E cure da teško Vas je pohvatat ako se redovno ne čita 😁😁
Vjeverica daj recept ako imaš negdje za kopirat
Sanjarka kako nije prošla Linea ??? Trebala bi ili? Meni je bas ružna kod mene
Evo ja sam gotova kupili
Smo u Ikei kuhinju ali bas je trajalo i bilo
Komplicirano jer u novom stanu su te sve priključke tako glupo razmjestili da ni ne možeš stavit onako kako želiš nego moraš se svemu tome prilagodit 😤😤😤
Mislim da ipak nećemo uselit prije bebe al sad mi svejedno bitno da je kuhinja odabrana hahhaha
Miska bas mi je drago da lijepo Papa i napreduje tvoja Mila 💕
Vecer curke
Kakvo je stanje kod vas?
Ja cekam da sin zaspe pa da se idem tusirati i probati spavati. Danas me opet ulovilo boliti svakih 10min po 20-30s ali prestalo nakon 2h bas cudno. Jedva cekam ujutro pregled,pa da znam na cemu sam
Mare mene na momente uhvati ona menstrualna bol pa stane. Malo prosetam pa prestane.
Sretno na pregledu, ujutro ti je?
Ejic nas drzi u neizvijesnosti....nadam se da je ok.
Bellaru 6.6. 2016. I jos u 6h....tko bi na kraj s takvim djetetom. No posljedica je ipak hospitalizacije 6.6
Miska curi se na sve strane 😀 jos imas i tusiranje mlijekom i sirom
Mare i ja sam 172 no sad se kg vide - rit ko velebit. Najbolje mi je do 65kg. Cilj do kraja porodiljnog. Treba teren izdrzat
Abies meni samo sise rastu hahahha,a i bokovi rastu.😊
nema veze bolje da ljulja nego da zulja 😁😂😁
Tpol super za kuhinju koje je boje? Evo link za ovo moje https://www.coolinarika.com/recept/strawberry-pie/
Ja sam imala i kupina i malina i borovnica pa sam sve iskombinirala
Mare, Bellaru i Žabice sretno s pregledima sutra! Očekujemo izvještaje Jesam koga izostavila?
Uu vjeverice hvala, mislim da cu sutra probat napravit 👍🏻👍🏻👍🏻 Jer sam bas gladna
Kuhinja je bijela jer je jako mala pa bi sve drugo jos vise smanjilo prostor, i gore daska je crna
Ejic javi nam se!!
Sortiraj odgovore
Najstariji