Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 08:50

Dobro jutro ljetnice

Ja se čak naspavala sinoć, probudila se oko 5.30h što je sasvim solidno i zadovoljavajuće

Jučer napokon došla do nalaza probira, sve je hb u savršenom redu tako da to je to što se tiče mojih pretraga. Kaže na nalazu termin po gestacijskoj dobi ploda 29.05, sve ranije i ranije. Dunya neki dan sam čitala da  je termin po uzv vjerodostojno može odrediti samo na prvom i drugom pregledu tj negdje do 12tjedna i da je to najtočnije, sve posli toga više nije sigurno jer se bebe dalje razvijaju svaka drugčije
    a što se tiče tvoje sveki, ovako na prvu bi rekla čudna žena hm

Sarlina mjehurići su kod mene definitivno beba, jučer napokon osjetila i preko dana mislim da ti nije rano, u svake žene drugčije

Točkica meni su probir radili preko trbuha uzv

Teja joj Graz i advent zavidim, super sretno s pretragama, i kad si mama tako želi nek onda bude mali curetak

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 08:58

Lunale dobro jutro
    Mislim da rezultati samo što nisu, svi koju su ga radili dobili tako za cca 8 dana max 10
    su ti mjerili nuhalni do sad?
    Mučnine da da tako i meni do 12+0 jedva preživila a onda do 15 povremeno svako 2-3 dana i to obično navečer no ni sjena onoga što sam prošla od 5-12tj
    joj super, baš lipi period vas čeka, uživajte na maksimalno

Dunyasha
    15. Prosinac 2015. 09:12

Jutro trudnjace!!
    Kako je danas?
    Ja sam nocas malo zujkala jer sam spavala jicer od 18-20 h pa nisam mogla nocas i odmah sam si pomislila hvaaaala Bogu da nemam problema s tim, pa ne znam kako bih da imam problem s nesanicom. 
    Spavala sam malo na trbuhu ali sam se brzo prebacila ne leda, ne pase mi vise, dio ispod pupka mi je sav tvrd i onda mislim da stiscem bebu i nije mi ugodno..
    Sanjarks, onda moj termin ostaje 05.06. a ne 06.06. Skuzila sam da cijelo vrijeme govorim 06.06. a na nalazu drugog uzva pise 5.6. 😂
    Sto se tice moje svekrve- kako je lijepo rekao moj muz- ona nekad ne zna sto bi rekla pa kaze glupost. Na sto sam mu ja odbrusila-onda bolje nek suti. Navikla sam vec na nju... I da, je malkec pomaknuta..
    Sutra me ceka pohod u Petrovu, triple je na redu.
    To me nece vaginalno gledati jel? Samo uzv preko trbuha? Pitam da znam kako da se obucem. 😉
    Lunale, bit ce ovo jedan lijep Bozic! Uzivajte vas troje!!

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 09:23

Malkice pomaknuta hahhahaha zakon si
    Meni radili samo preko trbuha na 12+3, odnosno po uzv 13+4 piše, tako da će tebi definitivno..
    a ja se bila sveježe delipirala bespotrebno hahahhaa, inače stalno s menom u torbi mm majica nikad neznam di ću se morat skidat pa je nosim lol
    spavanje na trbuhu 0 bodova, prošlost, finito, over šmrc

Tynchy
    15. Prosinac 2015. 09:32

Jutro djevojke..

na probiru je UZV preko trbuha. Ja obukla haljinu pa nisam morala ni hulahopke skidati. samo pomaknula dolje.
    I da, ispišaj se prije pregleda.

Meni MM dolazi u petak, nosi mi ulje za trbuh, jedva čekam, jer se češem ko da imam svrab.

Opet me napalo prištavilo, poludjela sam jutros!

I najvažnije, gledala sam video-e poroda na youtubeu, i nije mi bilo dobro. Muka mi bila. Jao..
    Dunyasha, nemoj me grdit.

Sanjarka, odlično za rezultate, baš olakšavajuće.. :)

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 09:45

Ja na pregled idem normalno, pa se presvučem u majicu muževu koja mi je do kolina, čisto da se ne prešetavam gole guze po ordinaciji
    Na probiru ja samo otkopčala trapke i mrvu spustila sa zdjelice, a onda je još dodatno ugurala papir u vrh gaćica da gelom ne zahvati robu.... tako da onako gaćice samo budu mrvu niže ništa strašno

ty daj link da vidim

Dunyasha
    15. Prosinac 2015. 09:51

Ahahahahahahaha, evo i Sanjarka hoce vidjeti porod.
    Riknut cu od smijeha!!! 
    Super ste cure!! 💗💗💗💗

Mama3put
    15. Prosinac 2015. 09:53

Jutro cure ja cetvrti dan evo ne osjetim bebu i ne mogu opisat strah,od 15 tjedna sam je osjetila stalno a sad nikako.Jutros cim sam otvorila oci tako sam se isplakala i tako me strah da ce mi u cetvrtak na pregledu dr reci ono najgore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.