Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    14. Prosinac 2015. 11:27

Imam as od sina ali ja bi da je mogu koristit i na kolicima

Lijep je dan,mislim da cu s malim na Znjan nek se igra a ja gustat u kavici na suncu  jucer nisam izasla iz stana

Tynchy
    14. Prosinac 2015. 11:40

Dunyasha, šta ti je danas? Cijelo jutro rasipaš fore..nasmijavaš me :)

Imat ću 33 kad se bebo rodi. :) mislim da će to biti to od mene što se tiče podizanja nataliteta :) ..
    "djetetine" :)

Ta bebetto kolica mi stalno nude po oglasima na fejsu.

Dunyasha
    14. Prosinac 2015. 11:47

A dobro, Ty, 33, pa nije da imas 40, pa si "stara"!!!! Ne ljuti me!!!
    Ja cu imat ovo ljeto 32, tako da nisi nista puno ispred mene.
    Sanjarka, nismo se za boju odlucili, cekamo spoool, ali vjerojatno ce biti siva. Nekako se najmanje vidi kad se zmazu.
    Meni su kolica odlicna, skroz smo ih mogli rastaviti i sastaviti i okej su. S obzirom da ih moram nositi na 1. kat super je opcija da se daju skupiti dok je sportski dio na njima. Pa ce mi bit okej u 1 ruku dijete, u drugu kolica. A i nisu preteska.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.