Crazy i ti velika ko sanjarka i ja😁 eh super ako vjezbas. Meni je vjezbanje najgore. Ljena sam.
Vjeverice jel cokoladno??
Necu imat plina ni ujutro😠 a tusiranje za pregled sa hladnom vodom. Beba ce mi se smrznut
Na tvoju žalost nije, šumsko voće je unutra ali možeš jesti sa sladoledom od čokolade
našla sam recept za brownie tart, trebala bih to isprobati jedan dan
Ja sam niza od vas
Imas koga u blizini da se možeš kod njega istuširati? Ili svuda nema plina?
Bellaru, ja sam se podapirala u lavorcicu jednom. Voda iz kuhala i hladna...pa je bilo podnosljivo
Onda cu ja samo sladoled😁😁 nisam ljubitelj niceg vocnog😞 manja od nas? Jel to moguce?😁 znam da je pamela anderson 155😁 jel lagan recept za taj tart? Pa ja ti tu nisam sa nikim bas dobra tak da nemam ni kod kog jedino da idem u jasku kod nekog od muza.
Masho i meni se cini da cu se splahnut i to je to😁😁
Tpol cica ona ko velika, dobila 150 g u tri dana a prosjek je 25g dnevno, a ja se izludila dok nam patronazna nije dosla jer sam mislila da nemam dovoljno mlijeka. 😛
Deeka vidjet ces da ces se snac, to samo dode i jednostavno znas sve kao da to radis godinama. Istina da ti je cijeli dan posvecen samo bebi ali je lijepo. Eto nemam puno iskustva samo ti kazem kako je meni ovih prvih tjedan dana, a nisam imala pojma o pojmu sto se tice teme mala beba 😊
btw vidjet ces gladi ako budes dojila, ja bi vola pojela 😂😂😂
zabice super, nadam se da ce sto prije, znam kako je tesko cekat svaki preneseni dan, mene su moja 3 dana izludila 😋
sanjarka meni je isto takav tebuh, samo je pretpostavljam moja izbocina veca od tvoje 😂😂😂
i pupak mi je retardiran skroz. Bas se vagala danas i ja evo kilu u minusu 😜
vjeverice to ti izgleda fino fino 😍😍😍
Nisam ga jos probala napraviti, tek sam danas našla recept na coolinarici. Bas se zove brownie tart e, onda sam ja vise guzičasta i manje sisata verzija Pamele
Miska pa super napreduje Mila!! Je li se muž iznenadio za spol ili je očekivao?
Sortiraj odgovore
Najstariji