Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    10. Kolovoz 2016. 19:19

Bellaru, sto fali sutra? Hajde i ti! Mogle bi sve kolektivno sutra, tko je za? 
    Tpol jesi radila pitu?
    Ja imam toliko voća u frižideru i to dosta domaćeg pa lubenica skoro uopće nije stigla na red ove godine 

bellaru
    10. Kolovoz 2016. 19:21

Zasto bas sutra? Ja bi prvo odmorila od ovog danas😁

TPol
    10. Kolovoz 2016. 19:39

Bellaru hahah vjeverici se zuri
    Nisam radila pitu sutra ili prekosutra al obavezno moram probat izgleda prefino 👍🏻👍🏻👍🏻

bellaru
    10. Kolovoz 2016. 19:46

E vjeverice cek malo. Kazes poslala sliku douli sluznog cepa. Dal si sjedila na wc skoljci pa joj slala poruke da ti je ispo sluzni cep il si sluzni cep sacuvala?😁😁😁😁

bellaru
    10. Kolovoz 2016. 19:47

Eto i ja sad dok sam se brisala mi bilo nesto sitno ko mali crvic prozirni sa par crvenih zilica. Sad dal je to to il nije ko ce to znat

vjeverica8
    10. Kolovoz 2016. 19:52

Bilo mi je na toaletnom papiru pa sam slikala prije nego sam ga bacila  meni je u tri navrata danas ispadao, a bio je smećkasti jer imam takav iscjedak jos od pregleda u pon...
    hoću sutra jer ne želim prekosutra  a i nije vruće i dragi ne mora uzeti slobodne dane osim petka da dođe u posjet. Ma puno je prednosti za sutra 

deeka
    10. Kolovoz 2016. 20:16

Ja sam isto za sutra nakon pregleda!!
    Mene doli u zdjelici boli sve cili dan :/

miska
    10. Kolovoz 2016. 20:20

Ejic cestitke na malom princu i brz oporavak tebi

Sto se tice otvorenosti i sluznog cepa i otjecanja  vode kod mene nije bilo niceg skoro a rodila taj dan tj noc. 
    Znaci ujutro otvorena za vrsak prsta, predvecer skoro 3 cm, nit mi je ispao cep, a vodenjak su mi busili tako da vam to nista nema pravila!

Marigmar
    10. Kolovoz 2016. 20:40

Cure da vas malo pozdravim, nešto sam na brzinu pročitala u sad dve tri strane da pokušam vidjeti koliko vas je i kaj se događa jedino šta sam uspjela zapamtiti je da imate utrku koja je vise prstiju otvorena i koliko sluznog čepa je ispalo 😂😂😂
    U svakom slučaju čestitke curama koje su rodile koliko sam uspjela vidjeti ejic je zadnja, žabica kaj ima kod tebe mi smo tu negdje bile, pa željni iščekujem curicu da dođe 😜
    Mi inače se uhodavamo neki dani su bolji neki luđi, malo ga muci probava pa mi je kenjkav ali bar prek noci je koliko toliko ok, spava od 11 do jedno 5 ujutro sa jednim buđenjem oko 2 za papicu pa se moramo i malo nositi jer pizdek zaspe na ciki ali kada se odspoji onda se i razbudi 😁
    Bellaru iman osjećaj da si ti ubrzo ne znam zašto 😜
    U svakom slučaju družimo se jos malo na bebama ljubim vas sve 😘

Marigmar
    10. Kolovoz 2016. 20:42

I da ta otvorenost bome ništa ne znaci kako kaže Miska ali nekak je lakše kada kreneš se otvarati onak sa psihološke strane da nisi zacementiran 😂 Ja sam jedno 2 tjedna bila otvorena 2 cm pa u jednoj noci skočila na 6 😀 A služni čep samo malo zasluzio večer prije poroda, u svakom slučaju svima želim sreću i sto lakši porod 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.