Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    15. Prosinac 2015. 10:07

Starim, ja mislim da je jos prerano da osjetis bebu svaki dan, nije li? Zar nije od 20 tt to ustaljeno?
    Ja jos ne osjecam nikakve mjehurice, ribice i sl u trbuhu, ili mozda ne prepoznajem...
    Ima vremena. Vidite da ni trbuh nije moj, nego se namjestam da izgleda vece... 😂😂😂😂😂
    Tynchy, naravno da tako izgleda, nego kako... Ja sam vec zaboravila sto sam vidjela i bome se necu podsjecati!! 😂😂
    Sanjarka, molim te, do u detalja sve objasni nasoj Ty, da zenska bude ukomirana sve do poroda, koji ce onda super proci pa se se cuditi ko pura dreku!! 😂😂😂😂

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 10:17

Dunya da da nemaš ti šta osjetit kad imaš jastuk ispod majice umjesto trbuha , ribice hehehhe uskoro uskoro, meni je upravo klepuno moj mjehurić

ček ček samo da uhvatim prazan hod na poslu, stvarno ću do zadnjeg detalja sve kazat pa nek gušta :D

Ty ja bi grudu snijega makar je jedino tako vidila ove zime

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 10:18

Ty zaboravi odvjetnika u tom momentu će manje bit na pameti odvjetnik, a više kako ćeš kastrirat muža kad dođeš doma

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.