Jutro cure!
Super za preglede !
Zabica pa neda se Hana van, lijepo je njoj hihihi
Mare izgleda sve ces nas prestic a zadnja si na popisu 😆😆😆
Ja imem sutra pregled bas sam radoznala! Ovde pada kisa sve lijepo rashladilo divota!
Mare uzalud ti to sredivanje, ja sam sve pospremila i pocistila taj dan kad sam isla rodit, kad sam dosla iz rodilista stan je bio koda je bomba pala, tako da nema smisla ubijat se, lezi i odmaraj 😛
Tpol trece dijete pa se zuri vani 😝 a i mogu sad dugo otvorena 3prstA nista to ne mora znaciti
A cure doktor mi je bio vrhunski,za par minuta pregledo kad je htjeo dole da gleda kaze izvini ali moram da guram prste dole samo reci ako boli
Eto Mare i ti na dobrog doktora naletila
Bellaru kakva je situacija? Još čekaš?
Masha meni su tek sad u pon na 38+3 radili prvi ctg, a kao inače ga rade tek od 39. tt..
Tpol znači tebi je sutra pregled? I deeka tebi isto?
Lucy kad si ti opet na pregledu?
Evo već treći komad sluznog čepa ispao, sad više ne sumnjam da je to to - jedan sam si komad čak slikala sutra bi bilo ok roditi, datum je dobar, vrijeme isto, nakon toga je vikend pa dragi može bez problema u posjetu, ma super bi bilo!
Cure, od jucer ujutro ste natipkale 18 stranica! 😉 Prije nego to sve procitam evo izvjestaja mog poroda. Dakle, u pon sam bila kod svog gin koji me zbog visokog tlaka i povisenih proteina u mokraci poslao u bolnicu. Tu mi napravili sve preglede i bilo je sve ok, jucer htjeli poceti s induciranjem gelom, ali je u noci na utorak doslo do obilnog krvarenja. Pocelo nesto kapkati kad sam lezala u krevetu i ja mislila da je plodna voda, da bi u wc-u iz mene izletila krv s cijelim komadima necega. Odmah su me premjestili u radaonu na ponovne preglede i testove koji nisu nista pokazivali osim da sam imala slabe svoje trudove i bila 1cm otvorena. Na viziti je tad bilo odluceno da mi daju drip pa da se prije porodim. Poceli su s malom dozom i svaki sat do 11h je povecavali. Nakon toga su poceli i moji trudovi biti jaci i otvarati me pa su iskljucili drip. U 14h sam bila 9cm otvorena i kod pregleda i dalje krvarila (krvarenje od noci nije ni prestalo). Prvo su ujutro mislili da krvarim zbog otvaranja ali se onda u 14h ispostavilo da se placenta pocela odvajati od maternice. Poceli su naglo skakati i spustati se Marcelovi odkucaju srca pa je taj neki glavni dr odlucio za hitni carski. Tako nam je u 14:46 stigo Marcel sa 2760g i 48cm 😍😍
Odmak je prihvatio sisu i sad je vise nebi ni ispusto. Danas ujutro bio gladan od 4 do nekih 9 s par manjih pauza izmedu i onda opet oko 10h nekih pola sata ali zato sad spava od sto se najeo-predivni moj mali andeo 😍😍
Toliko od mene za sad, sad jos moram procitati zaostatke od jucer 😉
😙😙 svima i hvala na rijecima podpore!! 😙😙
Ejic čestitam na malom princu!! Dobro da si bila tamo pod nadzorom! Uživaj u maženju s anđelčićem!! brz oporavak ti želim!!!!
Ejic, cestitke!!! Brz oporavak.
Vjeverice, u petak, na termin opet kontrola. Nije rekao da dodem ako krene samo, znaci mozda sumnja da ni nece do petka.
Lucy, ne mora biti da tako misli. Podrazumijeva se da ćeš doći ako krene držim fige da bude onako kako ti želiš
ejic drago mi je da si se javila.Dobro je da si bila pod njihovim nadzorom.A najbitnije da je Marcel stigao ziv i zdrav uzivaj sad sa svojim andelom.Brz oporavak ti zelim
Sortiraj odgovore
Najstariji