Tpol da super da napreduje, skroz osjetis neki ponos kad znas da to tvoje mlijeko radi, mozda zvuci glupo ali meni je bas tako 😂😂😂
Abies tusiranje mlijekom sve prisutno, lako za mene nego sam sve parkete podmazala s mljecnom masnocom, kauc da i ne spominjem 😂😂😂
Miska, kako se ne probudis dok dojis lezecki?? Ja cu se bojati da ne ugusim dijete.
Kad sam cuvala necake uvijek bih spavala jednim okom otvorenim. Slusala disu li, je li im poplon ili jastuk na glavi, itd.. .
Kod mene bez promjena.
Dobro jutro!
Sve ste na pregledima pa je zatišje jutros jedva čekam izvještaje!!!
Nadam se da su torbe s vama
Ejic, javi nam se!!
Sretno curama na pregledima! Ja ak se jos jednom vratim s torbom doma, mala ce me se odrec.
Netko je spominjao prvu noc doma. Kad se ja sjetim nasih. Ja nisam gasila svjetlo i skidala naocale tjedan dana u strahu da ce nes bit. Bila mi mama i rekla da sam luda. Ja si mislim, sta ti znas. imala zena samo troje djece. Sta ona zna jel..
Jutro cure
Ejic nadam se da se ti Marcel mazite 😍 i da je sve ok proslo
Ja evo cekam na pregledu,naravno guzva je
cure koje takoder imate preglede sretno.
Nocas sam bas slabo spavala,klinci su nesto bili nerovozni,stalno su se budili
masha ja sam sinoc mm rekla da kofer stavi u auto jer nikad ne znam kad ce poceti. To ce danas napraviti pa nek stoji😊
Prva noc sin. Mm ludovao. Nocna lampa.... Ja legla i zaspala...do jutra. Sad prva noc - svi pobjegli nocu u drugu sobu 😀
Ejić i ja se nadam da je sve ok proslo i da već maziš malog Marcela!
Mare i Curica i sve koje vec imate klince pitanje. Razmisljam da sad kad sam na porodiljnom da starijeg izvadim iz vrtića pa da sam doma s klincima. Jel to izvedivo?
Sortiraj odgovore
Najstariji