Masha, ma i ja imam te vanjske..Mislim da oko 6 manjih vrećica. Sad mi je rekel nek mazem mascu, ali ne pomaže.
Ni meni još sluzni nije ispao. Možda čekamo Veliku Gospu
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobar dan curke
crazy moji nisu u vrticu jer ja sam doma pa neka i njih,kcer jedino ide od 9mj pa do 6mj na malu sportsku akademiju😉
E sad izvjestaj s pregleda kile i dalje stoje 83kg,tlak skolski,radio je uzv bebe mala slatka curica,srce kuca super. I naravno otvorena sam tri prsta 😁😁
iduci tjedan me narucio na ctg ako dozivim iduci tjedan u duetu😊
O Mare, pa ovaj put nema čišćenja kuće i biroa kad krene jer ćeš inače stvarno roditi doma jedan prst je 1,5 cm, jel tako? pa ti samo što ne rađaš, već si na pola skoro otvorena!! jedna večer s mužem i Ariela Lara stiže
Opet neka smeda sluz izlazi. Gledala slike cepova na googlu. Moje nije takvo. Mozda je samo iscjedak krvav od pregleda. Nemam nikakvih drugih simptoma.
Nek bude jos par dana dok gosti ne odu da mogu u miru roditi.
Bravo Mare! Jedino meni nisu radili ni uzv ni ctg...
Lucy ne znam ti sta rec za iscjedak. Moj je vodenasto sluzav i glup. Valjd bi skuzio dok na pregledu da mi otjece plodna v. A koliko ga dugo imam..vec bi sva iscurila.
Ja jos cekam😠😠😠 i cekam😠😠😠 pauza😠😠😠 ako se ne porodim danas cekajuci necu nikad
Lucy mislila sam vise na to da ne osjetim da sam se budila nocu, imam je skroz kraj sebe u koljevci sa spustenom stranicom, malo je privucem i ona sisa pola sata i zaspe, ja sam isto u nekom polu snu i ne razbudim se, ali nisam jos skroz zaspala za sad 😜
Ajde ajde, jos malo izdrzite i bebice su tu💜👍
Sortiraj odgovore
Najstariji