Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Kolovoz 2016. 19:43

zabice a da ti lagano sad krenes 😉 jer mi je ovo previse cesto

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 19:49

bellaru ma uho mi zuji i kao da je pritisak neki u njemu.

Ma majke mi ja cu u utorak reci doktoru da hocu da rodim ne mogu vise

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 20:11

Zabice bas a da ti krenes?😵

Zenske niste mi rekle ono za ctg. Rekli mi da u nedjelju dodjem na ctg  u radjaonu a u srijedu na pregled. A mogli bi me.ostavit u nedjelju jedino ako kao otkucaji nevaljaju il?

Masha
    11. Kolovoz 2016. 20:12

Ajde zabice, vrijeme je..

Mene uhvatila tuga zbog dojenja. Ja se s tim bas namucila i odustala nakon 3.mj. 
    Sad me strah kako cu. Nosim izdajalicu sa sobom. Bas me to nes muci. 

Inace imam ogromne cice i ravne bradavice. Grozna kombinacija

TPol
    11. Kolovoz 2016. 20:25

Zabice jel ti daleko bolnica? Ili da cekas do u jutro ?

Bellar za ctg ja sam gledala u onaj aparat a papir mi nisu dali 😐 Jel na 50 trud? 

Mare joj tebe zub uho, sve nesto😐😐😐

Miska mozda bude bolje ovaj put 

Crazy bas lijepo da nas posjetis....😉

vjeverica8
    11. Kolovoz 2016. 20:48

Tpol meni su otkucaji stalno nestajali jer se mali puno micao pa sonda više nije lovila srce.. Svako malo sam mu morala tražiti srčeko  to je sve ok!
    Mare ja imam sto planova za čišćenje ali realizacija nula.. Kad počistiš svoje i kod Bellaru onda možeš i do mene doći  meni je malo bzvz po ulici šetati pa mi dođe da odem do nekog shopping centra pa da tamo satima šetam  možda požurim malog!
    Masha ja isto baš nisam za carski osim ako ne postoji medicinska indikacija za njega... 
    Bellaru koje datume izbjegavamo osim 21.08.? Sutra je mom tati rođendan, 20.08. svekru a 22.8. bratu  Lovro bio jučer  Ako je ctg loš onda će te ostaviti, ali nema razloga da bude loš 
    Lucy bio bi to lijepi poklon za oboje onda 
    Ejic pa ti se super oporavljaš! Bravo, baš mi je drago 
    Žabice je li svaki trud sve jači ili su različiti? Ako se ne osjećaš sigurno odi opet do bolnice...

Ni ja ne kužim koliko je trud na tom ctg-u. Ovaj koji sam ja koristila ide do 100 a znam da su neke tokom poroda imale trudove na 140..  Ja sam na ekranu vidjela vrijednosti a kasnije sam na papiru skužila.. Meni su išli samo do 30 ali ništa nisam osjećala niti me bolilo tamo...
    Ja sam danas puno bolje nego jučer, bar psihički. Opet imam osjećaj da neću još sto godina roditi

vjeverica8
    11. Kolovoz 2016. 20:49

Stvarno nam je deeka na toboganu kad se ne javlja?!? 

Tko gleda zvijezde padalice večeras? Ionako se budim sto puta po noći pa ću u jednom buđenju do balkona ići gledati 

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 20:50

tpol to se sve skupi i onda pocne sve zezati
    proci ce kad rodim

bellaru nisam jos radila ctg,ali ako je sve u redu nemaju potrebe te zadrzavati u bolnici. A ako nesto nije u redu oni ce to vise puta provjeriti prije nego sto te puste u bolnici

CrazyPuppet
    11. Kolovoz 2016. 20:51

Ma pratim ja vas dok zadnja ne rodi ;-) 
    Klinci su dobro, imali smo skokić pa malo kaos al guramo. Veliki braco je super! Preoduševljena sam. Daje mu dudu, gura kolica, mazi ga... ma ♡♡♡
    Ove vrijednosti sto vidite na ctg-u vam ne znače prave trudove, to su samo povremene kontrakcije. Treba gledat graf, ako on pokazuje pravilan ritam s brdima i dolinama, onda je to prava stvar. 
    Žabice aj ti peglat, kad više nebuš mogla onda kreni u bolnicu ;-) oće to svakako, drži se i sretno ;-)

mare1989
    11. Kolovoz 2016. 20:57

a cure sve cu ja vama ocistiti samo ako cu sto prije roditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.