Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    09. Kolovoz 2016. 21:44

E cure da teško Vas je pohvatat ako se redovno ne čita 😁😁

Vjeverica daj recept ako imaš negdje za kopirat 
    Sanjarka kako nije prošla Linea ??? Trebala bi ili? Meni je bas ružna kod mene 

Evo ja sam gotova kupili
    Smo u Ikei kuhinju ali bas je trajalo i bilo
    Komplicirano jer u novom stanu su te sve priključke tako glupo razmjestili da ni ne možeš stavit onako kako želiš nego moraš se svemu tome prilagodit 😤😤😤
    Mislim da ipak nećemo uselit prije bebe al sad mi svejedno bitno da je kuhinja odabrana hahhaha

Miska bas mi je drago da lijepo Papa i napreduje tvoja Mila 💕

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 21:48

Vecer curke

Kakvo je stanje kod vas?

Ja cekam da sin zaspe pa da se idem tusirati i probati spavati. Danas me opet ulovilo boliti svakih 10min po 20-30s ali prestalo nakon 2h bas cudno. Jedva cekam ujutro pregled,pa da znam na cemu sam

deeka
    09. Kolovoz 2016. 21:49

Mare mene na momente uhvati ona menstrualna bol pa stane. Malo prosetam pa prestane.

Sretno na pregledu, ujutro ti je?

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 21:54

da ujutro u 9h ali sam se psihicki pripremila da 2h moram cekati

deeka
    09. Kolovoz 2016. 21:57

Uvik se ceka :/

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 22:00

znam ali sta ces i to ce proci

Abies
    09. Kolovoz 2016. 22:09

Ejic nas drzi u neizvijesnosti....nadam se da je ok.

Bellaru 6.6. 2016. I jos u 6h....tko bi na kraj s takvim djetetom. No posljedica je ipak hospitalizacije 6.6

Miska curi se na sve strane 😀 jos imas i tusiranje mlijekom i sirom

Mare i ja sam 172 no sad se kg vide - rit ko velebit. Najbolje mi je do 65kg. Cilj do kraja porodiljnog. Treba teren izdrzat

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 22:13

Abies meni samo sise rastu hahahha,a i bokovi rastu.😊
    nema veze bolje da ljulja nego da zulja 😁😂😁

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 22:26

Tpol super za kuhinju  koje je boje? Evo link za ovo moje https://www.coolinarika.com/recept/strawberry-pie/ 
    Ja sam imala i kupina i malina i borovnica pa sam sve iskombinirala 

Mare, Bellaru i Žabice sretno s pregledima sutra! Očekujemo izvještaje  Jesam koga izostavila?

TPol
    09. Kolovoz 2016. 23:02

Uu vjeverice hvala, mislim da cu sutra probat napravit 👍🏻👍🏻👍🏻 Jer sam bas gladna 
    Kuhinja je bijela jer je jako mala pa bi sve drugo jos vise smanjilo prostor, i gore daska je crna 

Ejic javi nam se!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.