Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    10. Kolovoz 2016. 00:07

Tpol da super da napreduje, skroz osjetis neki ponos kad znas da to tvoje mlijeko radi, mozda zvuci glupo ali meni je bas tako 😂😂😂

Abies tusiranje mlijekom sve prisutno, lako za mene nego sam  sve parkete podmazala s mljecnom masnocom, kauc da i ne spominjem 😂😂😂

Lucy16
    10. Kolovoz 2016. 00:24

Miska, kako se ne probudis dok dojis lezecki?? Ja cu se bojati da ne ugusim dijete. 

Kad sam cuvala necake uvijek bih spavala jednim okom otvorenim. Slusala disu li, je li im poplon ili jastuk na glavi, itd.. .

Kod mene bez promjena.

vjeverica8
    10. Kolovoz 2016. 07:49

Dobro jutro!
    Sve ste na pregledima pa je zatišje jutros  jedva čekam izvještaje!!!  Nadam se da su torbe s vama 

Ejic, javi nam se!!

Masha
    10. Kolovoz 2016. 08:18

Sretno curama na pregledima! Ja ak se jos jednom vratim s torbom doma, mala ce me se odrec. 

Netko je spominjao prvu noc doma. Kad se ja sjetim nasih. Ja nisam gasila svjetlo i skidala naocale tjedan dana u strahu da ce nes bit. Bila mi mama i rekla da sam luda. Ja si mislim, sta ti znas. imala zena samo troje djece. Sta ona zna jel..

mare1989
    10. Kolovoz 2016. 08:41

Jutro cure

Ejic nadam se da se ti Marcel mazite 😍 i da je sve ok proslo

Ja evo cekam na pregledu,naravno guzva je

cure koje takoder imate preglede sretno.

Nocas sam bas slabo spavala,klinci su nesto bili nerovozni,stalno su se budili

mare1989
    10. Kolovoz 2016. 08:42

masha ja sam sinoc mm rekla da kofer stavi u auto jer nikad ne znam kad ce poceti. To ce danas napraviti pa nek stoji😊

Abies
    10. Kolovoz 2016. 09:16

Prva noc sin. Mm ludovao. Nocna lampa.... Ja legla i zaspala...do jutra. Sad prva noc - svi pobjegli nocu u drugu sobu 😀

CrazyPuppet
    10. Kolovoz 2016. 09:17

Ejić i ja se nadam da je sve ok proslo i da već maziš malog Marcela!
    Mare i Curica i sve koje vec imate klince pitanje. Razmisljam da sad kad sam na porodiljnom da starijeg izvadim iz vrtića pa da sam doma s klincima. Jel to izvedivo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.