svima se hvali kad ce postati baka i da joj je vrijeme i blablabla. Ne mogu vise to slusati.

Kod mene nista novo. Boli me trbuh samo zbog zatvora, jos kad mali nekad pritisne crijeva. Sva sam napuhana, a ne jedem nista sto napuhuje. Bilo bi grozno ovakva ic rodit. Vec me sram pred muzem vjetrova kao rafala.

Slozili jucer kinderbet i to je bila zadnja stvar. Zahladilo je i sad si mislim da mi bodiji bez rukava nece ni trebati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.