Dunya...sviđa mi se citat od Sanjarke...probaj se ne previše sekirati oko svega....
Ja ne znam da li je ovo rano, ali ja osjetim "mjehuriće" povremeno...bar 2x na dan..u donjem dijelu stomaka....da li to već mogu osjetiti bebu...ovo je najdrugačiji feeling kojeg osjetim i nije probadanje, širenje maternice i ostalo...
KOmbinirani probir je UZV + krvno testiranje, pa oni unesu zajedničke podatke u određeni software koji ti daje izračun rizika za trisomiju (Down, Edwards i Patau)...ugl to nije dijagnostika nego vjerojatnost rizika za trisomiju..
Pozdrav ljetnice moje, sve sam procitala sto sam propustila..Trbuscici su vam prekrasni
Nama je ovo bio jako lijep vikend, u subotu smo isli na advent u Graz, a jucer smo posijecivali rodbinu i zvali u goste.. Citam da imate problema s nesanicom, a ja bi mogla spavat i dan i noc.. Ja ovaj tjedan moram u Petrovu vadit krv za krvnu grupu, i obavit triplle test+UZV...Pa vam se javim s rezultatima...
Nadam se da cu saznat i spol, ja se potajno nadam curi ali i decko je dobrodosao...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Pozdrav cure, bas ste se raspistoljile u 2 dana :) vidim neke su mamice doznale spol, neke cule srculence pa cestitam svima
Zaboravila sam ime curi koju boli a imala je prije 2 spontana pa je u duplom strahu...uglavnom, samo pozitivno razmisljaj! Pozitivne misli dozivaju pozitivne stvari i obrnuto! Znam da nije lako i strah je kod svih prisutan al moramo tako zbog nas i zbog nasih bebuskica Mislim da ti je Sanjarka lijepo napisala, bolje da odes na pregled pa si nakon toga mirna nego da se uzrujavas... Evo ja sam da bi bila smirena i ne izludjivala i sebe i bebu narucila onaj Baby Watcher. Preporucila mi je jedna cura koja kaze da je spasilo u trudnoci. Ja budem mirna dan-dva nakon pregleda a onda krenu strahovi do sljedeceg pregleda.
Vezano za mucnine, BOZE HVALA TI napokon su u padu, mozda cak i prestale jer 2 dana mi bude samo na sekund, ono leteci... bas su me bile satrale: u pocetku ujutro, pa popodne, pa jedno vrime cili dan, pa samo navecer, pa kasno navecer a nikad nisam povratila! Tako da gurajte, sta se mora, mora se a ja sam ih gurala evo danas mi je 13+3 :) Probava mi je i dalje katastrofa al svako jutro miksam svasta + zlica portalaka, hranim se zdravo, pijem donat...a nema sta ne pokusavam samo da si olaksam. Povrce mi vise izlazi na usi i nos
E da, i cekam nalaz Nifty-a, danas je 8. dan i cilu noc nisam spavala jer sam sanjala da sam dobila rezultate i da ih nikako ne mogu desifrirat jel sve u redu ili nije, a to je trajalo vjecnost!
Cekam i muza hahahaa, isa je na brod taman prije 3 mjeseca kad sam zatrudnila. Ovo ce bit najlipsa 3 mjeseca u zadnjih uh, u nasoj povijesti. 1. trudni smo napokon, 2. ja prvi put u zivotu ne radim (jer sam na komplikacijama, IVF trudnoca) pa cemo imati cijele dane zajedno i nikakve obveze osim uzivanja u trudnoci. Svaki put kad bi on bio kuci, od zore do 4 se nebi vidjali tako da se posebno veselim i odbrojavam zadnjih 6 dana e, a i UZV nam je za 7 dana tako da se sve savrseno poslozilo. Jos samo Nifty fali!!!! grrrrrrrrrrrr
Sortiraj odgovore
Najstariji