Joj najela sam se i legla i sad jedva gledam. Moj malac se sad prevrce, biti ce da mu je fino bilo😊
A danas samo stizu poruke jesam li citava. Moram smislit nesto univerzalno pa samo copy paste. Eto sad bi mogla u rodiliste kad sam fino sita. Al da me netko odnese jer ne mogu ustat😁😁
Evo ja sam sita i sretna. Kako netko nije sretan kad se fino najede😊😊😊
Kazu kod mene sutra 18 stupnjeva! Pa smrznut cu se! Nista sve u rodiliste sutra ustvari jos veceras😁
Ja neznam sta jest vise. Rucali smo ima 2 sata, pojela maloprije lubenice i vec sam gladna opet.
Pocea me zatvor vatat, sigurno beba pritisce, a i one tablete za zejezo cine svoje. Radujem se klistiru!
Sutra onda idealan dan za radanje ali nece ove bebe nigdje,nisu ni one blesave,imaju hranu,pice,toplu kupku i jos im dozvoljeno da nas udaraju
Sto se tice debljine ja sam u 7god dobila 27kg uzas,i sve mi se to odrazilo na operirano koljeno,totalno je otislo,misic oslabio.Kad sam u 11mj napokon krenula mrsat za 1mj sam sa 87kg dosla na 80kg,i u 1mj ove godine krenula piti tablete za obnovu hrskavice i saznam na redovitoj kontroli da sam trudna 8mj.A najgore je bilo to sto su te tablete stetne za bebu a dobre za koljeno,dokt rekao da biram koljeno ili beba,najlaksa odluka u zivotu i najbrza.Sad kad rodim moram opet skidat kile
Dok ja nalisem post, stvore se vasi :)
Mare znam ja da je bebicama lipo al dosta im je bilo brckat se 9 miseci. Vrime je za upoznavanje vanjskog svijeta :)
A joj, kako si uspila toliko kg natuc? Nisi pazila ili stitcnjaca ili sta slicno?
Bellaru cini mi se da nam je bolje ne navijat za tobogan. Sta vise navijamo, kasnije cemo se popet!
Masha mora i beba nekad spavat. Uostalom sad su vece pa to i treba bit malo rjede nego do sada. Moja uglavnom ne lupa po noci, zna da mama voli spavat
Sortiraj odgovore
Najstariji