Dobro jutro ljetnice
Ja se čak naspavala sinoć, probudila se oko 5.30h što je sasvim solidno i zadovoljavajuće
Jučer napokon došla do nalaza probira, sve je hb u savršenom redu tako da to je to što se tiče mojih pretraga. Kaže na nalazu termin po gestacijskoj dobi ploda 29.05, sve ranije i ranije. Dunya neki dan sam čitala da je termin po uzv vjerodostojno može odrediti samo na prvom i drugom pregledu tj negdje do 12tjedna i da je to najtočnije, sve posli toga više nije sigurno jer se bebe dalje razvijaju svaka drugčije
a što se tiče tvoje sveki, ovako na prvu bi rekla čudna žena hm
Sarlina mjehurići su kod mene definitivno beba, jučer napokon osjetila i preko dana mislim da ti nije rano, u svake žene drugčije
Točkica meni su probir radili preko trbuha uzv
Teja joj Graz i advent zavidim, super sretno s pretragama, i kad si mama tako želi nek onda bude mali curetak
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lunale dobro jutro
Mislim da rezultati samo što nisu, svi koju su ga radili dobili tako za cca 8 dana max 10
su ti mjerili nuhalni do sad?
Mučnine da da tako i meni do 12+0 jedva preživila a onda do 15 povremeno svako 2-3 dana i to obično navečer no ni sjena onoga što sam prošla od 5-12tj
joj super, baš lipi period vas čeka, uživajte na maksimalno
Jutro trudnjace!!
Kako je danas?
Ja sam nocas malo zujkala jer sam spavala jicer od 18-20 h pa nisam mogla nocas i odmah sam si pomislila hvaaaala Bogu da nemam problema s tim, pa ne znam kako bih da imam problem s nesanicom.
Spavala sam malo na trbuhu ali sam se brzo prebacila ne leda, ne pase mi vise, dio ispod pupka mi je sav tvrd i onda mislim da stiscem bebu i nije mi ugodno..
Sanjarks, onda moj termin ostaje 05.06. a ne 06.06. Skuzila sam da cijelo vrijeme govorim 06.06. a na nalazu drugog uzva pise 5.6. 😂
Sto se tice moje svekrve- kako je lijepo rekao moj muz- ona nekad ne zna sto bi rekla pa kaze glupost. Na sto sam mu ja odbrusila-onda bolje nek suti. Navikla sam vec na nju... I da, je malkec pomaknuta..
Sutra me ceka pohod u Petrovu, triple je na redu.
To me nece vaginalno gledati jel? Samo uzv preko trbuha? Pitam da znam kako da se obucem. 😉
Lunale, bit ce ovo jedan lijep Bozic! Uzivajte vas troje!!
Malkice pomaknuta hahhahaha zakon si
Meni radili samo preko trbuha na 12+3, odnosno po uzv 13+4 piše, tako da će tebi definitivno..
a ja se bila sveježe delipirala bespotrebno hahahhaa, inače stalno s menom u torbi mm majica nikad neznam di ću se morat skidat pa je nosim lol
spavanje na trbuhu 0 bodova, prošlost, finito, over šmrc
Jutro djevojke..
na probiru je UZV preko trbuha. Ja obukla haljinu pa nisam morala ni hulahopke skidati. samo pomaknula dolje.
I da, ispišaj se prije pregleda.
Meni MM dolazi u petak, nosi mi ulje za trbuh, jedva čekam, jer se češem ko da imam svrab.
Opet me napalo prištavilo, poludjela sam jutros!
I najvažnije, gledala sam video-e poroda na youtubeu, i nije mi bilo dobro. Muka mi bila. Jao..
Dunyasha, nemoj me grdit.
Sanjarka, odlično za rezultate, baš olakšavajuće.. :)
Ja na pregled idem normalno, pa se presvučem u majicu muževu koja mi je do kolina, čisto da se ne prešetavam gole guze po ordinaciji
Na probiru ja samo otkopčala trapke i mrvu spustila sa zdjelice, a onda je još dodatno ugurala papir u vrh gaćica da gelom ne zahvati robu.... tako da onako gaćice samo budu mrvu niže ništa strašno
ty daj link da vidim
Ahahahahahahaha, evo i Sanjarka hoce vidjeti porod.
Riknut cu od smijeha!!!
Super ste cure!! 💗💗💗💗
Jutro cure ja cetvrti dan evo ne osjetim bebu i ne mogu opisat strah,od 15 tjedna sam je osjetila stalno a sad nikako.Jutros cim sam otvorila oci tako sam se isplakala i tako me strah da ce mi u cetvrtak na pregledu dr reci ono najgore
Sortiraj odgovore
Najstariji