Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    10. Kolovoz 2016. 12:30

Jutro cure! 
    Super za preglede ! 
    Zabica pa neda se Hana van, lijepo je njoj hihihi 
    Mare izgleda sve ces nas  prestic a zadnja si na popisu 😆😆😆

Ja imem sutra pregled bas sam radoznala! Ovde pada kisa sve lijepo rashladilo divota!

miska
    10. Kolovoz 2016. 12:30

Mare uzalud ti to sredivanje, ja sam sve pospremila i pocistila taj dan kad sam isla rodit, kad sam dosla iz rodilista stan je bio koda je bomba pala, tako da nema smisla ubijat se, lezi i odmaraj 😛

mare1989
    10. Kolovoz 2016. 12:39

Tpol trece dijete pa se zuri vani 😝 a i mogu sad dugo otvorena 3prstA nista to ne mora znaciti

A cure doktor mi je bio vrhunski,za par minuta pregledo kad je htjeo dole da gleda kaze izvini ali moram da guram prste dole samo reci ako boli

vjeverica8
    10. Kolovoz 2016. 13:00

Eto Mare i ti na dobrog doktora naletila 
    Bellaru kakva je situacija? Još čekaš?
    Masha meni su tek sad u pon na 38+3 radili prvi ctg, a kao inače ga rade tek od 39. tt..
    Tpol znači tebi je sutra pregled? I deeka tebi isto? 
    Lucy kad si ti opet na pregledu?

Evo već treći komad sluznog čepa ispao, sad više ne sumnjam da je to to - jedan sam si komad čak slikala  sutra bi bilo ok roditi, datum je dobar, vrijeme isto, nakon toga je vikend pa dragi može bez problema u posjetu, ma super bi bilo! 

ejic
    10. Kolovoz 2016. 13:24

Cure, od jucer ujutro ste natipkale 18 stranica! 😉 Prije nego to sve procitam evo izvjestaja mog poroda. Dakle, u pon sam bila kod svog gin koji me zbog visokog tlaka i povisenih proteina u mokraci poslao u bolnicu. Tu mi napravili sve preglede i bilo je sve ok, jucer htjeli poceti s induciranjem gelom, ali je u noci na utorak doslo do obilnog krvarenja. Pocelo nesto kapkati kad sam lezala u krevetu i ja mislila da je plodna voda, da bi u wc-u iz mene izletila krv s cijelim komadima necega. Odmah su me premjestili u radaonu na ponovne preglede i testove koji nisu nista pokazivali osim da sam imala slabe svoje trudove i bila 1cm otvorena. Na viziti je tad bilo odluceno da mi daju drip pa da se prije porodim. Poceli su s malom dozom i svaki sat do 11h je povecavali. Nakon toga su poceli i moji trudovi biti jaci i otvarati me pa su iskljucili drip. U 14h sam bila 9cm otvorena i kod pregleda i dalje krvarila (krvarenje od noci nije ni prestalo). Prvo su ujutro mislili da krvarim zbog otvaranja ali se onda u 14h ispostavilo da se placenta pocela odvajati od maternice. Poceli su naglo skakati i spustati se Marcelovi odkucaju srca pa je taj neki glavni dr odlucio za hitni carski. Tako nam je u 14:46 stigo Marcel sa 2760g i 48cm 😍😍
    Odmak je prihvatio sisu i sad je vise nebi ni ispusto. Danas ujutro bio gladan od 4 do nekih 9 s par manjih pauza izmedu i onda opet oko 10h nekih pola sata ali zato sad spava od sto se najeo-predivni moj mali andeo 😍😍
    Toliko od mene za sad, sad jos moram procitati zaostatke od jucer 😉

😙😙 svima i hvala na rijecima podpore!! 😙😙

vjeverica8
    10. Kolovoz 2016. 13:30

Ejic čestitam na malom princu!! Dobro da si bila tamo pod nadzorom! Uživaj u maženju s anđelčićem!!  brz oporavak ti želim!!!!

Lucy16
    10. Kolovoz 2016. 13:35

Ejic, cestitke!!! Brz oporavak.

Vjeverice, u petak, na termin opet kontrola. Nije rekao da dodem ako krene samo, znaci mozda sumnja da ni nece do petka.

vjeverica8
    10. Kolovoz 2016. 13:41

Lucy, ne mora biti da tako misli. Podrazumijeva se da ćeš doći ako krene  držim fige da bude onako kako ti želiš 

mare1989
    10. Kolovoz 2016. 13:46

ejic drago mi je da si se javila.Dobro je da si bila pod njihovim nadzorom.A najbitnije da je Marcel stigao ziv i zdrav uzivaj sad sa svojim andelom.Brz oporavak ti zelim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.