Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 18:45

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 18:50

Netko gladan?

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 18:52

Crazy i ti velika ko sanjarka i ja😁 eh super ako vjezbas. Meni je vjezbanje najgore. Ljena sam.

Vjeverice jel cokoladno??

Necu imat plina ni ujutro😠 a tusiranje za pregled sa hladnom vodom. Beba  ce mi se smrznut

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 18:55

Na tvoju žalost nije, šumsko voće je unutra  ali možeš jesti sa sladoledom od čokolade  našla sam recept za brownie tart, trebala bih to isprobati jedan dan 
    Ja sam niza od vas 

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 18:57

Imas koga u blizini da se možeš kod njega istuširati? Ili svuda nema plina?

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 18:58

Crazy kile se ne broje ako su mišićna masa  to nije debljina 

Masha
    09. Kolovoz 2016. 19:01

Bellaru, ja sam se podapirala u lavorcicu jednom. Voda iz kuhala i hladna...pa je bilo podnosljivo

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 19:08

Onda cu ja samo sladoled😁😁 nisam ljubitelj niceg vocnog😞 manja od nas? Jel to moguce?😁 znam da je pamela anderson 155😁 jel lagan recept za taj tart? Pa ja ti tu nisam sa nikim bas dobra tak da nemam ni kod kog jedino da idem u jasku kod nekog od muza. 
    Masho i meni se cini da cu se splahnut i to je to😁😁

miska
    09. Kolovoz 2016. 19:17

Tpol cica ona ko velika, dobila 150 g u tri dana a prosjek je 25g dnevno, a ja se izludila dok nam patronazna nije dosla jer sam mislila da nemam dovoljno mlijeka. 😛

Deeka vidjet ces da ces se snac, to samo dode i jednostavno znas sve kao da to radis godinama. Istina da ti je cijeli dan posvecen samo bebi ali je lijepo. Eto nemam puno iskustva samo ti kazem kako je meni ovih prvih tjedan dana, a nisam imala pojma o pojmu sto se tice teme mala beba 😊
    btw vidjet ces gladi ako budes dojila, ja bi vola pojela 😂😂😂

zabice super, nadam se da ce sto prije, znam kako je tesko cekat svaki preneseni dan, mene su moja 3 dana izludila 😋

sanjarka meni je isto takav tebuh, samo je pretpostavljam moja izbocina veca od tvoje 😂😂😂
    i pupak mi je retardiran skroz. Bas se vagala danas i ja evo kilu u minusu 😜

vjeverice to ti izgleda fino fino 😍😍😍

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 19:21

Nisam ga jos probala napraviti, tek sam danas našla recept na coolinarici. Bas se zove brownie tart  e, onda sam ja vise guzičasta i manje sisata verzija Pamele 
    Miska pa super napreduje Mila!! Je li se muž iznenadio za spol ili je očekivao?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.