Dobro jutro ljetnice
Ja se čak naspavala sinoć, probudila se oko 5.30h što je sasvim solidno i zadovoljavajuće
Jučer napokon došla do nalaza probira, sve je hb u savršenom redu tako da to je to što se tiče mojih pretraga. Kaže na nalazu termin po gestacijskoj dobi ploda 29.05, sve ranije i ranije. Dunya neki dan sam čitala da je termin po uzv vjerodostojno može odrediti samo na prvom i drugom pregledu tj negdje do 12tjedna i da je to najtočnije, sve posli toga više nije sigurno jer se bebe dalje razvijaju svaka drugčije
a što se tiče tvoje sveki, ovako na prvu bi rekla čudna žena hm
Sarlina mjehurići su kod mene definitivno beba, jučer napokon osjetila i preko dana mislim da ti nije rano, u svake žene drugčije
Točkica meni su probir radili preko trbuha uzv
Teja joj Graz i advent zavidim, super sretno s pretragama, i kad si mama tako želi nek onda bude mali curetak

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lunale dobro jutro
Mislim da rezultati samo što nisu, svi koju su ga radili dobili tako za cca 8 dana max 10
su ti mjerili nuhalni do sad?
Mučnine da da tako i meni do 12+0 jedva preživila a onda do 15 povremeno svako 2-3 dana i to obično navečer no ni sjena onoga što sam prošla od 5-12tj
joj super, baš lipi period vas čeka, uživajte na maksimalno
Sanjarka, jutros me zvali iz poliklinike i pisi curicu pored mog termina hehehhe sve je u redu s nalazima kaze nifty :)))) za nuhalnim nema potrebe jer nifty takodjer provjerava genetske komplikacije. Tako smo htjeli curicu al ginekolog nas je prije 3 tjedna malo iznenadio s deckom, cak je u knjizicu zapisao spol i evo, divan poklon danas, zdrava curica

Jutro trudnjace!!
Kako je danas?
Ja sam nocas malo zujkala jer sam spavala jicer od 18-20 h pa nisam mogla nocas i odmah sam si pomislila hvaaaala Bogu da nemam problema s tim, pa ne znam kako bih da imam problem s nesanicom.
Spavala sam malo na trbuhu ali sam se brzo prebacila ne leda, ne pase mi vise, dio ispod pupka mi je sav tvrd i onda mislim da stiscem bebu i nije mi ugodno..
Sanjarks, onda moj termin ostaje 05.06. a ne 06.06. Skuzila sam da cijelo vrijeme govorim 06.06. a na nalazu drugog uzva pise 5.6. 😂
Sto se tice moje svekrve- kako je lijepo rekao moj muz- ona nekad ne zna sto bi rekla pa kaze glupost. Na sto sam mu ja odbrusila-onda bolje nek suti. Navikla sam vec na nju... I da, je malkec pomaknuta..
Sutra me ceka pohod u Petrovu, triple je na redu.
To me nece vaginalno gledati jel? Samo uzv preko trbuha? Pitam da znam kako da se obucem. 😉
Lunale, bit ce ovo jedan lijep Bozic! Uzivajte vas troje!!
Malkice pomaknuta hahhahaha zakon si
Meni radili samo preko trbuha na 12+3, odnosno po uzv 13+4 piše, tako da će tebi definitivno..
a ja se bila sveježe delipirala bespotrebno hahahhaa, inače stalno s menom u torbi mm majica nikad neznam di ću se morat skidat pa je nosim lol
spavanje na trbuhu 0 bodova, prošlost, finito, over šmrc
Malkice pomaknuta hahhahaha zakon si
Meni radili samo preko trbuha na 12+3, odnosno po uzv 13+4 piše, tako da će tebi definitivno..
a ja se bila sveježe delipirala bespotrebno hahahhaa, inače stalno s menom u torbi mm majica nikad neznam di ću se morat skidat pa je nosim lol
spavanje na trbuhu 0 bodova, prošlost, finito, over šmrc
Ja kad idem svojoj ginicki na pregled uvijek sam ili u suknji ili haljini, da se ne presetavam gola od garderobe do stola. Onda samo suknju gore, i onda opet dolje kad zavrsim. A ako ce me sutra samo trbusno gledati onda cu obuci hlace, valjda cu samo malo rub gacica spustiti, necu se morati skroz skidati..

Jutro djevojke..
na probiru je UZV preko trbuha. Ja obukla haljinu pa nisam morala ni hulahopke skidati. samo pomaknula dolje.
I da, ispišaj se prije pregleda.
Meni MM dolazi u petak, nosi mi ulje za trbuh, jedva čekam, jer se češem ko da imam svrab.
Opet me napalo prištavilo, poludjela sam jutros!
I najvažnije, gledala sam video-e poroda na youtubeu, i nije mi bilo dobro. Muka mi bila. Jao..
Dunyasha, nemoj me grdit.
Sanjarka, odlično za rezultate, baš olakšavajuće.. :)
Jutro djevojke..
na probiru je UZV preko trbuha. Ja obukla haljinu pa nisam morala ni hulahopke skidati. samo pomaknula dolje.
I da, ispišaj se prije pregleda.
Meni MM dolazi u petak, nosi mi ulje za trbuh, jedva čekam, jer se češem ko da imam svrab.
Opet me napalo prištavilo, poludjela sam jutros!
I najvažnije, gledala sam video-e poroda na youtubeu, i nije mi bilo dobro. Muka mi bila. Jao..
Dunyasha, nemoj me grdit.
Sanjarka, odlično za rezultate, baš olakšavajuće.. :)
Ti si Tynchy, bas jedna znatizeljna zena! Ali razumijem te. I ja sam pogledala, jos dok je moja sogorica bila trudna.. Kajaznam, meni je u jednom trenu doslo da odmaknem pogled, ali ostalo nista pregadno.. Kajaznam, meni je to sve prirodno... Mislim, izaci mora!! 😂😂
Vise sam se uzasnula bolova koji su bili istinski. 😂😂😂
Pristici te oprali? Joj, tako je i mojoj frendici u 2. tromjesjecju izaslo i nisu se povukli (dont hate me), a u 31 tt je...
Ako se pojaca, kozmeticaru. Meni lice okej, samo koza suha za poludit, ali tako je svake zime, vec sam navikla..
Koliko ti muz ostaje?
Jcr su na fb na Klokanici objavili tekst "kako prijaviti dijete", pa sam si to isprintala, bit ce korisno ubrzo!!
Ja na pregled idem normalno, pa se presvučem u majicu muževu koja mi je do kolina, čisto da se ne prešetavam gole guze po ordinaciji
Na probiru ja samo otkopčala trapke i mrvu spustila sa zdjelice, a onda je još dodatno ugurala papir u vrh gaćica da gelom ne zahvati robu.... tako da onako gaćice samo budu mrvu niže ništa strašno
ty daj link da vidim

Ahahahahahahaha, evo i Sanjarka hoce vidjeti porod.
Riknut cu od smijeha!!!
Super ste cure!! 💗💗💗💗
Ahahahahahahaha, evo i Sanjarka hoce vidjeti porod.
Riknut cu od smijeha!!!
Super ste cure!! 💗💗💗💗
Zanima me kako izgleda kroz oči promatrača heheheh

Jutro cure ja cetvrti dan evo ne osjetim bebu i ne mogu opisat strah,od 15 tjedna sam je osjetila stalno a sad nikako.Jutros cim sam otvorila oci tako sam se isplakala i tako me strah da ce mi u cetvrtak na pregledu dr reci ono najgore
Jutro cure ja cetvrti dan evo ne osjetim bebu i ne mogu opisat strah,od 15 tjedna sam je osjetila stalno a sad nikako.Jutros cim sam otvorila oci tako sam se isplakala i tako me strah da ce mi u cetvrtak na pregledu dr reci ono najgore
Joj Starim nemoj pleas paničarit, premalo smo trudne da bi osjet bebe bio stalan, to je sve još sitno.... zašto ne odeš odmah u ginićke da te smiri?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji