Ja ne znam do kuda je ruku gurnuo al kad sam vidjela da je skupio prste i da to sve gurnut unutra roleta mi pala na oci😨😱 mozda je do lakta😂
Vjeverice 😂😂😂😂😂 da da sve sami crnci oko mene😁
Mare😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja se osjecam a i hodam ko da sam posjetila olimpijsko selo😂😂
Sanjarka radjaju sa trudovima ili u trbuhu ili u ledjima? Ma meni oko tih trudova nista nije jasno .
E da bome.bi bilo fora . Jedno jutro zatisje pa se sve javimo da smo rodile😁
Ako ja odem u nedjelju na ctg. Mogu me ostaviti jedino ako otkucaji nisu u redu?
sanjarka ja sam prvi put imala trudove sa bolnim ledima,drugi put trbuh,e sad nek se podjele
Ja ctg imam u utorak tek,ako ne rodim do tad. Imam od jutros full jak iscjedak,do jucer nije bio tako jak
Mare i sto te vise bolilo?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Trbuh,a jos kad su drip dali tad sam molila Boga da me ubije u tom trenutku.
Meni su lazni trudovi bili isti ko i pravi, mislim isli iz leda, jedino su pravi bili u pravilnim razmacima.
A sto se tice bolova, lijepo po epicu pa necete osjetit ni leda ni trbuh 😂😂😂
A sta može bit da leđa uopće ne bole ??? Nisam to znala , mene boli cjelo vrijeme trbuh .
Evo kratko javljanje iz bolnice ja čekam na ctg , to nije bilo planirano ali su me poslali . Inače Lea je dobro raste lijepo i gospođica ima već 3380g ☺️☺️☺️
Tpol super da Lea napreduje,vec ima super tezinu
miska bole svi trudovi samo na ledima nisam obracala paznju,a trbuh vec osjetis i panika lagano😊
Danas imam cijeli dan jaci iscjedak i prepone rasturaju,a ja kao da mi nista nije perem prozore,zavjese i cak peglam😊
Mare i iz mene šiklja nešto i sve boli.
Sad kad nas dve ostanemo zadnje, sto i jesmo po terminu, ali................;)
Tpol super za curku.
Ja samo molim Boga da stignem primit epiduralnu i da mi upali ko prosli put.
Bellaru, da, to joj je prvo unuce i svima se hvali kad ce postati baka i da joj je vrijeme i blablabla. Ne mogu vise to slusati.
Kod mene nista novo. Boli me trbuh samo zbog zatvora, jos kad mali nekad pritisne crijeva. Sva sam napuhana, a ne jedem nista sto napuhuje. Bilo bi grozno ovakva ic rodit. Vec me sram pred muzem vjetrova kao rafala.
Slozili jucer kinderbet i to je bila zadnja stvar. Zahladilo je i sad si mislim da mi bodiji bez rukava nece ni trebati.
Sortiraj odgovore
Najstariji