Deeka radujes se klistiru😁😁😁😁
Mare bas to nece bebe van. Sta im fali. Da su vani morali bi plakat da ih hranimo, nunamo, a ovako imaju sve unutra.mare a skinuti ces ako si uspjela u 1 mj 7 kg skinut kako nebi opet. Bitno je biti uporan. Tesko je al moras bit uporan. Cure imate flat belly diet. Ako imate pinterest tamo ima. Svasta se jede a ja sam sa tim skinula 5 kg u 2 mj i vjezbala 2 puta tjedno.
Deeka gdje ti zivis??😂😂
Masho odmara. Bio decko na pregledu pa se umorio😉
Mare voli krumpirusu mlatit. Nisi ni luda😁😁 ima jedna bosanka kod nas sta radi i zna mi napravit krumpirusu. Ajmeee nisam bolju jela..pa pola tepsije pojedem bez problema😊😊😊😊
Ma ja sam slabog karaktera. Sretna sam kad se fino najedem. Nervozna sam kad sam gladna, jako volim slatko pogotovo cokoladne kolace, torte. Imam srece da ne volim sokove bas. Jos da to pijem bila bi ko slonica nelica. Ali onda mi dodje neki klik u glavi i pazim jedno vrijeme. Al za to moras stvarno imat vremena za pripremu hrane i razmisljanja i planiranja sta ces kad jest. To je najteze. Kad sam morala bit 2.tj na dijabetickoj.covjece ja sam samo po cijeli dan hranu pripremala😱😱 nije mi jasno kako dijabeticari koji imaju posao tak cijeli zivot se hrane😨 i najvaznije bit karakter da ne krsis pravila.
Meni jedna cura kaze kako ne moze smrsavit a pridrzava se svega i vidim ja kolace na stolu i kazem jesi jela ove kolace a ona kaze a jesam dva a sta je to dva kolaca. E jbg sa ta dva kolaca sve pokvaris a to ljudi ne kuze il ides do kraja il nista.
Eh sad mi se jede neki cokoladni kolac🙈
Mare otic ce to uz trud, jos kad znas da je zdravlje ugrozeno jos ti je vec motivacija.
Bellaru Trogir :)
Deeka nekom ni zdravlje nije motivacija kao mojoj ujni. Al mare je sama sebi dokazala da moze tak da i bude.
Bitno da sad bebica.dodje a.sa.ostalim ce se boriti poslije.
Lijep mi trogir jako. Bila vise puta dole. Mana sta moras.ic autom na plazu ako i to na civo. I to mi je najbolja plaza bila u onom nekom kampu sta se makadamom moras vozit
Bellaru mislim da nakon klistira budes laksi bar jos koji kilogram :)
Trogir je bas lip ali da to je mana ako ides na Ciovo. Iako se gradi most da to sve ide brze, a rok mu je listopad 2017.godine.
Jesi isla put Okruga ili Slatina? Tj.livo ili desno s mosta?
Zato se ti radujes klistiru!😂 ja bi voljela bar jednom osjetit kako je to bit skroz cist posto cijeli zivot imam problema sa tim😩
A isla sam na mostu desno!
Ja nikad problema i zato me sad ovo muci. Poludit cu vise!
A inda si isla put Okruga tj.ako je bio kamp onda vjerojatno Rozac. Kad dodes opet (mozda dogodine s novim clanom), javi seee ;)
A mislim da nije tako kako si rekla. Moguce sa M? Jedino ako kucu kupim😀
Ejić kako je???
Uf vas pohvatat... pojas nakon poroda vam ne treba, evo meni nakon 10dana skoro pa do kraja splasnuo trbuh. Ostalo mi 4kg, to će otići s dojenjem, obzirom da za to treba 1000kalorija dnevno. ;-)
Mare "rezanje" je otvaranje cerviksa, bar meni tako bilo... jesi ti jos uvijek tako aktivna? Mozda su ti bolovi posljedica toga...
Bellaru i ja bih nalemala tog bageristu...
Deeka a jesi ga dobro sprašila sveki ;-)
Ja sam isto u klubu 160cm... al s malo više kila hehehe. Ne smatram se debelom, na meni to sve dosta ok i stoji, dosta sam mišićava pa nigdi niš ne visi. ne mogu rec da ne jedem, al jedem najvise kad sam pod stresom, a kod mene je to konstantno i intenzivno. Volim vjezbat i dosta sam aktivna, ali me izubijalo svašta sa strane, a negdje sve to mora izaći van...
Sortiraj odgovore
Najstariji