Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    14. Prosinac 2015. 12:24

I da,obavezno povedi pratnju na porod to svakom savjetujem jer i s pratnjom su uzas a kad cujem kako je zenama bilo koje su bile same...

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:25

Upravo sam pitala privatnika kad je najbolje za 4d, kaže s 22 tjedna ako koga zanima
    Ty jel ti ideš ovaj tjedan?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    14. Prosinac 2015. 12:38

Sanjarka, Starim, čitam vaše dijaloge i shvaćam da ja sebi zamišljam porod onako kako je to na filmovima.
    Shvaćam da vas dvije niste Severina pa da rađate prinčeve estrade, ali žene ste i ljudska bića.

Dobro je da budemo spremne na ono što se može dogoditi. Zato i volim ovu grupu, jer sve mogu pitati, sve saznam, i tu smo jedna za drugu.

Starim, slažem se s tobom da je možda nekad bolje šutiti u strahu od osvete, ali slažem se i sa Dunyashom, da ne bih mogla šutiti ako se radi o mom djetetu ili meni. Nek bude šta bude, ali šutila ne bih. Plus što bih izašla u javnost sa svim imenima i detaljima.

Šta bi svi trebali davati mito da se prema nama ponašaju onako kako bi trebali po defaultu? Ne pada mi na pamet, kršiti zakon ne želim... imaju druga sredstva po kojima bi netko trebao raditi svoj posao kako spada.

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:39

Joj ja se sjećam kad je čistačica ušla u box nakon što sam rodila i šokirala se, sjećam se da je pitala odakle sva ova krv tako da ne želim muža na podu hahahha

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:44

Ma to je tema koja zaista zaslužuje prostor za razgovor i razmišljanje..... no ponavljam na kraju svega toga i lošeg i sve... mene jedino brinu bol i oporavak nakon. Kaže mi frendica koja je imala užasan prvi porod pogotovo sa šavovima posli da je ovu trudnoću sve bilo ok do zadnjeg mjeseca kad je krenuo strah i sjećanja.... nije mogla spavat nikako pa joj gin. propisao normabele

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:47

Neznam koliko je to normalno, moja je sreća izašla u komadu.....

e da priča mi baš ova frendica da su je prvi put zarezali van truda, a ja se mislim koliko moraš biti nenormalan da bi takvo nešto učinio eto

miska
    14. Prosinac 2015. 12:48

Evo nas s pregleda, imamo veliku glavu i srceko nam jako jako kuca i mama je konacno odahnula! Definitivno ne treba prije 7 tjedna na pregled jer sam se samo isprepadala ko nikad u zivotu! 
    Meni te mucnine ubijaju, ja doslovno ne mogu otvorit usta za jest i evo danas sam pocela i povracat i osjecam se kao da me tenk zgazio, bez energije skroz!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.