Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    10. Kolovoz 2016. 11:04

Masha, ma i ja imam te vanjske..Mislim da oko 6 manjih vrećica. Sad mi je rekel nek mazem mascu, ali ne pomaže. 

Ni meni još sluzni nije ispao. Možda čekamo Veliku Gospu

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    10. Kolovoz 2016. 11:06

Dobar dan  curke

crazy moji nisu u vrticu jer ja sam doma pa neka i njih,kcer jedino ide od 9mj pa do 6mj na malu sportsku akademiju😉

E sad izvjestaj s pregleda kile i dalje stoje 83kg,tlak skolski,radio je uzv bebe mala slatka curica,srce kuca super. I naravno otvorena sam tri prsta 😁😁
    iduci tjedan me narucio na ctg ako dozivim iduci tjedan u duetu😊

vjeverica8
    10. Kolovoz 2016. 11:21

O Mare, pa ovaj put nema čišćenja kuće i biroa kad krene jer ćeš inače stvarno roditi doma  jedan prst je 1,5 cm, jel tako? pa ti samo što ne rađaš, već si na pola skoro otvorena!! jedna večer s mužem i Ariela Lara stiže 

Lucy16
    10. Kolovoz 2016. 11:22

Opet neka smeda sluz izlazi. Gledala slike cepova na googlu. Moje nije takvo. Mozda je samo iscjedak krvav od pregleda. Nemam nikakvih drugih simptoma. 

Nek bude jos par dana dok gosti ne odu da mogu u miru roditi.

Masha
    10. Kolovoz 2016. 11:33

Bravo Mare! Jedino meni nisu radili ni uzv ni ctg...
    Lucy ne znam ti sta rec za iscjedak. Moj je vodenasto sluzav i glup. Valjd bi skuzio dok na pregledu da mi otjece plodna v. A koliko ga dugo imam..vec bi sva iscurila.

bellaru
    10. Kolovoz 2016. 11:37

Ja jos cekam😠😠😠 i cekam😠😠😠 pauza😠😠😠 ako se ne porodim danas cekajuci necu nikad

miska
    10. Kolovoz 2016. 12:28

Lucy mislila sam vise na to da ne osjetim da sam se budila nocu, imam je skroz kraj sebe u koljevci sa spustenom stranicom, malo je privucem i ona sisa pola sata i zaspe, ja sam isto u nekom polu snu i ne razbudim se, ali nisam jos skroz zaspala za sad 😜

Ajde ajde, jos malo izdrzite i bebice su tu💜👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.