Bellaru, sto fali sutra? Hajde i ti! Mogle bi sve kolektivno sutra, tko je za?
Tpol jesi radila pitu?
Ja imam toliko voća u frižideru i to dosta domaćeg pa lubenica skoro uopće nije stigla na red ove godine
Bellaru hahah vjeverici se zuri
Nisam radila pitu sutra ili prekosutra al obavezno moram probat izgleda prefino 👍🏻👍🏻👍🏻
E vjeverice cek malo. Kazes poslala sliku douli sluznog cepa. Dal si sjedila na wc skoljci pa joj slala poruke da ti je ispo sluzni cep il si sluzni cep sacuvala?😁😁😁😁
Eto i ja sad dok sam se brisala mi bilo nesto sitno ko mali crvic prozirni sa par crvenih zilica. Sad dal je to to il nije ko ce to znat
Bilo mi je na toaletnom papiru pa sam slikala prije nego sam ga bacila meni je u tri navrata danas ispadao, a bio je smećkasti jer imam takav iscjedak jos od pregleda u pon...
hoću sutra jer ne želim prekosutra a i nije vruće i dragi ne mora uzeti slobodne dane osim petka da dođe u posjet. Ma puno je prednosti za sutra
Ja sam isto za sutra nakon pregleda!!
Mene doli u zdjelici boli sve cili dan :/
Ejic cestitke na malom princu i brz oporavak tebi
Sto se tice otvorenosti i sluznog cepa i otjecanja vode kod mene nije bilo niceg skoro a rodila taj dan tj noc.
Znaci ujutro otvorena za vrsak prsta, predvecer skoro 3 cm, nit mi je ispao cep, a vodenjak su mi busili tako da vam to nista nema pravila!
Cure da vas malo pozdravim, nešto sam na brzinu pročitala u sad dve tri strane da pokušam vidjeti koliko vas je i kaj se događa jedino šta sam uspjela zapamtiti je da imate utrku koja je vise prstiju otvorena i koliko sluznog čepa je ispalo 😂😂😂
U svakom slučaju čestitke curama koje su rodile koliko sam uspjela vidjeti ejic je zadnja, žabica kaj ima kod tebe mi smo tu negdje bile, pa željni iščekujem curicu da dođe 😜
Mi inače se uhodavamo neki dani su bolji neki luđi, malo ga muci probava pa mi je kenjkav ali bar prek noci je koliko toliko ok, spava od 11 do jedno 5 ujutro sa jednim buđenjem oko 2 za papicu pa se moramo i malo nositi jer pizdek zaspe na ciki ali kada se odspoji onda se i razbudi 😁
Bellaru iman osjećaj da si ti ubrzo ne znam zašto 😜
U svakom slučaju družimo se jos malo na bebama ljubim vas sve 😘
I da ta otvorenost bome ništa ne znaci kako kaže Miska ali nekak je lakše kada kreneš se otvarati onak sa psihološke strane da nisi zacementiran 😂 Ja sam jedno 2 tjedna bila otvorena 2 cm pa u jednoj noci skočila na 6 😀 A služni čep samo malo zasluzio večer prije poroda, u svakom slučaju svima želim sreću i sto lakši porod 👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji