Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    05. Kolovoz 2016. 16:20

Haha da neznam ni ja ocul skuzit te laune, posto me stalno sve boli
    Uhvatila sam se ljepljenja albuma, joj kako vrijeme prolazi 😐😐😐😐

deeka
    05. Kolovoz 2016. 16:33

Najsigurnije nam je da nas hospitaliziraju i da tamo cekamo :)

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 16:48

Ma skuzit cemo sve samo je pitanje kad. Neka prerano neka prekasno. 

Mare  sad si hrabri pero neki dan je bilo necu ja jos😁 ili si previse usta ispirala danas pa bi pozurila😁

Danas kod nas najavili 15 stupnjeva po noci. Sta ce biti milina spavat!

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 16:57

E iskusne ako mi vodenjak pukne il pocne curit plodna voda sta vec da ne zurim odma u bolnicu jel?

Lucy16
    05. Kolovoz 2016. 17:14

Bellaru, i meni danas rekao dr.da se javim u bolnicu ako krene curiti voda ili dodu trudovi. Mislim da treba u sto kracem roku otici. Ne sad ko Amerikanci u filmovima raditi vratolomije po cesti, ali ne cekati doma.

Problem zatvora, opet. Drugi puta u jacem obliku. A jedem normalno kao i uvijek.

TPol
    05. Kolovoz 2016. 17:50

Šta s mobitela se ne može pisat ?

TPol
    05. Kolovoz 2016. 17:53

Može al sve mi je obrisalo svašta 😬😬😬😬
    Ugl kad pukne vodenjak ne moraš žurit polako se spremiš , jedino ako je zelena voda onda požuris ili ako je mlaz onako kao u filmovima trebala bi leć na pod i zvat hitnu . Objasnila vjeverica prije par strana pa ponavljam gradivo hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.