Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    11. Kolovoz 2016. 15:55

Mare 
    Čitam na pola. Vise da pozdravim
    Žabica se penje na tobogan! 
    Mogla bi jedna pod suzama sv lovre rodit. Bebe ajde rijesite mame trbuha

TPol
    11. Kolovoz 2016. 15:58

Zabice pa kolko krvaris? Malo ili bas ? Nece tvoja Hanica van, moramo ju nekako potjerat 👍🏻👍🏻

I meni je sve razvacano a juce sam pospremila i tako svaki dan 😐

Mene brine malo taj ctg al valjda bi me zvali ranije da je nesto 😕

Gdje je Dekka? Na pregledu isto danas?

uykmyjh
    11. Kolovoz 2016. 16:10

Ejic čestitam! Super da je sve dobro prošlo, sad uživajte, a tebi brz oporavak!

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 16:19

Sanjarka ti si iskusila trudove pa moze bolje reci. A ko zna mozda slj put necu htjet ni rodit ako nece biti carski a mozda ce mi bit tamo lako da cu htjet odma jos 3 komada djece rodit😁 
    Masho nebi ni ja znala tj zapamtila kad je ovom rodendan da mi nije dan iza termin😞  a kako uzicat carski? Pa lako, doneses plavu kovertu sa evrici unutra😉  ili odes kod podobnika za 30.000 kn

Lucy a svatko ti ima drugaciji nivo uzbudjenosti za nesto. Ja se jako uzbudim kad vidim nekakvu zivotinju domacu il divlju i samo govorim gleee kravicee gle kozeee aaaa gleee patkicee a muz me gleda ko da sam sa marsa pala. Pa kad vidim lijepe oblake odma slika . A muz misli da sam skrenula al mene takve stvari vesele i ja se odmah uzbudim oko toga ko malo dijete. A o hrani da ne pricam! Tako tvoja sveki oko prvog unuka. Daj joj do znanja da se nece moc previse mjesat al ju pusti. Ne mozes joj branit da bude uzbudnjena. Pomiri se sa tim jednostavno. Bit ce jos vise uzbudjena kad ona vidi to dijete.
    Kad te smeta sprasi ju i bok. 
    Nek pljevi  ako joj se pljevi.sta de boli dupe. Neces ti morat.

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 16:25

Tpol ne sekiraj se. Da nije uredu rekli bi

Stvarno nema nam deeke !!😞  

Abies briga tebe, mocis dupe u more😁 a nas tko sljivi. Kad je sv lovro? Moja mama je navijala za ime lovro.

TPol
    11. Kolovoz 2016. 16:29

Da nisu deku ostavili odma da se porodi? 

Sto se tice carskog namjerno nebi isla, moja mama je imala dva puta i cijeli zivot problemi, bolovi na promjenu vremena, priraslice.....

Da vjerojatko je sve ok kod mene al najgore kad ostave tako nedoreceno, a normalno da se zbunim kad sam tamo i ne stignem pitat jos 😬😬

ejic
    11. Kolovoz 2016. 16:41

Hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama!! 😘😘

Uspjeli smo se do sad vec malo uhodati u dojenje i super funkcionira, ocekivala sam vise problema oko toga 😉
    Ja isto vec mogu hodati i sve sama obavljati, ustati i leci u krevet s Marcelom u rukama, obavljat wc, tusiranje... 😊Malo sam spora ali ide i nisam ovisna o drugima, a to mi je najbitnije 😉
    Jedini problem mi je sto mi Marcel skoro cijeli dan spava a nocu bi lumpovo 😁 Jel imala koja mama takav problem? Strah me da mi ne zamjeni dan za noc, kako cu ga naviknut na normalni ritam 😔

Pisale ste o trudovima od kud dolaze? Ja sam ih osjetila samo u trbuhu, nista u ledima. Ali sam osjetila i veliku razliku izmedu prirodnih trudova i onih preko dripa. Kako sam na kraju imala samo svoje trudove i onda bi teoretski morali biti jaci od dotadasnjih, puno lakse sam ih prodisavala nego one prijasnje s dripom.
    Molila sam i za epi i dobila je, kad sam bila 9cm otvorena 😡 Cijele te trudove pod tripom sam ih molila za epi ali uvijek novi izgovori, mozes ti to, anasteziolog ima guzvu jer su sve radaone bile pune itd... 😡 Ovim djelom poroda sam bas razocarana bila. Ali bitno da nam je nasa mala ljubav dosla ziva i zdrava i da je sve ostalo ok ispalo.

Ostalo nazalost nisam zapamtila sta ste pisale, previse stranica ste opet popunile 😜

😙😙 od Marcela i mame

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 17:09

Ejic odlicno da se brzo oporavljas 🖒🖒🖒 i da ste se vec uhodali ti i marcel😍
    Dobila epi na 9 cm??😱 
    Glavno da je sve dobro zavrsilo.

zabica25
    11. Kolovoz 2016. 17:09

TPol, to krvarenje je pomijesano sa sluzi, od sluznog cepa. Na svakom odlasku piskit mi dolazi ta krv. Nije da krvarim kao da imam mengu.
    Stvarno ju nekako treba potjerati van. Već sad ne sluša.  carski ni ja ne bih, jedino da moram. Znam da će boljeti, ali će proći. Znam koja nagrada dolazi.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

TPol
    11. Kolovoz 2016. 17:31

Ejic pa jesu ti onda dali za carski opcu ili samo lokalnu anesteziju? Bas su malo zlocesti sta se tice epi.... Ccc uzivajte 💕💕
    Zabica pa valjda ce se odlucit van hihi ... Mora malo zafrkavat mamu 
    Bellar nama su rekli isto da moze do 8cm, al sad neznam dal zafrkavaju isto tako 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.