Ja necu ovaj vikend. Oni lazni su prestali odavno, iako me stisce sa svih strana.
U nas nema jos kise, al se nadam da nas nece zaobic u toku noci
Nitko ne ide nigdje😵
Nesto smo spore .
Ja se danas osjecam uzasno. Em od tih laznih, od sracke, od zgaravice, od svoje psihe. Danas mi je bas grozan dan. Jos sam sva neka izbezumljena🙁🙁🙁🙁😩😩😩😩😩
Jos se danas mali slabo javlja za razliku od inace.
Klima ugasena, prozori otvoreni, samo da ne grmi jako po noci😨
Belllaru nadam se da ces danas bit bolje, ima jednostavno takvih dana
Evo naisla sam na neki blog smjesan. O čarima majcinstva hehe http://hurrahforgin.com
Jutro cure
Kako ste proveli noc?
Napokon je bilo lijepo spavati😊
Mene se jutros lovili grcevi u nozi i to sve oko prstiju i zgloba i to jedan za drugim😩 e pa stvarno nikako na zelenu granu ovih dana
Jutro!!! Ja se cak po noci nisam ustala ni jednom na wc!😱😱😱 kaze muz danje vani tako puhalo i grmilo a ja nista cula nisam pored otvorenog prozora. To se zove cvrsti san😁
On iz nocne pa smo odma u 7 isli u lidl😁 on si uzeo junece snicle pa ako ima tko kakav fini recept???
Trbuh me boli na jednom dijelu. Ono ko da se on unutra nasadio cudno. Mislim ne znam jel to to il nesto drugo😩
Mare mislim da moramo rodit pod hitno🙁
Uopce se ne osjecam da sam pred porod. Osim zatvora. Jos uvijek nikakvih pomaka, samo imam malo sukrvice od tih njihovih pregleda. Dr.jucer jos bio njezan kakva je bila moja dr.u cetvrtak. Mali se isto slabije javlja, ali kazu dr.da je to normalno.
Vrijeme je bar hladnije naspram jucer kad sam se cijedila dok sam kucu cistila. Danas nam dolaze gosti iz Francuske. Sinoc spustila sve rolete da kisa ne zamaze prozore koje sam napokon oprala. A sta su muhe zasrale stolariju izvana.... Bijela aluminijska.
I sinoc mi vjetar srusi prekrasnu teglu cvijeca s balkona.
Ej okruglice!
Bellaru ahahaha, na ovom topicu se stvarno moš nasmijat :-)
Vidim sve vas nešto žulja, Zabice odaberi si broj stranice do koje moramo ispisat, pa da krenemo ;-) a Hani lijepo reci da je spremna i da moze van, jer ju mama i tata jedva cekaju upoznat ;-)
Ja sam ovca po horoskopu, al riba u podznaku, tako da sam vise cmoljava od moje seke koja je rak... a sad od poroda jos puna hormona, u stanju sam plakat samo ako me netko krivo pogleda...
Inace moj bebi je super, bas napreduje iz dana u dan. Al spavalica jedna, što mi je šok nakon prvog koji nikako nije htio spavat.
Tolko od mene, nadam se da vam je osvjezenje po volji i da vas danas nista nece bolit ;-)
Cmokić ♡
Jutro!!
U mene nocas budenje svakih sat ipo, mala pritisce mjehur!!!
Vani je puhalo i palo nesto kise, ali sta se sad dogada neznam. Ususkala sam se uz mm i ne da nam se ustat. Zabusavamo dok jos mozemo! :) :)
Jutro buduce mamice!
Eto ja nisam bas najbolje spavala, al zato sam se probudila u 8 popila kavu i opet zaspala do sad 😐😐😐 i ne mogu uopce stisnut šake kolko su mi ruke natecene, svasta .
Vrijeme je bas rashladilo puse, ima zraka .
Idem malo van protegnut noge
Lucy kolko ostanu gosti?
Bellar vidim ipak malo bolje danas, recept neki dobar nemam 😬
Crazy i te hormonske muke ce brzo proc, super ti je bebac miran , jel mu caboo prevelik? Doduse tvoj je decko velik 👍🏻
Nek nam vako rashladi kad budemo radale hahha
Sortiraj odgovore
Najstariji