Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    11. Kolovoz 2016. 13:53

bellaru, misliš da je to sve gurnuo unutra? Uh..kod nas samo dva prsta. mene bi ovo sve presjeklo. 

Za one koje nemaju fejs, ja sam se danas probudila s jakim bolovima u križima, sve me rezalo. Išla piškit i u školjku ispala krvava sluz. Nakon toga cijeli sluzni čep. Počela sam i dalje krvariti, čim sam se obrisala, na papiru krv. Grčevi i križa rasturali. Zvala sam muža nek me otpela u bolnicu. Zaprimili me u rađaoni, ctg nije očitavao trudove, najviši je bio 55. Koliko znam, trebaju biti iznad 100 ili? A mene stalno u križima rezalo. 
    Situacija je ista kao i jučer na pregledu. Voda je mliječna. Tlak 120/70. 
    U subotu natrag. Rekla je da nema smisla da me ostave u bolnici jedino ako ja hoću. Odmah sam rekla da ne, idem doma..i sad doma magadim opet bolove u križima.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Masha
    11. Kolovoz 2016. 14:24

Curke ja sam najljenija na svijetu. Ja samo lezim..sve mi drugi obavljaju. Danas bih mogla u setnju. Mislim da me boli od lezanja.
    Sta kazete od zicanja carskog? Moja sestricna se boji poroda i kao trazila si he vezu da ide na carski. I sad je opet dobila uputnicu za carski ali zato sto se boji poroda. Kao ona to ne moze i nece. Bas sad o tom razmisljam

bellaru
    11. Kolovoz 2016. 14:34

Masho moj omrazeni ujak😁 uzasno povezujem povezujem dane datume sa ruznim dogadjajima isto rako i imena. Jedna osoba ako mi se zamjeri sa  tipa imenom ana nebi nikad tako nazvala dijete.
    Isto tako nebi htjela rodit na odredjene datume. 

Mare uspori il dodji kod mene cistit. Ja ocito necu jos dugo rodit posto mi je kuca razbacana😁 

Zabice ja ne znam sta je on gurnuo al.tako je pripremio prste😨 
    A sta su ti rekli zasto krvaris? A jbt 🤔

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 14:56

Bellaru stav ce ti bit a u pm zasto nisam isla na carski 😂
    A carski ah nebi nikad ciljano isla. No misao da izbjegnem trudove je stvarno primamljivaa 

Miska tako je! 😂😂 i onda se kod 9cm predomislim i onda bi ja epi haha i cvilim koji kc su mi dali drip

Mare popizdila si skroz 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    11. Kolovoz 2016. 15:06

Jadna mi majka. Bellaru sad cu se uvijek sjetit tvog ujaka na rockas! I ja imam omrazenog ujaka
     Toliko omrazenog da ni ne znam kad mu je rockas 

I meni isto taj carski izgleda ko gospodski. Pitam se kak ga se uzica? Da kazdm da imam uske bokove-ne mogu

Lucy16
    11. Kolovoz 2016. 15:11

Ja b

Lucy16
    11. Kolovoz 2016. 15:18

Brzi prsti od mobitela.

I ja bih trebala cistiti kucu. Ne da mi se, ali cu se natjerati. 
    Bellaru, razumijem uzbudenje. Ali ja nisam toliko uzbudena pa ne razumijem zasto je ona. Ponasa se kao da cu njoj roditi i ona ce voditi brigu o njemu. A inace je takva. Sve odreduje, dovodi u red, planira, govori sta bi se trebalo. Mlada ostala bez muza s malom djecom pa razumijem da je morala postati takva, ali djeca vise nisu mala i moj muz ima sad svoj zivot, kucu, zenu i dijete ako Bog da, a ona i dalje njemu govori sta bi trebalo i kad dode k nama radi sto misli sa bi trebalo. Eno, upravo sada plijevi cemprese sto meni s ovim trbuhom nije palo na pamet i ne smeta mi, ali njoj ocito da.

Zabice, zar su te s krvarenjem pustili doma?? Mislim da krvarenje nije dobar znak. Ne zelim te plasiti, valjda oni znaju.

Ja si mislim da necu jos par dana. Cekat ce 16. I nasu godisnjicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.