Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    15. Prosinac 2015. 10:07

Starim, ja mislim da je jos prerano da osjetis bebu svaki dan, nije li? Zar nije od 20 tt to ustaljeno?
    Ja jos ne osjecam nikakve mjehurice, ribice i sl u trbuhu, ili mozda ne prepoznajem...
    Ima vremena. Vidite da ni trbuh nije moj, nego se namjestam da izgleda vece... 😂😂😂😂😂
    Tynchy, naravno da tako izgleda, nego kako... Ja sam vec zaboravila sto sam vidjela i bome se necu podsjecati!! 😂😂
    Sanjarka, molim te, do u detalja sve objasni nasoj Ty, da zenska bude ukomirana sve do poroda, koji ce onda super proci pa se se cuditi ko pura dreku!! 😂😂😂😂

Tynchy
    15. Prosinac 2015. 10:14

Dunyasha

Starim, ja mislim da je jos prerano da osjetis bebu svaki dan, nije li? Zar nije od 20 tt to ustaljeno?
    Ja jos ne osjecam nikakve mjehurice, ribice i sl u trbuhu, ili mozda ne prepoznajem…
    Ima vremena. Vidite da ni trbuh nije moj, nego se namjestam da izgleda vece… 😂😂😂😂😂
    Tynchy, naravno da tako izgleda, nego kako… Ja sam vec zaboravila sto sam vidjela i bome se necu podsjecati!! 😂😂
    Sanjarka, molim te, do u detalja sve objasni nasoj Ty, da zenska bude ukomirana sve do poroda, koji ce onda super proci pa se se cuditi ko pura dreku!! 😂😂😂😂

Hahahahah, jel ti hoćeš ječmenac dobiti??

Možda da vodim odvjetnika sa sobom na porod? tako da se osiguram da se poštuju moja prava :) .. ili će bit: sve bum vas tužil'!

Mama3put
    15. Prosinac 2015. 10:23

Dunyasha

Ja jos ne osjecam nikakve mjehurice, ribice i sl u trbuhu, ili mozda ne prepoznajem…
    Ima vremena. Vidite da ni trbuh nije moj, nego se namjestam da izgleda vece… 😂😂😂😂😂
    Tynchy, naravno da tako izgleda, nego kako… Ja sam vec zaboravila sto sam vidjela i bome se necu podsjecati!! 😂😂

Mozda za prvorotkinju je rano ali ja vrlo dobro znam sto osjetim i osjetila sam svaki dan,cak i muz je stavljao ruku i osjetio i sina bi gurala kad se nasloni glavom na stomak! A sad cetiri dana ni kada sam na ledima ne osjetim niti "baloncice" 
    To sa 20 tjedana da se tek osjeti je glupost,prvorotkinje tad skuze jer pocne bas lupat a prije toga misle da su crijeva...

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 10:17

Dunya da da nemaš ti šta osjetit kad imaš jastuk ispod majice umjesto trbuha , ribice hehehhe uskoro uskoro, meni je upravo klepuno moj mjehurić

ček ček samo da uhvatim prazan hod na poslu, stvarno ću do zadnjeg detalja sve kazat pa nek gušta :D

Ty ja bi grudu snijega makar je jedino tako vidila ove zime

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 10:18

Ty zaboravi odvjetnika u tom momentu će manje bit na pameti odvjetnik, a više kako ćeš kastrirat muža kad dođeš doma

Tynchy
    15. Prosinac 2015. 10:24

Sanjarka88

Ty zaboravi odvjetnika u tom momentu će manje bit na pameti odvjetnik, a više kako ćeš kastrirat muža kad dođeš doma

Hahahahahaha, on se jako boji da ću zbog poroda staviti seks na black listu :) ... Rekao mi je to..

Stavit ću jednu grudu snijega u frižider za svaki slučaj do 6.mjeseca. :) Pazi da i ti ne bi ječmenac dobila :)

Dunyasha, vizualiziram ja sebi, itekako, još razmišljam kak su onoj ženi na snimci uspjeli onoliko noge raširit!

Btw, pomaknuo mi se termin poroda po uzv, sad je na 1.6. Jel to znači da se beba slabije razvija ili što? Prošli put je bio 31.05.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI